Adventskrans i børnehøjde.


For første gang nogensinde, i den tid vi har været en familie, har vi fået taget os sammen til at få lavet en adventskrans.

Vi har måtte tænke i alternativer, da ikke alle af os har det lige let med gran, "desværre". Så vi satte os i tænkeboksen og valget endte på at lave et sne lignende landskab ud af kyskager, glimmer og de der tilhørende hvide bloklys, som drengene har valgt.


Resultatet er måske ikke helt perfekt. Men i vores familie er den helt fin. Syntes godt at det må bære præg af at børnene har været med til at lave den. ;-)Nissen snakker i søvne


Udover at have lavet adventskrans, er vi begyndt at høre en masse snorken og en der snakker i søvne.? Vi fandt ud af at det måtte være nissen på loftet, han kunne ikke finde en udgang, så vi har fundet en lille nisse dør som vi skal nå at have op inden den 1. Dec. "Man skal jo lige vende sig til de ting der følger med, når man har fået sig et hus med loft"

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Det var dumt, rigtig dumt.

Der tikker en mail ind, med et supert tilbud på det spil de to store drenge ønsker sig. Så jeg tænker nu det alligevel er formiddag kan det da umuligt være så mange i byen ( folk skal vel på arbejde osv.?) Ihh hvor kan man tage grueligt fejl.

Nå men jeg får pakket lillebror og alt udstyre i vores meget lille bil, og tænker det her skal da nok blive godt, og ligger en slagplan i mit hovede. Lige pludselige sætter ellers altid glade lillebror i et utilfreds hyl og bliver ved til vi næsten er fremme. Her tænker jeg at det måske ikke helt bliver så godt og ser for mig hvordan min slagplan ligesom begynder at smuldre.

Nå men vi når frem og næste problem dukker op, det er fysisk umuligt, som helt uden en jordisk chance for at få en parkeringsplads "men hov skulle folk ikke arbejde?"

Ny plan vi køre hjem igen, nu vågner lillebror op og er igen vældig utilfreds. "Det her kunne altså hurtig gå hen og blive en lang tur!"

Vi kommer hjem, lillebror får noget middagsmad, hvorefter de store skal hentes... Tænker faktisk at det er øv at skulle gå glip af det tilbud, så da manden endelig kommer hjem, skynder ældste søn (han kan jo kigge på noget andet imens) og jeg mig afsted og yes det lykkedes, fik fat i spillet til halv pris.

Næste år må vi simpelthen få plandlagt det bedere.

Likes

Comments

Det er tit det spørgsmål eller noget det minder om det, vi får stillet, da vi nu har tre drenge. Svaret på dette er gang på gang, nej det skal vi ikke! Vi er fuldt ud tilfredse med at have vores drenge og kunne ikke tænke os det anderledes. Da vi valgte at få børn var det ikke for at få et bestemt køn. Jeg har altid haft en drøm om netop at få tre børn, denne blev ikke mindre da vi tilbage i sommern 2015 var på ferie i Holland, hvor vi nærmest udelukkende så tre plus børns familier.

Jeg er den første til at indrømme at jeg var en andelse misundelig. Det er sådan lidt som hvis man gerne vil være gravid, så ser man kun gravide maver eller nyføde over alt..! Men helt ærligt jeg havde jo ikke noget at have denne misundelse i, vi var jo beriget med to skønne drenge, det er jo mere end mange andre. så tankerne blev slået hen og ferien nydt fuldt ud. -Den gang viste jo ikke at vi ventede vores lillebror, men tænker man tilbage kunne man godt se nogle små tegn på at han gemte sig i maven.Selv om det til tider er hårdt, med disse tre og de problemstillinger der følger med, som har den klare bivirkning der kaldes grå hår, så ville jeg ikke bytte det for noget og tager gerne de kampe op, der skulle dukke op under vejes.

Likes

Comments