​Heey Bloggen!!

Så er det endeligt weekend efter min første skoleuge efter sommerferien! Det er vildt dejligt at få slappet af igen og bare nyde livet! Den første uge har været helt okay. Selvfølgelig skal man lige vænne sig til skolen igen og komme ind i rytmen, men det går faktisk helt fint med det indtil videre. Vi har fået rigtig mange nye lærere, så det er også vildt spændene! Jeg stod op omkring 8:30 i dag, og så har jeg egentligt bare gået lidt rundt og hygget. Jeg har fået tegnet lidt, sunget og selvfølgelig set noget lækkert Netflix! Jeg håber, at I får en dejlig weekend!

KNUS ALMS<333

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Heyy Bloggen!

Jeg begyndte at interessere mig for makeup i omkring 6. klasse, men begyndte først rigtigt at bruge det i starten af 7. Jeg har altid syntes, at det var vildt sjovt at lægge, og det var egentligt også derfor, jeg til at starte med begyndte. Jeg elskede, at man kunne ændre så meget på sig selv, og jeg synes på mange måder, at det minder om at male, og det er vel også en form for kunst. Dog har jeg aldrig gået så meget op i mærker osv. Jeg har egentligt heller aldrig lært alle de rigtige navne på tingene osv. Da det egentligt ikke er noget, jeg som sådan har fundet nødvendigt, og så stor vil jeg heller ikke mene, at min interesse har været så stor for det igen. Min hud endte også med at slå en del ud af foundation/concealer osv. Hvilket bare betød, at jeg puttede mere på. Men her som jeg har nærmet mig 9. klasse, har jeg virkeligt fået skåret ned på forbruget, og nu har jeg også fået vænnet mig til at se mig selv uden, hvilket har betydet, at jeg ikke har rørt en mascara i flere uger. Jeg elsker virkeligt bare at have et naturligt look, og at jeg så bare kan bruge lidt makeup engang i mellem, hvis jeg får lyst. Det synes jeg personligt er super fedt. Men I skal virkeligt ikke misforstå mig! Jeg er også helt vild med, at man kan udtrykke sig præcist, som man ønsker i gennem makeup, og det elsker jeg personligt også selv at gøre. Men helst bare engang imellem.

Jeg håber, I kunne lide at læse med, og at I har en vidunderlig dag!

KNUS ALMS<3

Likes

Comments

Ord kan ikke beskrive, hvor meget jeg savner Cadaqués (har skrevet et indlæg om stedet tidligere, hvis I ikke har læst det). Jeg savner at føle mig hjemme. At føle mig let og fri. Som om intet betyder noget, men alligevel gør det. På en god måde altså.. Jeg savner det, fordi jeg hviler i mig selv, når jeg er der, og fordi der ikke er andre forhindringer derover, end dem jeg giver mig selv. Det er det eneste, jeg skal forholde mig til, og det er dejligt nok. Ingen ubehagelige buler i mit liv. Og ingen svære valg, jeg skal tage stilling til. Jeg tror, det sværeste valg, jeg fik spekuleret mig frem til derover var hvilken af 2 drenge, jeg syntes var lækrest. Og så selvfølgelig det sværeste valg. Om jeg skulle blive. På en eller anden mærkelig måde blive.. Jeg ved ikke helt hvordan, men det var der alligevel ikke tid til at bekymre sig om. Arh det passer måske ikke helt.. Selvfølgelig var der tid, jeg brugte den bare ikke på negative ting. Og det savner jeg. Virkeligt meget.

Sender jer en masse kærlighed! -Alms<3

Likes

Comments

HEEY BLOGGEN!!

I dag havde vi som sagt første skoledag, og det var egentligt okay. Dagen var kun fra 10-12:30, så det overlevede jeg jo. Det var vildt dejligt at se mine venner igen, og vi fik egentligt bare hygget, snakket om ferien, og fået lidt praktiske informationer.. Efter skolen blev jeg der lidt med mine veninder, og derefter tog vi hen og købte lidt mad, som vi tog med ned til søen og hyggede<3 Vi mødte faktisk en mand dernede, som var rimeligt skræmmende! Han blev ved med at snakke til os, og da vi så cyklede væk, fulgte han efter, men vi kørte heldigvis kørt fra ham og slap med kun en ubehagelig oplevelse. Men det går jo nok!:)

Jeg håber, I har nydt dagen!!

KNUS ALMS<3

Likes

Comments

Heey Bloggen!!

Så er det i morgen, jeg har første skoledag i 9. klasse! Jeg ved egentligt ikke helt, om jeg glæder mig, men det bliver selvfølgelig fedt at se sine venner igen!! Jeg synes, at det er vildt hvor hurtigt tiden er gået, og jeg har svært ved at forstå, at det her bliver mit sidste år i folkeskolen. Jeg har altid set 9. klasse som et virkeligt seriøst år, og min plan har altid været, at når jeg startede i 9. klasse, skulle jeg bare knokle røven ud af bukserne, hahah.. Men jeg tror egentligt bare, at jeg vil tage det stille og roligt. Selvfølgelig vil jeg gøre mit aller bedste, men det er også super vigtigt, at man får slappet af, hygget sig med vennerne, og så er 9. klasse jo heller ikke ligefrem afgørende for min fremtid.

I dag vil jeg egentligt bare nyde den aller sidste sommerferiedag. Jeg skal mødes med en veninde her om lidt, og ellers skal jeg bare ud og spise is med mine lillebrødre og min far.

Jeg håber, I nyder ferien!!

Knuus Alms<3

Likes

Comments

Hey Bloggen!

Jeg tænker, at jeg vil skrive lidt om det sted på hele jorden, jeg elsker aller højst. Det sted hvor jeg altid kan regne med at have det godt, og det sted hvor jeg altid vil føle mig hjemme, ligegyldigt hvem jeg har omkring mig. For sådan et sted har jeg nemlig, og det føles som det bedste i verden at vide, at ligegyldigt hvad i livet, der kan gå galt, så vil jeg altid have det. Det er en lille by ved navn Cadaqués, som ligger i Spanien og endnu mere præcist i Catalunyen. Jeg er kommet der hver sommer, siden jeg var 2-3 måneder gammel, og hver gang vi er der, bor vi i det samme helt fantastiske hus ud til vandet. Jeg kan ikke 100% forklare, hvad det er ved stedet, jeg elsker så højt, men jeg kan da i hvert fald prøve. Som sagt er det jo en meget lille by, og grundet det, kender stort set alle hinanden. Menneskerne, der bor der, er også de mest fantastiske, og på en eller anden måde, kan de få mig til at føle mig mere hjemme der, end jeg nogensinde har følt mig her i Danmark. (Misforstå mig ikke, jeg elsker Danmark!). Nå, men det er også selve måden byen er bygget op på. Det er så smukt og kulturelt, og hvert eneste år ligner det sig selv. På trods af alle de små gader i mellem huse, lejligheder, butikker, caféer og restauranter, er det stort set umuligt at blive væk i Cadaques. Bl.a. fordi man altid bare skal gå ned mod vandet, og så kan man sagtens finde hjem. Det ligger i bjergene og direkte ud til vandet, og jeg tror egentligt aldrig, at jeg har set noget smukkere. Jeg elsker det også, fordi det på sin egen måde er så aflukket fra resten af verden, og når man er der, føler man, at det er det eneste sted på jorden, der findes, og det har jeg det egentligt helt fint med. En sidste helt fantastisk ting ved Cadaqués er sevfølgelig alle de lækre drenge, for dem er der i hvert fald nok af! Hahah

Jeg håber, at I kunne lide at læse med, og så ses vi nok snart igen!

knuuus Alms<3

Likes

Comments

Hey Bloggen!

Det her er så mit første indlæg, så jeg tænker, at I lige skal lære mig lidt at kende. Jeg er 15 år gammel, og jeg går på Marie Kruses Skole i Farum, hvor jeg efter sommerferien starter i 9. klasse. Jeg tilbringer det meste af min tid med mine venner og veninder, og udover det, er der intet jeg elsker mere end at synge og spille musik, hvilket jeg har gjort hele mit liv. Jeg kan også ret godt lide at tage billeder, se Netflix, gå ture, og så elsker jeg faktisk også at skrive, hvilket hovedsageligt er grunden til, at jeg nu endeligt har besluttet mig for at blogge. Jeg håber, at I nyder sommerferien, og at I har lyst til at læse med.

Knus Alms!!<3

Likes

Comments