Här har jag ett knep hur man kan redigera bilder, så de som är redigerade är uppe och oredigerade nere. Men vi kan börja med den första bilden på min hund, och innan jag redigerade så såg ni att det var fötter vid sidan och det ville jag inte ha med så jag zoomade in bilden lite. Sen så redigerade jag den med olika filter och grejer som finns här på nouw. På den andra bilden ser ni att det är jag, och där behövde jag bara redigera bilden med några filter. Men ni ser nog att det är fokus i mitten av båda bilderna och resten är med suddig, och det tycker jag är snyggt så man fokuserar mer på den viktigaste delen av bilden. Sist men inte minst är det bara att dekorera bilden med stickers, och det gör bilden söt och välkomnande tycker jag! Det är mitt tips hur du kan göra en grym redigering!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Det var längesen jag bloggade, men det är därför jag inre brukar använda datorer så mycket. Men nu hittade jag nouw appen på app store så nu kan jag blogga mycket mer! Den här bilden har jag redigerat ditt massa klistermärken men jag tyckte bilden vart mycket coolare och roligare nu!
PS : jag har bytt starstable till spel och internet för att jag inte brukar spela starstable så mycket längre, så då är det mer blandat av spel och sånt!

Likes

Comments

detta modet vart väldigt ja! hittar du en gammal kofta som är typ lång och du nästan aldrig använt, sätt på dig den och ha en vit elr svart tröja under och ett helt par standard byxer ( och kanske en snygg väska till) så blir det assnyggt! det blir lagomt för koftan framhäver allt! testa om du är osäker, och fungerar det inte eller blir det inte snyggt så säljer du det eller ger bort det! själv vart jag nöjd! 

Likes

Comments

det här är en bild från min gamla privata anvädare! jag har ju bytt hår och massor så jag är inte lik nån idag. det där håret som är kort var mitt allra första hår minns jag. förlåt för asdålig kvalitet på bilden men den är väldigt gammal. kommentera vilken bild som var finast!

Likes

Comments

Nu på starstable så har jag börjat att stänga sprickor som är supertråkigt :( . Ni som gör det eller har gjort

fattar hur jobbigt det är men i som inte ha börjat ska jag förklara att spricker är ett ryktesuppdrag

som hör ihop med huvuduppdraget,allså med Alex och Linda och dom. Och nu så

ska man helst stänga dom varje dag för då går det snabbare att bli klar.

så det är en väldigt tråkig vana att göra varje dag på sso (sso = starstable online)

så här ser det ut :

Likes

Comments

hej igen! jag brukar spela ett spel som heter starstable och det är superkul!!

tänkte ha en kategori om starstable för dom som vill se lite av starstablehörnan, så det blir kul!

men det här är jag iallafall som ni ser och min häst! :D jag heter Allison eveningblanket och ja, kon var bara

i ett ställe som heter valedale så den är liksom bara en rolig ko! jag fortsätter nån annan dag. chao!

Likes

Comments

hej igen! jag har varit lite upptagen med att blogga men ska nog nu ta i lite mera! tyvärr har jag inte

någon ny bild nu men det får bli bra med denna i detta inlägg. det är sommarlov och jag har fått ett par nya

glasögon som ni ser på bilden!! snygga va?! tyvärr är typ sommaren slut men det kommer

bli lite skönt att träffa sina vänner igen, tycker inte ni det också???

men iallafall så kommer jag blogga lite mer med min usla kamera och min bästa telefon

så det kommer bli bra! du syns vi snart igen!! hejdå :)

Likes

Comments

för att göra bilden som en härlig promenad eller att du kollar in mot världen, så behöver du först hitta ett fint ställe. Sedan så ställer du dig lite på sidan av kameran som ni ser på bilderna. Ställ dig inte i mitten för då ser man bara dig. Sen behöver du bara liksom kolla mot den fina platsen, istället för kameran som ni ser på andra bilden. Gör inte som på den första bilden, för om du kollar in i kameran ser det ut som att du och den fina platsen tar en selfie 😃 Och så vips är du ute och promenerar mot den vackra platsen, som på andra bilden ungefär! (för jag blev lite för mycket utanför på andra bilden) 🌄

Likes

Comments

Hej! ännu mer foton idag blev det. Jag tog kort med min bästa vän överallt. Vi hade lite kul och tog massviss med kort. Som du ser har jag bilder av min vän, och de var för att hon ville också vara med på bloggen! Vi tog inte heller bara kort utan fikade och gick på stan också! 📷

Likes

Comments

Dagens sminkning på fotodags var lite lätt rörelsesminkning. med rörelsesminkning menar jag att två färger liksom smälter ihop som ni ser på bilden. Jag tog vit och rosa till ögonen. Tyvärr han jag inte ta så mycket smink så tog bara sen ett rosa läppglans. 💄 kom ihåg: har igentlligen glasögon

Likes

Comments