Vardag/Allmänt

Hej!

har nu startat mitt sista lov någonsin och har lyckats med det man alltid lyckas med, bli sjuk. så ligger just nu i min säng, hostar ihjäl mig och kollar på serien 13 reasons why. hursomhelst började jag iaf lovet bra i fredags då jag var ute med några tjejer i min klass. Kvällen började med för hos Julia i stan, otroligt trevligt, sedan svängde vi förbi karma en snabbis för några sista shots innan vi drog in på strömpis! Tappade tyvärr bort mina vänner heeela tiden under hela kvällen men som tur var va det många andra där som jag känner så jag slapp springa runt som en tok och leta non stop haha. Kom hem vid halv fyra-fyra nån gång men somnade inte förens efter 06 haha, så standard.

i fredags!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Pictures, Vardag/Allmänt

Idag är det fredaaaaag! En av favoritdagarna då jag, som ni kanske redan vet, inte har några schemalagda lektioner och kan göra lite vad jag vill. Hur najs? Idag blir det iallafall att plugga GA - panik DELUXE... men snart är det över som tur är. Utöver det ska jag städa mitt rum, beställa studentklänning och lite smink! Kanske orkar dra en sväng till gymmet också? We'll see

Några bilder från min insta! Bara ett litet urval av allt som hänt sen jag skrev här sist. De två bilderna uppe i hörnen är från min resa till Hannover (!!) i november förra året. Att man även såg Hov1 för ca en månad sen är det sjukaste, LÄTT bästa utekvällen på länge.

Hursomhelst hade jag tänkt att börja titta in här lite oftare, dels för att få skriva av mig och sen för att det kan vara otroligt kul att kolla tillbaka på om några år, få en liten inblick om hur jag hade det sista månaderna innan studenten.

Hörs!

Likes

Comments

tja tja

nu var det ett tag sen vi hördes och inte så mycket har hänt sen dess tbh. jag var ju som sagt i hannover och det var jättehärligt, som det alltid är, vi "originalare" hade reunion o vi är ju ca mysigaste och härligaste gänget någonsin om man får säga de haha! Så otroligt tråkigt att vi allihopa endast träffas en gång per år. Men anledningen till att jag överhuvudtaget var där var för att jag gjorde praktik på en grundskola och det var superkul! Kan i princip ingen tyska så var aningen svårt att kommunicera med barnen ibland men kroppsspråk funkade bra! Lärde mig sjukt mycket och måste erkänna att det öppnade mina ögon gällande barn en hel del.

Kan ba säga att hela veckan va en upplevelse, bra och dåligt (haha) men är otroligt glad att jag fick åka igen och att jag fick bo med Hedvig, räddade mitt liv!! Lär nog göra ett helt inlägg om denna vecka då jag kan mala på om den i timmar.

Utöver det rullar väl skolan på, mer eller mindre, GA går inte alls så det är ganska stressigt. (tips på hur man överlever trean!!???) Studentmössan är iaf beställd och att det bara är ett ytte pytte halvår kvar gör mig överlycklig och vettskrämd på en o samma gång, är så sjukt delad ang studenten!

ses


Likes

Comments

Vardag/Allmänt

idag är det torsdag och sista skoldagen i veckan för min del (har inga lektioner på fredagar!!! GULD) och idag var jag faktiskt inte ens i skolan. Vaknade med sån otroligt huvudvärk så jag valde att stanna hemma. Så har mest sovit och tagit de lugnt hela dagen. Dock var jag tvungen att åka in till stan en sväng för att växla pengar inför resan till Tyskland på lördag.

Imorgon ska jag försöka komma iväg till gymmet innan jag har tvätt-tid och sen lär resten av dagen gå åt till att packa och fixa saker inför avresan mot bästabästa Hannover kl.07.00 på lördagmorgonen!


Två bilder från förra gången i Hannover.

Nu ska jag göra lite te och försöka plugga lite, så jag inte är allt för efter i skolarbetet när jag kommer tillbaka, ska även gråta lite smått över att Zara och Noel bestämt sig för att sluta podda - breaks my heart... Var lätt min favvopodd :( Aja, take care så ses vi!

Likes

Comments