Detta är ett väldigt försenat inlägg pga att jag inte haft min telefon + att inte orkat att uppdatera bloggen.

I fredags efter skolan fick jag, Jackie, Kajsa och Clara ner på stan och skulle fika. Vi gick till första bästa vilket blev Egoiste i MOOD gallerian. Mitt kort ge jag tappat bort så vi bestämde oss för att jag skulle dela med Clara. Men sen gjorde dem i kassan ngt fel så Clara kunde bara betala 25 kr vilket var halva priset så Bullen. Segt att hon bara fick en halv bulle då och jag inte fick ngt! Men Gud finns, jag fick den andra delen gratis ;))))) Vi hade det supermysigt och kul!


Outfit:
Jeans - MADEWELL
Tröja - PRADA
Väska - Celine

Tack för att du läste, snart kommer mycket mer inlägg!! <33

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Idag har jag fixat en rabattkod till alla er som vill köpa något från NA-KD. Det är en hemsida med så stort utbud av fina kläder. Själv har jag köpt saker där förut + har hört väldigt mycket bra om.

Med koden "hello09" kan ni få 15% på alla era köp håller till den 11 september!! 

Checka in deras hemsida!!!!!! <33

Likes

CommentsIdag har jag varit på Söder, andra dagen i rad. Jag var där med min mamma, hennes bästis/min gudmor, min syster Ida och hennes bästis Agnes!! Vi åt supergod mat på fotografiska och kollade deras utställningar! Lite långtråkigt var det men ändå så coola bilder och fotografier.

På söder gick vi runt i vintidge butiker men köpte inget. Köpte dock lite grejer där igår! Kan visa i ett annat inlägg. Vi gick också förbi Mossebacketorg där min mamma öppnade ett café i en kiosk som har varit på torget i 11 år men mamma sålde 2011. Så kul att den finns kvar och att mamma var det som byggde den och startade den!

Nu sitter jag på en resturang som heter WOODSTOCK som ligger vid torget! Ätit här en gång förut och det var supergott!

Bodde i samma hus som restaurangen här på söder när jag var liten. Då var det en pizzeria här, minns dock inget därifrån.

Tack för att du läste!!

Likes

Comments

Igår kväll åt vi middag på en supergod resturang på Söder (skrivit mer om i förra inlägget). Jag åt en förrätt, varmrätt och efterrätt och det var så gott.

Efter middagen gick jag på Veronica Maggios konsert på Södra teatern på Mossebacketorg. Hon hade uppdelat olika album på olika dagar men hon blandade låtar från olika album ändå.

Veronica spelade bland annat, måndagsbarn, hädanefter, snälla bli min och det första är alltid gratis.

Hon hade också med sig en gästartist som var Nina Persson, hon var också sjukt bra på att sjunga. Har hört hennes låtar förut också i ett band. Tillsammans sjöng dem en engelsk låt och en av Veronicas låtar.

Jag var varit på totalt 4 Veronica Maggio konserter vilket har varit på Hovet, Gröna Lund, stadion och nu, på södra teatern. Denna konsert var helt klart den bästa.

Idag är hennes sista dagar hon spelar på söder, jag tycker verkligen att ni borde försöka hitta biljetter dit!! Tack för att du läste!!!!!!!!

Likes

Comments

Idag åkte min klass till Naturhistoriska museet vid Universitetet. Dock skjutsade mamma mig pga fortfarande ont i foten. Vi var där och såg cosmonova (Imax film). Den var jättetråkig men fick ändå så fina och coola bilder från filmen! Under tipsrundan som jag och mina kompisar naturligtvis inte gjorde, åt vi mat. Vi hade också lånat en rullstol som Jackie, Kajsa och Clara körde runt mig i!! Vi åkte hem och nu är jag hemma hos min kompis Nova, som lider ut av hosta ;)
Ikväll ska jag nog bara vara hemma och ta det lugnt! Super rolig dag. Tipsar att se cosmonova, så coolt!

Kolla in @Jackiechomatre !!!

Likes

Comments


Idag tänkte jag göra ett inlägg om ett japanskt klädmärke som heter "COMME des garcons". En kollektion heter play och det är den jag valt att dela med mig om. Dem gör alla slags olika plagg i play men  grejen med deras kläder är deras logga som är känd som ett hjärta med ögon! För ett tag sedan köpte jag ett par prickiga skor och en randig t-shirt därifrån. De var i superbra kvalité och jättefina! Märket kan uppfattas dyrt men det är så värt det man får, i collaget har jag lagt in dem skorna och plaggen jag tycker att finast och verkar skönast. Checka in deras hemsida och unna dig med ett plagg eller två! Tack för att du läste. <3

Likes

Comments


Igår, tisdag 22 augusti började jag i 8an på franska skolan i Stockholm. Vi var i kyrkan och hade upprop som var så tråkigt! Efter det gick jag, Jackie, Kajsa, Clara och Ebba på stan och köpte skolsaker m.m!

@Jackiechomatre hennes blogg är så bra!

Vid 3-4 tiden åkte jag till Kungsholmen och passade min kusin, vi åt glass och gjorde slime!

23 augusti
Idag i skolan ramlade jag två gången och trampade snett i trappan så jag ramlade. Efter en drama scen men kompisar fick jag sitta hos skolsyster med minus gradigt vatten rinnandes på min fot. Den är nu mera stukad ;(

Likes

Comments

Jag heter Alma Rönn men kallas oftast för Ralmz. Är 13 år men fyller snart 14 wihhooo!! Jag startade den här bloggen för ett tag sen men har aldrig kommit igång med inlägg osv! Jag gillar att på fritiden, hänga med kompisar, familj och bara ha kul och chilla. Hoppas ni kommer att läsa min blogg ;)

Likes

Comments