Jag bokstavligt talat älskar H&M's alla nyheter. Kunde inte motstå att få med mig den här skjortan hem med guldknappar, så fin och enkel.

Fredag äntligen tycker ni, men jag har två jobbpass kvar denna helg sen blir det ledigt två dagar. Idag ska jag till stan och ta en lunch med mamma och fixa några ärenden.

Vad har hänt mer i mitt liv sen senast? Jag har gått och blivit med LÄGENHET! Har vetat om det i ungefär en månad men måste ju berätta för er också! Sista juni tar jag över en liten nyrenoverad etta i centrala Gävle. Ser fram emot det så galet mycket, flytta hemifrån har varit min dröm väldigt länge. Få stå på egna ben, laga min egen mat och kunna göra vad fan jag vill haha. Så nu är shoppingen full gång. Jag lägger undan typ 60 % av min lön för att kunna lägga så mycket som möjligt på det som behövs inför flytten. Det är mycket smått som man inte tänker på. Det viktigaste är klart i alla fall så får jag fylla på med smågrejerna vart eftersom. Som tur är fyller jag år i krokarna så det är ju perfekt. Men mer om det sen! ;)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej fina!

Det har hänt en jäkla massa sen sist, i lördagsmorse satte sig våra skåningar på tåget upp hit och vi mötte upp dem på brynäsmatchen som för övrigt var jäkligt bra! Efter matchen cyklade jag ner till jobbet och sedan kom hela släkten till A.S och käkade, så mysigt. Efter mitt jobb gick vi och tog en drink jag och några vänner.

Söndag var en rejäl slappdag, vi firade lite påsk i förväg och på kvällen kom Malin och Wilma över. Måndagsmorgon åkte jag, Elise, Krickan och Anna upp till Åre och där har vi haft helt fantastiska dagar. Ångrar inte en sekund att jag bokade resan. Vi har åkt slalom, badat tunna, ätit gott och kikat hockey. Åres skidort är helt amazing. Igår hade vi sol hela dagen så det var top notch!

Men idag var det dags för mig att åka hem, har en fullspäckad helg framför mig. Middagar och firanden varje kväll. VI har stängt på restaurangen så har verkligen långledigt nu. Det är skönt ändå, men lite ångest har jag... Haha. Tåget är försenat med över 1,5 timme men snart är jag äntligen hemma igen. Glad Påsk på er i alla fall! Hoppas ni mår bra <3

Likes

Comments

Världens bästa Elin!

Igår var en riktigt bra dag, började med att möta upp Wilma så gick vi och tog en mysig brunch på absint. Tog därefter en promenad hem och gjorde mig klar sedan käkade vi och vid 19 cyklade jag och Emanuel ned till Gävle teater för att se William Spetz! Vi fick det i julklapp av två släktingar. Föreställningen var verkligen över förväntan! Så rolig men sorglig på samma gång.

Vi kom hem vid 21 och då hade vi så himla trevligt, drack vin, lyssnade på bra musik och pratade massa. Vi tog en taxi ner till stan vid 12-tiden och hade en toppenkväll!

Idag har jag varit rätt trött faktiskt, Wilma kom hit vid lunch så grillade vi korv och satt i solen, sen har jag sovit en del... nu har vi precis kollat brynäsmatchen här hemma. Fyfaaaan säger jag bara haha!

Likes

Comments