Hej! Hoppas allt är bra med er, jag drog iväg till pappa imorse och vi gjorde en liten dagsutflykt! Jag kom hem för en timme sedan ungefär och ska förmodligen göra något kul med tjejerna ikväll. Puss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Den här snygga kappan föll jag för inne på Rut & Circle. Hela outfiten består av deras fina kläder. De har så mycket snyggt inför våren och jag vill ha alltihop!!​

Likes

Comments

Oj så jag gillar denna korg. Att piffa till hemmet med roséguld här och där gör sååå mycket! Att det är en trend med just dessa korgar har man inte direkt missat. Jag köpte denna på Åhléns och jag är ganska säker att priset ligger på 179 :-.

Likes

Comments

Shoes Ugg Australia Jeans Rut & Circle Tisha Bikbok Polo Sweater Carlings

Ovan ser ni vad jag har på mig idag! Ni har nog inte missat att jag bytt header? Det var på tiden då den andra var supertråkig. Får se hur länge denna får stanna, men det blir nog ett tag i alla fall!

Jag sitter i alla fall hemma med spänning och kollar på stafetten, får vi ett till guld tro? ​

Likes

Comments

Borde jag köpa en kappa i färg nu till våren eller ska man köra på en svart?

Det här är en riktigt bra fråga, jag köpte en svart för att jag inte hade någon kappa sedan innan. Det är alltid säkra kort med svart. Men däremot kan man köra på vitt! Det är verkligen supersnyggt, fräscht och passar till allt. I en vit kappa känner man sig lite mer vårfräsch och den kan användas i sommar utan problem!

Men om du velar mellan exempelvis en blå och en svart och inte har någon svart sedan innan, så skulle jag köra säkra kort som sagt. Det är dock bara hur jag tänker. Jag är ganska tråkig av mig när det gäller att klä sig i färg. 

Likes

Comments

Såhär har jag sett ut dagen till ära. Lite rått väder idag så det passade bra med en varm kofta. Både tishan och koftan är från Lindex.

Likes

Comments

grey

Jeans i ljusa tvättar är grymt snyggt, speciellt i grått! Tänk er till våren med en ny och fräsch trenchcoat och ett par nya sneakers i svart. MUMS!

Likes

Comments

Hej på er! Jag blev bjuden på gott käk av min älskling idag och sen tog vi en runda på stan. Jag har precis kommit hem och ska fixa med lite grejer. Ska redigera lite bilder och lägga upp outfit senare idag. Vi hörs!

Likes

Comments