Sååå nöjd💇🏼💇🏼
Idag var jag då och gjorde så mitt hår blev blondt!! Jag är super duper nöjd.

Bye byeee

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Omg vi åkte!! Som man läste i mitt förra inlägg så skrev jag att vi bara hade planer på att åka men inte alls bestämda. Så nu är vi framme!!

Och bara kolla Gucci väskorna som jag hitta på flygplatsen som man ser på bilden. Dör för dem men kostar typ 15 tusen, Rip. Asså jag älskar Gucci så mycketttttt. Gucci in My heart.
Men vi ska i alla fall vara här i fem nätter.

Tjo hej🌴🌴🌴🌴🌴

Likes

Comments

Tjo hej🌈
Som ni då ser i titeln så har jag varit i Skellefteå. Som vi brukar vara varje sommar för att min pappa har vuxit upp där.
Vi har varit här i ungefär 11 dagar. Det finns liksom inte specielt mycket och göra här uppe utom att typ läsa Kalle anka och Lucky Luke. Men vi har också hunnit med att spela mini golf, gå på bio, ätit på resturang och lite sånt. Men det värsta är att vi inte har något wi-fi i vår stuga och jag har inte direkt någon service på min mobil så jag kan inte använda mitt eget internet häller.

Men en bra nyhet är att vi kanske ska ta en spontan resa till Barcelona (typ bara i 4 dagar) precis efter vi kommer hem. Men asså vi är inte ens säkra men vi får ju hoppas på det bästa.

Likes

Comments

Tjo!🌴
Första dagen: Så hade vi precis kommit fram till Göteborg med en mysig tågresa. Sen så lämnade vi av våra väskor i hotel lobbyn för vårt rum var inte riktigt klart en. Efter allt sånt så var vi redo för en liten shopping tur då jag bara hitta en tröja på h&m. Sen så har vi det bästa på dagen (eller kanske inte hahhaha) som då var kallat palmhuset. Som var ett typ växthus med olika rum som var jätte fint och mysigt. Och jätte fina bilder.
Senare när vi hade kommigt hem så badade vi på hotellets pool på taket🌊🌊 Och torra och nyduschade gick vi nöjda till resturangen pinchos som ett avslut på dagen.

Liseberg: Ja då var vi på Liseberg som då var jätte mysigt och bra väder. Fast kanske lite för varmt i början av dagen. Så jag fick typ en liten attack där för jag var varm, illamående, hungrig och törstig. Så det är ju inget bra kombination. Men allt blev ju bättre efter fått i sig lite mat. Och så var det ju skönt med en liten svalkning av flume ride och kållerado.
Och det var allt jag hade säga om dem mysiga dagarna i Göteborg.

​Bye🎢🎢

Likes

Comments

Tjo alla🚀🚀 Gissa vem som är den gladaste ever och ska gå på Ed Sheeran konster den 10 juli nästa år ... joooo jaaaaaaag!! Omg taggggga! Men i alla fall så tänkte jag dela med mig av lite bilder från när jag och My friend @Verabonde sov över på studdisimattan (sov i 4 timmar kul.) och sen när vi åkte och shoppade.

Bye bye


Likes

Comments