Vardag/Allmänt

tjaaa

en ny del av livet börjar nu? Jag tog studenten i fredags? Sjuuuuukt om något

Studentdagen var iaf lätt topp 3 bästa dagarna i mitt liv, så galet jävla bra dag! Enda minusen var väl att det regnade lite så mitt hår förstördes, att jag missade fyllekäk med min klass :( och att man hade lyckats tajma in att ha finaste lingonveckan då (var på helspänn hela dagen med mina vita byxor haha)

Dagen började med att jag gick upp vid 4.30, fixade håret, sminkade mig osv och vid 7.30 var det champagnefrukost hos Hampus i min klass. Otroligt trevligt! Vi begav oss sedan mot stan och skolan för fotografering, mingel, "avslutning" och till sist utspringet. Min klass var sist att springa ut, och jääävlar vilken känsla det var, man hann bygga upp sån otrolig nervositet och spänning av att stå och vänta och se klass efter klass göra sina utspring. De kanske 10-12 minutrarna det tog för alla andra klasser att springa ut stod jag bara där i chock och kollade runt på alla runtomkring mig, alla människor som jag kanske vissa aldrig ser igen. vissa jag är SÅ glad över att ha träffat och vissa jag blir glad att slippa, haha. Svävade på moln, det gjorde man verkligen. Och tårarna rann, av lycka och av ledsamhet, att det här faktiskt är slut nu.

Bild från flaket.

Dagen flöt på och vid 21.30 var jag inne i stan igen för att möta upp tjejerna, vi gick in på frimis, fick vårat vip-bord och sen FLÖG tiden bokstavligt talat iväg, det var sånt bra drag och alla var så glad, otroligt underbar kväll! Kom hem vid ca halv sex på morgonen, la mig i sängen direkt och jag har nog aldrig somnat så snabbt förut haha, var heeelt slut efter LIVETS JÄVLA DAG

Skulle hursomhelst LÄTT göra om studenten, helst hela studentveckan, FYFAN vilka bra dagar!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments