Header

Hej torsdag! Jag och min kära pojkvän skiljdes åt imorse och ses igen om 11 dagar, tråkigt att säga hejdå men det är sånt man får ta när man har distansförhållande. Jag har programmering nu och slutar om en halvtimma, sedan tänkte jag faktiskt kolla lite i butikerna i stan. Är sugen på en ny väska så det ska jag kika lite på bland annat.

XO

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Kappa från H&M, ringar från Avi & Lena, väska från Monki

Likes

Comments

Idag är det onsdag och det betyder att vi har tagit oss halvvägs igenom arbetsveckan (eller skolveckan blir det ju för mig). Skönt! Bilderna är tagna på tåget imorse. Jag var helt ensam i vagnen så jag passade på ;)

De senaste dagarna har varit så himla fina. Tobias är hos mig, han kom hit i måndags och stannar tills imorgon. Jag går ju i skolan så han är hemma hos mig och sover och myser under tiden, och när jag kommer hem äter vi lunch tillsammans och sedan tar vi oss för det som vi känner för. Igår löste vi en dejt tillsammans, köpte varsin pizza från Milano och satt där och åt och pratade tills de stängde.

Anledningen till att han är här under vardagarna är för att han jobbar helg. Det funkar väldigt bra, men nackdelen är att vi kommer att vara hos mig mycket eftersom jag inte kan vara hos honom under skoltid. Men det går ändå.

XO

Likes

Comments

Till vänster har jag roligt nog på mig både jeans, tröja och jacka från Bikbok. Väskan kommer ifrån Monki. Mössan har jag inte koll på men det är bara en vanlig svart mössa. Hörlurar från Urbanears.

Till höger har jag på mig en body från H&M och ett par byxor från Bikbok. Två ringar i silver som är köpta på Avi & Lena som ligger på Fredsgatan i Göteborg. Superhärlig festoutfit som passar mig perfekt. Mitt smink var glowy både till basen och ögonskuggan, med en skarp eyeliner som kontrast. Till det bar jag ett par superglansiga läppar.

Igår var det lördag och det innebar först och främst ett arbetspass från 11:30 till 16:30. Därefter skyndade jag mig hem för att hinna göra mig i ordning inför kvällens bravader. Det vankades nämligen utflyttningsfest hos en f.d kollega och då är det ju helt självklart att man ska vara fin!! Färdigfixad såg jag ut som på bilden till höger, och sedan var det dags. Lyxigt nog blev jag upphämtad hemma och sen bar det av raka vägen till festen. Och en sån fest det blev hörni! Stämningen var på topp och allt var i princip perfekt, det var bara ett problem; Jag hade så himla ont i mitt huvud att jag kände mig klar redan vid klockan elva. Så då gick jag faktiskt hem. Men jag fick ändå fyra timmar och det är ju inte fy skam! Tvärtom ganska optimalt för mig eftersom jag ska jobba idag. Hoppas att ni hade en härlig lördag igår! Vi hörs! xo

Likes

Comments

Shit hörni, plötsligt var första skolveckan för året avklarad. Skönt! Jag har satt mig på bibblan nu för att kolla på några skoluppgifter och läsa lite så att jag är fri inför helgen. Ikväll har jag noll planer utan ska väl bara ta det lilla lugna och försöka lägga mig i tid: Jag ska nämligen jobba imorgon och behöver gå hemifrån vid 11. Jag vill gärna ha lite ledig tid på morgonen innan dess. Efter jobbet ska jag på utflyttningsfest, det blir kul! xo

Likes

Comments

I’m all about that great skin och nu har jag fått förklarat för mig att sesamolja fungerar bra. Upp till bevis! Vad som händer med min hy efter detta får ni veta i ett kommande inlägg. xo

Likes

Comments