My Little Pony-feeling

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nu ryker det äckliga slitna håret. Mår verkligen dåligt när jag har det har jag märkt, haha. Ska göra en ganska stor förändring enligt mig. Hemligt än så länge. Ni kommer få se resultatet snarast på någon av mina sociala medier!

Likes

Comments

Går ju suveränt med denna blogg. Otroligt aktiv.. Nä känner just nu att jag vill radera skiten men ska försöka ge den lite mer tid. Är ett helvete att försöka blogga. Visst gör jag saker ibland men tar ALDRIG bilder, varken på det jag gör eller mig själv. Blogga utan bilder är ju värdelöst. 

Har sett folk som blivit sponsrade av Karl Fazer, tyvärr inte jag. Snäll som gör gratis reklam nu. Fick upp ögonen för denna fina chokladkaka, kändes verkligen jag. Vit choklad, lakrits och hallon. Bra kombination. Den var god, det var den. Hade däremot högre förhoppningar. Ätit så många Marabou's i mina dagar så skönt med lite variation haha. Mina brorsor fick varsin med iskaffe- och kladdkakesmak. Gillar inte kaffe eller kladdkaka så kändes ju onödigt lägga pengar på en sådan.

Har inte gjort mycket kul på dessa dagar jag varit försvunnen. Pluggat så mycket jag orkat. Berättade ju att jag skulle testa på en ny sak i mitt senaste inlägg. Jag gjorde det och ska fortsätta! Tänker hålla det hemligt tills vidare haha. Oj, så jobbig jag är. Känner däremot inte för att berätta det än, gör det när det känns 100.

Likes

Comments

Alma Salmi Persson​ Dagens outfit

Varför mår jag alltid dåligt på helgerna? Alltid. Värdelöst ju. Varit en sväng på stan idag, är någon speciell dag idag tydligen. Händer väl lite, modevisning och ett litet tivoli till exempel. Inte jättemycket att hurra för men kul att det händer något. Åt lunch på Donken med lil sis 1 år. Har lärt henne att skrika "jaaaa!" så fort man nämner ordet Donken, stolt. Ska försöka plugga lite matematik och privatjuridik senare, kommer troligen inte vara många minuter jag kommer orka spendera på det haha.

Igår var jag i ishallen med Ekman Larsson. Hon har äntligen tagit köttkort, wiiii! Grattis!! Hon hämtade och skjutsade även hem mig. Man får passa sig om man är ute på vägarna när hon är ute och raggar runt. Imorgon ska jag träffa henne igen för jag ska testa en spännande sak som jag kanske delar med mig av senare.


Likes

Comments

​Har alltid velat ha sådana genomskinliga plastskor haha. Dessa skor var däremot next level med glitter i klacken, läckert. Balenciaga väskan kan man ju också drömma om, älskar speciellt denna modell och färg. Far man till tennishallen kan man ju lika gärna passa på att vara snygg samtidig med en fräsch tenniskjol. Sist men inte minst dessa lyxiga tofflor som jag gärna hade glidit runt i, Leadcat Fenty.

Likes

Comments

Tjena!

Är det konstigt att göra en troshaul? Jag vet inte. Kan väl vara underhållande. Har för en gångs skull lagt mina pengar på underkläder. Satan så tråkigt. Folk springer runt och shoppar på VS för 10 tusen spänn. Aldrig att jag skulle göra det. Man vill väl inte gå runt i mormortrosor men känns värdelöst att lägga ner så mycket pengar på lite tyg som egentligen är värt 2 kr. Men visst är de prettyyy? Passade på att beställa några lösögonfransar samtidigt. Fortfarande tveksam på att jag gillar modellen däremot.

Likes

Comments

Har nästan aldrig läst bloggar i mitt liv. Gör det fortfarande väldigt sällan. Har haft inställningen att alla bloggar är tråkiga. Varför skulle jag vilja läsa om en helt vanlig söt tjejs vardag? Så varför skulle jag skaffa en blogg ens när jag själv tycker det är otroligt tråkigt?

Jag har nu faktiskt insett att det behöver inte vara så. Alla bloggerskor behöver inte lägga upp färglösa outfitbilder tagna med en systemkamera med bästa kvalitén på gatorna inne i stan, alla bloggerskor behöver inte vara mammor som skriver om sitt vardagliga liv med sitt förstfödda barn, alla bloggerskor visar inte upp sin sallad som de äter till lunch varannan dag. Absolut inget illa menat mot dessa som gör det, bara att det aldrig intresserat mig. Tydligen intresserar det ju många eftersom de stora bloggarna oftast är sådana personer av vad jag sett.

Jag kommer lägga upp inlägg om mycket mode säkerligen, för jag tycker det är kul! Men jag kommer inte utgå från den här mallen som vissa andra modebloggare verkar göra. Vissa kanske gillar dessa bloggar och kommer tycka min blogg är skittråkig vilket är ok, och vissa kommer förhoppningvis tycka min blogg är förbannat kul! Känns som många bloggar är på liv och död och att de spenderar timmar på varje inlägg de postar. Jag vill vara tvärtom, slänga upp skit här när någon åsikt ploppar upp i huvudet eller jag hittar ett nytt skitsnyggt plagg jag vill dela med mig av.

Hur som haver, ni är välkomna <3

Likes

Comments

Ser ni? Det här kan vara det snyggaste jag sett på mina ljuvliga dagar på moder jord. Varför har jag inte sett dessa förens nu? Varför är dessa inte inne som in i helvete än? Jag hoppas av djupet av mitt hjärta att de blir de. De kostar 75 dollar och när jag hör det priset känner jag för att gå och gräva ett hål under en sten och lägga mig där. Blir det inne kanske företag gör några billiga kopior så man inte behöver må psykiskt dåligt när man beställer de haha. Så djävulskt snyggt att ha dessa under en kort mörk klänning. 

Likes

Comments

Sleek Highlightingpalette Midas Touch

Skrev ju för några dagar sedan att jag fått hem sminkprodukter och en av dem var en highlightingpalette med en blå färg? Har nu testat den och detta blev resultatet. Blandade den rosa, blå och vita. Tycker att den blå var svincool men efter att ha använt den en dag så tror jag nog inte jag kommer fortsätta ha den till vardags.


Likes

Comments

Mitt nästa inköp jag planerar att göra är en ny ring. Behövs! Gillar inte de jag använder nu så jättemycket. Funderar om jag ska köra på en Västerbotten eller Norrbottensring. Är så många som har dessa nu så det är det enda som stoppar mig från att köpa. Frågan är bara vilken av dem? Är ju från Piteå i Norrbotten men har ju ändå som mer anknytning till Västerbotten. Eller tar jag båda och har på varsin hand. Ska kolla runt mer innan jag köper för att se om det finns någon liknande som inte så många andra redan har. ♡

Likes

Comments