God kväll allesammans. Jag känner att jag faktiskt borde bli lite bättre på att uppdatera såå här är en andra uppdatering på 3 dagar "yey". Haha känner verkligen er glädje *ironi* ha lite humor hörni;) Idag har min dag varit helt ok. Vi har inte haft några direkt super jobbiga ämnen förutom orienteringen på gympan då jag och min närmsta vänner blev osams med en annan av mina närmsta vänner pga av något så löjligt som vägen och om betygskriterier. Min ena vän sa att det inte alls spelade roll vilken tiden man sprang på bara man hade alla 12 kontrollerna medans min andra sa att man fick bättre betyg ju fortarare man kom i mål med alla rätt (måste nog säga att jag håller med person nmr 2`s åsikt). Så där stog vi 3 tjejer ute i någons tomt på Långholmen HAHA vi kan inte sett kloka ut. Så det blev ett litet mini drama men sen löste sig allt.

Efter skolan åkte jag och Trine som vanligt till stallet eftersom vi rider Torsdag, Fredag och Lördag. Trine red Tequila och jag Charlotte. Det var kul och rida Charlotte igen eftersom jag bytte mot Tully Boy Lad i dressyren så det känns som jag inte ridit henne på jätte länge fast det bara var typ 2/3 veckor sedan.. Hon var jätte fin men dock lite seg (det är hon ju alltid egentligen men men). Det kändes lite konstigt att rida henne utan sporrar också eftersom jag som sagt inte har ridit henne sen jag bytte i dressyren. Imorgon är det hopning på schemat för Emma. Det ska bli kul men dock spå hoppar vi ju inte så högt men det är inte det viktigaste;)

Puss Puss//Alma

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej värden, hoppas ni mår bra:) Själv är jag helt död just nu:(( Haha har precise kört bak träning (stav?). Trevlig Valborg/första maj föresten😴. Har ni gjort något intressant dåå? Själv gick jag upp kvart över 5 för att stå i cafeterian i stallet under tävlingarna, jag var sådär lagom trött när jag kom hem 8 på kvällen hihi😩 Idag sov jag as länge bara för de haha. Jaja nu ska jag duscha och sen vara hundvakt🙂. Puss puss💋

Likes

Comments

¡Hola! Hoppas ni mår bra! Idag har vi varit på Skansen med skolan, asså wtf liksom. Man har varit där 1000ggr och dessutom tycker jag att det är djurplågeri, men aa tillbacks till samtals ämnet. Vi har tema vecka så vi skulle "samarbeta och lära känna alla". Vet inte riktigt om jag tyckte dom lyckades? Det vi gjorde var att gå runt och fota saker (som lärarna hade bestämt). Vi fick vildsvin... super gulliga verkligen:)... Men men, det var trots allt en super mysig dag med bra människor<33 Nu ska jag dra till gymmet med Wilda såå see u later bae<3 (gamla bilder för kunde inte ta några idag)

Likes

Comments

Här är nu min blogg "Yey". Kommer lägga upp allt möjligt så som tankar till vardag. Hoppas ni vill följa den<3

Likes

Comments