Med tre drenge finder man hurtigt ud af, at det ikke altid er lige let at være forældre (det kan godt være det samme gør sig gældende hvis man har piger, men det kender jeg af gode grunde ikke til). Jeg elsker at være drenge mor, men nøj hvor kommer de grå hår hurtig frem, efter vi er blevet beriget med vores lille flok.

Udover at skulle tumle med de almindelige problematikker, der følger med når man får børn, skal vi også forholde os til drengenes diagnose essentiel tremor. Endnu ved vi kun de to store har lidelsen, da lille er så lille endnu.

Det giver ofte tanker og bekymringer for hvordan deres opvækst og fremtid bliver. Kan de komme til at gå den karrierevej de ønsker? "eller må de nøjes?" Vil der på et tidspunkt komme en behandlingsmetode, der om ikke andet ville reducere deres tremor, så meget at de næsten kan leve som alle andre....?

Det er hårdt at være vidne til når det igen og igen bliver stillet nogle motoriske krav til dem som de ikke ville kunne formå at udføre -sådan som holdsport må jeg faktisk erkende at jeg prøver at holde dem lidt fra, ikke så meget fordi de ikke ville kunne komme til at blive gode til det, men ligeså meget fordi at de måske godt kan tingene inde i hovdet men det tager bare længere tid før tankerne kommer ud til resten af kroppen. Og lige netop det, er der nogle børn og i sær voksne det kan have svært ved at forstå lige i kampens hede ( jo børn er som regl mere åben og forstående over for forskelligheder og oftes mere accepterende).


Nye tider

Der udover har den ene af drengene haft det sværet det sidste år, men det er også et år der er sket meget, for sådan en lille fyr. Først flyttede vi i hus, lige der efter kom lillebror. I sommers startet han i skole.

Han har det sværet ved at skulle starte nye relationer op. Ikke fordi han ikke gerne vil det, han har blandt andet, sværet ved at aflæse andre og har til tider lidt svært ved at holde fokus når der sker mange andre spændende ting.

Det er bare ikke let når der er stillet en bestemt kasse op i som alle børn skal passe ind i. For det gør mine drenge desværre ikke. Er sikker på der også er andre der ude, men sidder tit med en følelse af at vi er de eneste, netop fordi der lægges fra skolens side op til dette.

Vil slutte af med at sige at vi har nogle skønne drenge og elsker hver dag med familien.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Nestcafe Dolcegusto Drop 

Da vi stod og manglede en ny kaffe brygger og der tilfældigvis kom et super godt tilbud ved Buzzador på en, har vi valgt at slå til og købe en. Derved er vi blevet tester på Nestcafe Dolcegusto Drop som testes gennem Buzzador

Om man kan lide udseendet på den må jo være op til ens smag og behag. Her hjemme har det været lidt uenighed om hvad vi mente. Jeg har ikke de store problemer med udseendet og kan i grunden godt lide udformningen på den og finder den simpel og på en måde også elegant. Hvor min mand slet ikke er enig han drages tilbage til barnedommen/ungdommen og de gamle joystick "jo det kunne måske på en måde godt være lidt om snakken" Han har dog siden givet til kende at han syntes det er en fin maskine.

Vigtigheden er i grunden heller ikke udseendet men mere hvordan den virker. Her til må jeg sige at den laver fantastiske varme drikke på ret kort tid. Den er nem at håndtere, og rengøringer kan gøres let med en klud, da den ikke har allemulige dumme kanter og kroge. Støjniveauet er også til at overkomme, blandt andet fordi brygningen går så hurtig.Hele familien vil glæde sig til at, nyde flere stunder hvor vi skal prøve maskinen af og prøve flere varianter af de forskellige drikke man kan få.

Likes

Comments

Adventskrans i børnehøjde.


For første gang nogensinde, i den tid vi har været en familie, har vi fået taget os sammen til at få lavet en adventskrans.

Vi har måtte tænke i alternativer, da ikke alle af os har det lige let med gran, "desværre". Så vi satte os i tænkeboksen og valget endte på at lave et sne lignende landskab ud af kyskager, glimmer og de der tilhørende hvide bloklys, som drengene har valgt.


Resultatet er måske ikke helt perfekt. Men i vores familie er den helt fin. Syntes godt at det må bære præg af at børnene har været med til at lave den. ;-)Nissen snakker i søvne


Udover at have lavet adventskrans, er vi begyndt at høre en masse snorken og en der snakker i søvne.? Vi fandt ud af at det måtte være nissen på loftet, han kunne ikke finde en udgang, så vi har fundet en lille nisse dør som vi skal nå at have op inden den 1. Dec. "Man skal jo lige vende sig til de ting der følger med, når man har fået sig et hus med loft"

Likes

Comments

Det var dumt, rigtig dumt.

Der tikker en mail ind, med et supert tilbud på det spil de to store drenge ønsker sig. Så jeg tænker nu det alligevel er formiddag kan det da umuligt være så mange i byen ( folk skal vel på arbejde osv.?) Ihh hvor kan man tage grueligt fejl.

Nå men jeg får pakket lillebror og alt udstyre i vores meget lille bil, og tænker det her skal da nok blive godt, og ligger en slagplan i mit hovede. Lige pludselige sætter ellers altid glade lillebror i et utilfreds hyl og bliver ved til vi næsten er fremme. Her tænker jeg at det måske ikke helt bliver så godt og ser for mig hvordan min slagplan ligesom begynder at smuldre.

Nå men vi når frem og næste problem dukker op, det er fysisk umuligt, som helt uden en jordisk chance for at få en parkeringsplads "men hov skulle folk ikke arbejde?"

Ny plan vi køre hjem igen, nu vågner lillebror op og er igen vældig utilfreds. "Det her kunne altså hurtig gå hen og blive en lang tur!"

Vi kommer hjem, lillebror får noget middagsmad, hvorefter de store skal hentes... Tænker faktisk at det er øv at skulle gå glip af det tilbud, så da manden endelig kommer hjem, skynder ældste søn (han kan jo kigge på noget andet imens) og jeg mig afsted og yes det lykkedes, fik fat i spillet til halv pris.

Næste år må vi simpelthen få plandlagt det bedere.

Likes

Comments

Det er tit det spørgsmål eller noget det minder om det, vi får stillet, da vi nu har tre drenge. Svaret på dette er gang på gang, nej det skal vi ikke! Vi er fuldt ud tilfredse med at have vores drenge og kunne ikke tænke os det anderledes. Da vi valgte at få børn var det ikke for at få et bestemt køn. Jeg har altid haft en drøm om netop at få tre børn, denne blev ikke mindre da vi tilbage i sommern 2015 var på ferie i Holland, hvor vi nærmest udelukkende så tre plus børns familier.

Jeg er den første til at indrømme at jeg var en andelse misundelig. Det er sådan lidt som hvis man gerne vil være gravid, så ser man kun gravide maver eller nyføde over alt..! Men helt ærligt jeg havde jo ikke noget at have denne misundelse i, vi var jo beriget med to skønne drenge, det er jo mere end mange andre. så tankerne blev slået hen og ferien nydt fuldt ud. -Den gang viste jo ikke at vi ventede vores lillebror, men tænker man tilbage kunne man godt se nogle små tegn på at han gemte sig i maven.Selv om det til tider er hårdt, med disse tre og de problemstillinger der følger med, som har den klare bivirkning der kaldes grå hår, så ville jeg ikke bytte det for noget og tager gerne de kampe op, der skulle dukke op under vejes.

Likes

Comments