Hejsan alla! Idag är det alla ❤ dag! Ibland funderar jag vad dom tänkte på när de började fira den dagen, men jag gillar dagen eftersom på skolan klistrar dom fast hjärtlappar på alla skåpen med olika snälla saker på, som typ "du är fin" eller "jag blir glad när jag ser dig".. Man blir glad av det men jag märkte att vissa fick ganska kränkande ord och lite överdrivna, så det var ju lite tråkigt. På min lapp iallafall stod det "Dör för dig" och det var ju snällt., även om det var väldigt starkt sagt.

Jag gillar också att man får choklad- och geléhjärtan hemma eftersom man ska bli glad och sprida glädje till folk med nånting man älskar. För mig så är inte alla ❤ dag en kärleksdag, utan för mig är det glädjen och lyckans dag! 😊 /Alma

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jippi! Nu är det dags till det som jag älskar varje år! Nämligen...

JUL!! 🎅

Jag har längtat till det har börjat bli dags och nu är den äntligen här! jag tänker att jag kommer lägga ut mycket nu i jul hoppas jag, och därför så har jag gjort en ny kategori som det står JUL vid! Där kommer jag lägga ut allt med samband om jul. 🎄

Men nu till bilden och vad som är viktigt med detta inlägg är då att man börjar ju med julen med en speciell sak, nämligen att ta fram alla grejer och börja förbereda sig! Då kan det ksk bli lite stökigt, precis som den här bilden när jag bara hade tre SEK mellan varje bild! Den påminner faktiskt mkt om julstök som dom flesta familjerna hamnar vid, stress och mycket fix. 😪

Därför så vill jag bara ge er tips vid liknande situationer, att ni ALLTID planerar i god förväg att börja göra grejer innan Julafton. Gör ksk en lista eller skriv i almanackan vilken dag ni ska göra allt! Gör allting dag för dag, det blir enklare så! 😌

kram från Alma 🌸

Likes

Comments

Hej! det känns som om det här med bloggande inte är en riktig hit längre! 😥

ingen bloggar nästan längre, det är ungefär som Facebook att det är nästan ute för iaf ungdomar, ksk inte gamla människor och vuxna!

jag önskade att jag hade mer tid och tänkte mer på min blogg än vad jag egentligen gör :(

jag hoppas att ni fortfarande läser bloggar och att ni gillar mina bloggar, för det skulle vara jättekul!

Jag ska försöka blogga, så får vi väl se hur det går!

med vänliga hälsningar Alma

Ps : jag klippte mig i somras om ni inte visste det !

Likes

Comments

Här har jag ett knep hur man kan redigera bilder, så de som är redigerade är uppe och oredigerade nere. Men vi kan börja med den första bilden på min hund, och innan jag redigerade så såg ni att det var fötter vid sidan och det ville jag inte ha med så jag zoomade in bilden lite. Sen så redigerade jag den med olika filter och grejer som finns här på nouw. På den andra bilden ser ni att det är jag, och där behövde jag bara redigera bilden med några filter. Men ni ser nog att det är fokus i mitten av båda bilderna och resten är med suddig, och det tycker jag är snyggt så man fokuserar mer på den viktigaste delen av bilden. Sist men inte minst är det bara att dekorera bilden med stickers, och det gör bilden söt och välkomnande tycker jag! Det är mitt tips hur du kan göra en grym redigering!

Likes

Comments

Det var längesen jag bloggade, men det är därför jag inre brukar använda datorer så mycket. Men nu hittade jag nouw appen på app store så nu kan jag blogga mycket mer! Den här bilden har jag redigerat ditt massa klistermärken men jag tyckte bilden vart mycket coolare och roligare nu!
PS : jag har bytt starstable till spel och internet för att jag inte brukar spela starstable så mycket längre, så då är det mer blandat av spel och sånt!

Likes

Comments

detta modet vart väldigt ja! hittar du en gammal kofta som är typ lång och du nästan aldrig använt, sätt på dig den och ha en vit elr svart tröja under och ett helt par standard byxer ( och kanske en snygg väska till) så blir det assnyggt! det blir lagomt för koftan framhäver allt! testa om du är osäker, och fungerar det inte eller blir det inte snyggt så säljer du det eller ger bort det! själv vart jag nöjd! 

Likes

Comments

det här är en bild från min gamla privata anvädare! jag har ju bytt hår och massor så jag är inte lik nån idag. det där håret som är kort var mitt allra första hår minns jag. förlåt för asdålig kvalitet på bilden men den är väldigt gammal. kommentera vilken bild som var finast!

Likes

Comments

Nu på starstable så har jag börjat att stänga sprickor som är supertråkigt :( . Ni som gör det eller har gjort

fattar hur jobbigt det är men i som inte ha börjat ska jag förklara att spricker är ett ryktesuppdrag

som hör ihop med huvuduppdraget,allså med Alex och Linda och dom. Och nu så

ska man helst stänga dom varje dag för då går det snabbare att bli klar.

så det är en väldigt tråkig vana att göra varje dag på sso (sso = starstable online)

så här ser det ut :

Likes

Comments

hej igen! jag brukar spela ett spel som heter starstable och det är superkul!!

tänkte ha en kategori om starstable för dom som vill se lite av starstablehörnan, så det blir kul!

men det här är jag iallafall som ni ser och min häst! :D jag heter Allison eveningblanket och ja, kon var bara

i ett ställe som heter valedale så den är liksom bara en rolig ko! jag fortsätter nån annan dag. chao!

Likes

Comments

hej igen! jag har varit lite upptagen med att blogga men ska nog nu ta i lite mera! tyvärr har jag inte

någon ny bild nu men det får bli bra med denna i detta inlägg. det är sommarlov och jag har fått ett par nya

glasögon som ni ser på bilden!! snygga va?! tyvärr är typ sommaren slut men det kommer

bli lite skönt att träffa sina vänner igen, tycker inte ni det också???

men iallafall så kommer jag blogga lite mer med min usla kamera och min bästa telefon

så det kommer bli bra! du syns vi snart igen!! hejdå :)

Likes

Comments