Hade ett jättemysig lördag med Fanny och Elin hemma hos Fanny. Vi fikade, drack chailatte, pratade och lyssnade på Winnerbäck. En perfekt höstdag. Fick även massor av massage av Fanny <3 Det är bra för min onda nacke....Fick sedan skjuts hem av Fanny och när jag kom hem väntade jag på att Rebecca skulle komma till mig. Vi gjorde pizza och det var väldigt gött måste jag säga!

Igår hände det däremot inte mycket alls, tog det lugnt hela dagen och kvällen. Åt tacos med mamma och pappa som varit i Stockholm i helgen hos min moster och hennes familj men mycket mer än då hände inte. 

Idag är det ju då måndag, en ganska trött måndag och jag är inte alls speciellt taggad på att plugga ikväll. Men det måste göras eftersom jag har sociologiprov på torsdag och jag har inte pluggat särskilt mycket.... 

Ha det bra så hörs vi xx

Likes

Comments

Hej!!!

Idag har jag haft en väldigt mysig dag. Dagen började vid 11.30 och då var det mössprovning på Hedbergska. Det var väldigt kul men det känns så sjukt och nästan lite läskigt att det börjar närma sig studenten, även fast det är så långt kvar. När vi var klara på Hedbergska så skulle hela klassen åka hem till Karin för att baka tårtan till tårtkalaset imorgon. Vi hade nämligen studiedag idag så det passade perfekt att baka då. Vi åkte alltså till Kovland där Karin bor (landet för mig, älskar dock det), köpte först lite pizza till lunch och sedan började bakningen. Vi var där i ganska många timmar och bakade och fixade och resultatet blev väldigt bra, är så nöjd faktiskt! Det var även väldigt mysigt att umgås med alla tycker jag <3

Nu sitter jag och kollar på Wahlgrens värld med mami, härligaste programmet <3 Imorgon är det dags för tårtkalas!!! Wiho, ska bli så kul!!

Vi hörs snart igen, puuuss xx

Just det!!! Har ju färgat håret brunt också såhär till hösten, tycker det blev väldigt bra!!

Likes

Comments