Header

Ledig hela veckan pga sportlov, skönt! Behöver det verkligen just nu. Men vad ska man hitta på? Vet att jag ska träna och slappa men nå mer vet jag inte haha, hmm.. När det väl är skola gnäller jag att jag inte orkar med den, men nu saknar jag faktiskt skolan😱 Tror jag ska spela lite outlast eller kolla på nån serie nu, hoppas ni får en fin kväll babes😚

Haha skillnaden på mig nedanför👇 Var typ 7? Och nu 18!😁

Likes

Comments

Har alltid velat bli en professionell contortionist (flexibel i alla kroppsdelar). Jag ska kämpa och nå upp till det vad folk än säger om vad jag kan och inte kan! Tycker vi alla borde kämpa för det vi verkligen vill bli osv, ingen ska stå ivägen för er, visa dem som inte tror på er att ni faktiskt kan!


Likes

Comments

Idag har jag faktiskt känt mig glad och inte haft några negativa tankar. Har bara vart med min pojkvän, och vi ska iväg och träna snart.

(och nej jag har inte glasögon, tycker bara det är så fint med glasögon!)


Likes

Comments

Har letat sönder efter en bra läppfärg och precis hittat världens finaste färger! Nyx soft matte lip cream är f*n bäst, och jag har en bara i färgen cannes, införskaffar mig flera snart!


Likes

Comments

Tog mig upp ur sängen idag för att inte sitta hemma och deppa. Blir ju värre om man är ensam i sitt rum. Så åkte och fikade med bästa babe, känner att mina hemska tankar håller sig borta när jag är med nån jag älskar och gör nåt jag tycker om!

Likes

Comments