​Hej. Jag måste ju bli bättre på att skriva, alltså att skriva oftare. Jag vet verkligen inte vad ni vill att jag ska skriva om. Jag gillar att skriva om saker jag inte gillar. Men ni kanske vill att jag ska skriva någonting annat. Nästa inlägg blir nog om goda kakor, smoothies och andra små söta saker. Jag gillar att baka väldigt mycket. Jag kan ju dra lite fakta om mig! Jag heter Alma M (Skriver inte mitt fullständiga namn) jag gillar att rida och att baka. Jag är intresserad i smink och mode. Jag gillar då även att skriva om saker jag inte gillar och så. Min favoritartist är Justin Bieber, som jag ska se i sommar i USA. Jag gillar även Ariana Grande och Gwen Stefani. Jag fyller år på sommaren, och på min födelsedag vill jag helst bada och vara med familjen. Min favoriträtt är lax med fetaost och till det serverar man ris (låter äckligt, men det är supergott). Jag gillar även tacos. Jag riddr 2 dagar i veckan, och simmar 3 dagar i veckan. Jag är en människa som gillar att ha fullt upp! Tack för mig. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Hej! Jag har inte lagt upp någonting på länge! Har ni något tips på hur man kan undvika att bli stressad när man tappar bort sina saker? I alla fall. Gillar ni när jag skriver om saker jag inte gillar? Jag gillar att uttrycka mina egna känslor! Men som vanligt blir det ett kort inlägg! <3 <3 <3

Likes

Comments

​Hej. Jag gör ännu ett inlägg om saker jag inte gillar! Fast det här inlägget är inte om djurtestat smink, utan det är om rökning och att snusa! Jag tycker at det är jätteonödigt att snusa och röka! Det förstör ju bara kroppen"! Jag är så himla glad att jag inte känner någon som snusar eller röker! Väldigt många som börjar röka gör det på grund av grupptryck! Grupptryck är när man är med några stycken som tex. röker. Då kan de liksom få en själv till att röka, vilket kan göra att man dör tidigare. Forskare har sagt att det är lättare att dö av att röka, än att snusa, men det finns en risk att man kan dö av att snusa också. Både rökning och att snusakan leda till cancer. Fy för grupptryck, rökning och att dö.  Keep calm. 

Likes

Comments

​Jag har tänkt på det mycket... Varför plågar man djuren? Jag vet att Loreàl testar på djur, men det är för att de säljer sitt smink på den kinesiska marknaden. De sminkmärkena som inte testar på djur testar ju på människor och syntethud. Jag tycker också att det är dåligt med sminkborstar som är gjorda av djurhår! Ett litet kort inlägg, men ja! <3 <3

Likes

Comments

Fattar inte detta. I Kina är det lagligt med djurtestat smink! Jag själv är mot det! Jag försöker att bara köpa cruelty-free smink, för er som inte förstår, så är cruelty-free att sminket inte testas på djur. Några bra märken som INTE testar på djur är NYX, E.l.F och BareMinerals. Vilka märken gillar ni?

Likes

Comments

Hej allihopa! Förlåt för att jag inte har bloggat, jag har haft mycket i skolan! Det blev ett kort inlägg! ❤️❤️❤️❤️

Likes

Comments