Nu är denna underbart sköna helg över... i fredags var det myskväll men tjejerna, lördags var det bara en chilldag hemma med baby och idag startade jag dagen med att göra lite "hotellfrukost" och senare på eftermiddagen spelade Albin fotbollsmatch i Sundbyholm. Därefter åkte vi hem å lagade mat, sen körde han hem mig på moppen🛵🛵

Hoppas att ni oxå haft en skön och bra helg, nu tar vi nya tag för en ny skolvecka...😫💪🏻

Kraaaam 💘💘

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Lite bilder från igår, tog inte alls många bilder för att min mobil var död nästan hela kvällen...

Men det var sååå mysigt, och det måste göras om!! 💘

Kram

Likes

Comments

Yeees, äntligen fredag!!
Sååå himla skönt, och idag är en lite extra rolig fredag för att ikväll kommer mina fina tjejkompisar hem till oss och vi ska ha en härlig kväll!!!😍

Den här veckan har faktiskt gått väldigt fort, men jag tror att det därför man har något att längta till i slutet av veckan som tiden går mycket fortare!!

På lördag ska jag och Albin åka till Kvicksund för att hälsa på hans kusiner som har flyttat dit från Norge, jag ser så mycket fram emot att se hur dom bor och hur dom har det!

Sen på söndag tror jag att det blir en ganska chilldag, det kan vara ganska skönt ibland att inte behöver göra nått alls...

Det kommer bilder från ikväll lite senare ikväll!!

Kram
💘💘

Likes

Comments

Hej alla fina.

Okej jag kan bara böja med att säga att jag bara gör det här för att det är skönt att skriva av sig ibland och yttra sina känslor i text, så förvänta dig inte att jag är bästa på detta. Men jag ska göra mitt bästa!

Jag kanske ska presentera mig lite också, jo jag heter Alma Vasilj Zetterling, jag är född 2003 den 10:e januari. Jag bor i Eskilstuna, jag går i musikklass (vilket jag ångrar att jag valde) men trivs iaf ganska bra i min klass.

Mina föräldrar är skilda sedan länge. På mammas sida har jag en lillasyster som heter Leia (starwars hehe) och är 8 år. Jag har oxå en lillasyster på pappas sida som heter Olivia, hon är 1 år och ungefär 4 månader gammal.

På fritiden älskar jag att vara med mina vänner men också att dansa, dansa har jag gjort sedan jag var ungefär 5/6 år, men var tyvärr tvungen att sluta förra året pga skador i hälsenor och hälar... väldigt tråkigt, men istället för dans just nu blir det träning på friskis!!

För ungefär 9 månader sedan träffade jag min älskade pojkvän Albin, han är min andra halva och ni kommer nog se honom på många bilder här framöver <3 Vi har en youtubekanal tillsammans som heter "Albin och Alma" som ni gärna får gå in å kika på :)

Tanken med bloggen är väl att skriva av sig lite och kanske få människor med samma problem som jag inte att känna sig så ensamma som man lätt kan göra ibland...

Jag har sååååå mycket att berätta för er, som tex min barndom, avundsjuka osv osv

Men jag hoppas att ni kommer tyck om det jag skriver, så ses vi väl här snart igen

Kram


Likes

Comments

YouTube
Albin & Alma