View tracker

Började fredagen meden sovmorgon, åkte sedan till skolan för lite lunch med tjejernaoch sen hade jag två lektioner. Dagen gick ganska fort, även fastsista lektionen på fredagar alltid känns längst av alla lektionerpå hela veckan... Åkte i alla fall hem sen direkt, när mammaslutade vid halv fem kom hon och hämtade mig, det var nämligen barajag och mamma hemma. Då åkte vi till birsta, där åt vi, handladelite mat och sen även lite godis på Candy World. När vi kom hemmyste vi bara framför tvn hela kvällen och det var så skönt ochså mysigt. En riktigt bra fredag!


Igår så hade jagklipptid klockan 11, bokade den spontant kvällen innan vid 22.Typiskt mig haha, blir alltid så. Hade i alla fall bestämt mig föratt jag ville klippa lite lugg och sen även klippa av det en bra bitdå det blivit väldigt slitigt eftersom jag inte klippt mig påsjukt länge. Så gardinlugg och kortare blev det och nöjd blev jag!Efter jag klippt mig gick jag lite på stan, fick två tröjor medmig hem från hm. En av de är den på bilden, har letat efter en bravit polo så länge så jag slog till!


Efter jag pluggatkörkortsteori ett tag och efter jag ätit middag så kom Freja ochhämta mig. Vi hade bestämt att ha en myskväll hos henne, så förstsläppte vi av Felix hos en kompis och sen åkte vi till hemmakvälloch köpte en massa, massa godis. När vi kom till Freja la vi oss isoffan framför Conjuring 2 som vi båda sett förut, men det var såbra så vi såg den ändå- Dock slutade det med att vi inte riktigtkollade på filmen för vi började istället prata om allt mellanhimmel och jord. Det gjorde vi i nån timme, innan Felix kom hem, dåvar vi alla uppe lite till innan vi la oss och sov runt 2-tiden.


Idag började jagoch Freja dagen med att äta godis, kolla på lite vloggar och sen enfilm som var superbra!! Minns dock inte namnet på den tyvärr. Vigjorde sen lite lunch, det blev hamburgare och det var soo good. Närvi smält maten så tog vi på oss lite utekläder och sen gick vi utoch gick med Tarox. Det var jätteskönt med frisk luft, älskarnaturen där. Så skönt och så lugnt, inte som i stan.


Vi åkte sedan hemtill oss, vi köpte med oss pizza till middag. Efter middagen så harjag pluggat och nu ska jag faktiskt lägga mig. Lär titta på litevideos innan jag somnar. Imorgon börjar jag 10, skönt med sovmorgonpå en måndag. Sen att man slutar halv två också är ju inteheller fel. Har iallafall haft en jättemysig helg!! Älskar helgersom dessa.


Puusss så hörs vixxx

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hade ett jättemysig lördag med Fanny och Elin hemma hos Fanny. Vi fikade, drack chailatte, pratade och lyssnade på Winnerbäck. En perfekt höstdag. Fick även massor av massage av Fanny <3 Det är bra för min onda nacke....Fick sedan skjuts hem av Fanny och när jag kom hem väntade jag på att Rebecca skulle komma till mig. Vi gjorde pizza och det var väldigt gött måste jag säga!

Igår hände det däremot inte mycket alls, tog det lugnt hela dagen och kvällen. Åt tacos med mamma och pappa som varit i Stockholm i helgen hos min moster och hennes familj men mycket mer än då hände inte. 

Idag är det ju då måndag, en ganska trött måndag och jag är inte alls speciellt taggad på att plugga ikväll. Men det måste göras eftersom jag har sociologiprov på torsdag och jag har inte pluggat särskilt mycket.... 

Ha det bra så hörs vi xx

Likes

Comments

View tracker

Hej!!!

Idag har jag haft en väldigt mysig dag. Dagen började vid 11.30 och då var det mössprovning på Hedbergska. Det var väldigt kul men det känns så sjukt och nästan lite läskigt att det börjar närma sig studenten, även fast det är så långt kvar. När vi var klara på Hedbergska så skulle hela klassen åka hem till Karin för att baka tårtan till tårtkalaset imorgon. Vi hade nämligen studiedag idag så det passade perfekt att baka då. Vi åkte alltså till Kovland där Karin bor (landet för mig, älskar dock det), köpte först lite pizza till lunch och sedan började bakningen. Vi var där i ganska många timmar och bakade och fixade och resultatet blev väldigt bra, är så nöjd faktiskt! Det var även väldigt mysigt att umgås med alla tycker jag <3

Nu sitter jag och kollar på Wahlgrens värld med mami, härligaste programmet <3 Imorgon är det dags för tårtkalas!!! Wiho, ska bli så kul!!

Vi hörs snart igen, puuuss xx

Just det!!! Har ju färgat håret brunt också såhär till hösten, tycker det blev väldigt bra!!

Likes

Comments