Yes.. Att blogga var inte min grej. Verkligen svintråkigt. Varför bryr man sig så hårt att man tycker det är kul att läsa om andra vanliga människors liv? Nej, kommer aldrig förstå. Tiden och orken finns inte.

Ska försöka bli lite mer aktiv på andra sociala medier som jag redan har istället. Vsco får bli istället för bloggen. Vet att jag ej är aktiv på instagram och snapchat, men vill inte vara aktiv där heller haha. Vill bara att mitt liv ska vara så privat som möjligt.

Tack till alla som stalkat mig här under den här korta tiden, kram ❤️

Likes

Comments

Är ni imponerade av mina photoshop skills? I am. Fattar ingeting när jag sitter och klickar på alla verktyg, men fick ju till någonting till slut. Tänkte att jag kan göra bloggisen lite snygg när jag väl har tid.

Tänkte tipsa om en serie som började sändas på Svt igår kväll om ni inte missat den. Den heter Midnattssol. Tycker det är lite småkul att de är i Norrland. Däremot lite jobbigt för det jag tänker på 50% av tiden är hur alla skådespelare står och fejkar dialekten haha. Har ju bara sett ett avsnitt så vet inte hur bra den är egentligen, men hittills väldigt spännande! Helt klart sevärd.


Likes

Comments

Levi's 715 Bootcut Jeans

Har en tendens att köpa jeans efter jeans efter jeans som jag aldrig använder. Är väldigt picky, de måste vara perfekta. Jag är kort och smal, liten helt enkelt. Tycker bootcut jeans gör att jag ser lite större ut vilket jag känner mig mer bekväm i. Ber till Gud att jag inte slösat mina pengar på ett par jeans jag inte kommer gilla om en vecka, som det brukar vara haha..ha... Inte ens kul. Men visst är de fräscha? Velat ha ett par mörka jeans med gula sömmar länge nu. Har haft ett nästan exakt likadant par förut fast från Hollister. De var så extremt lågmidjade så det kändes som man visade halva röven.

Likes

Comments

Idag släpptes musikvideon till Ellas låt. I videon medverkar bland annat jag, vilket är superkul + massa andra grymma kända ansikten! Lite besviken på mig själv att jag filmade med min mobil och inte systemkamera så kvalitén sög haha :(  Ändå kul att ställa upp i en sådan grej, all vinst går till BRIS! 

 

Likes

Comments