Header

Hej på er i solskenet och förlåt för dålig uppdatering de senast dagarna. Lördagen var i vilket fall som helst riktigt kul, vi var kanske runt 20 st hos Thea och ett roligt gäng. Ida o jag fixade oss tillsammans innan vi drog över. Söndagen bestod främst av att slappa men också leta efter Eriks mobil, den var på riktigt borta i 6 h, innan min pappa hittade den utomhus på en cykel, Hahah, bra ställe att placera en mobil på...
Idag var det i alla fall skola igen och vi hade idrottsprov som inte var så värst svårt alls. Ikväll blir det jaktkurs och plugg inför svenska debattalet som är imorgon. Vi hörs av, pussar.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Tjenaa
Så skoldagen igår gick jättefort, igårkväll hade Ek15 fest, vilken var riktigt rolig. Blev en lång sovmorgon och jag måste väl få i mig något att äta. I eftermiddag kommer Ida och vi ska fixa oss tillsammans, för ikväll blir det partaj igen.
Vi hörs, puss

Likes

Comments

Hallå!!
Dagen börjar super med solsken, bara det gör att själva dagen blir bättre. Igår och idag har vi temadagar på skolan, med föreläsningar m.m
Gårdagen var intressant, vi kollade på teater och så var vi på 3 föreläsningar.
Riktigt skönt med schemabrytande dagar såhär på våren, mellan sportlovet och påsklovet, då energin är låg och man inte riktigt orkar.
Dagarna kallas för Lika-olika dagarna. Punkten ligger i att vi alla är olika men lika mycket värda, oavsett etnicitet, religion, sexuell läggning m.m
Kram, så hörs vi.

Likes

Comments

Som rubriken lyder, så känner jag mig.
Började alldeles försent med att plugga till naturkunskapsprovet som vi hade idag...men man kan inte alltid presterar på topp, vi är bara människor. Igår var det iallafall hockey på idrottslektionen, och idag simning. Två dagar som varit ganska lugna faktiskt. De två kommande dagarna är schemabrytande och kallas för Lika-olika dagarna, med föreläsningar m.m
Veckan kommer därav att gå ganska fort, vilket är skönt.
Har nu suttit och kollat på några avsnitt av favvoserien once upon a time!!! Älskar den med hela mitt hjärta- rekommenderar. Men nu borde jag verkligen ta och sova faktiskt. Så godnatt, vi syns imon.

Likes

Comments

Liksom många andra söndagar tillbringades den i sängen, med plugg och serietittande. Utöver det så blev det även våfflor hemma till lunch och så blev vi även bjudna till mina kusiner på fika där det även där blev våfflor. Så våfflor X2 idag, haha. Tills vi hörs, kram.

Likes

Comments

Fredagkväll, härligt folk och gott häng!! Tova och jag träffades en stund innan vi drog ned till skytte. Tyvärr så tog festen slut vid 23 tiden kanske, då polisen kom och avbröt... Kvällen var rolig iallafall, och jag var väl hemma kring 3 tiden. Sitter för tillfället på bilen in till Ljungby för att sjunga med kören, kan därav lugnt påstå att jag är relativt trött. Ha en bra lördag, med regn/snö - älskar Sveriges vår. Kramar

Likes

Comments

Har precis kört ett träningspass nere på gymmet som vi har i byn - Stryka och kondition. Oh idag är det fredag!!!! Bästa känslan på hela veckan.
Nu blir det packning inför kvällen och morgondagen, det bär in mot stan vid 17:30 tiden och ikväll blir det partajjj (tagggga!!). Blir troligen så att jag sover över hos mormor inatt eftersom jag ska sjunga med kören imorgon. Tills vi hörs, xoxo.

Likes

Comments

En liten uppdatering angående dagen. Satt kvar på skolan tills 17 ungefär innan jag och Dominik tog sällskap ned mot stan, han till bussen och jag till möte. Ikväll hade vi styrelsemöte med moderaterna inför valet 2018, allmänt snack och uppdatering kring hur det ligger till och så vidare. Mycket intressant och roligt. Kvällen avslutades på Charlie's men pizza och glada skratt. Utmattad av veckans händelser ligger jag nu i sängen för att ladda batterierna inför morgondagen. Kram och godnatt.

Likes

Comments

Hej på er!

Sitter för tillfället på svenskan och har högläsning i ett grupprum då vi börjat läsa August Strindbergs "Fröken Julie". Innan idag satt jag i bibblan på skolan och hade håltimme till 12:10.... Hatar verkligen när man har längre raster som man bara får försöka fördriva på något vis. För övrigt så gick gårdagen i skolan ganska bra, matten kändes okej och även geografin, dock så kunde jag inte somna inatt då det kändes som om att mina tänder höll på att ramla ut....har en sådan hatkärlek till tandställning. Just nu - hat! Men i framtiden - älska. Ikväll så är det styrelsemöte med moderaterna och därav så kommer jag stanna kvar i stan till kl 18.00, blir troligen lite plugg, serietittande innan jag drar mig ner mot stan. Slänger in ett par pepp texter, för dagar och veckor som den här, då läxorna tar kol på en och man bara vill stanna hemma och sova hela dagarna, så brukar jag söka upp pepp quotes på nätet - de får en faktiskt att bli peppade för att kämpa sig igenom dagar som gårdagen. Vi hörs av senare ikväll, kramar

Likes

Comments

Halloj. Har precis duschat och sitter nu och äter lite sen kvällsmat. (Sen kvällsmat för mig iaf) Skoldagen bestod av bland annat fäktning på idrotten (mest annorlunda, komplicerade men samtidigt en av de roligare sporter som jag prövat på). Annars så blev det lite plugg på matte i eftermiddag och sen dans. Älskar verkligen att komma och dansa, härligaste gruppen och verkligen avkoppling för mig - älskar!! Imorgon är det dock en dag jag hatar, och då ska ni understryka ordet hatar.
1. Matteprov. (Inte min starkaste sida, hehe)
2. Geografiprov (inte pluggat tillräckligt)
3. Tal på engelska (redovisning enskilt..enskilt :/)
4. Ska sätta i en annan tråd i tandställningen på morgonen, som kommer göra dagen 10 ggr värre...
Men om jag klarar morgondagen så kan jag verkligen ta mig igenom allt. Så, jag håller tummarna för att morgondagen ska gå bra och jag ska nog dra mig mot sängen snart...blir minst sagt en ansträngande dag imorgon ju.
Kram

Likes

Comments