Du är så långt bort men ändå är du så nära. I 8 år har jag bett varje kväll för dig, i 8 år har jag sörjt. Jag finner inga ord för hur stor min saknad är. Min mamma. Varför skulle detta hända dig? Livet är inte rättvist och jag önskar av hela mitt hjärta att jag kunde spola tillbaka tiden 😪

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Ikväll äter jag min första b&j, pint, på flera år. Jag är så glad att jag tog detta beslutet 💜nu ska jag hugga in i denna puddingen 😍

Likes

Comments

Godkväll på er mina fina läsare.

Igår hade jag nationella prov i samhällskunskap, vilket inte är mitt starkaste ämne men ett ämne som man mest kan tänka själv över. Provet var oerhört långt, 27 sidor och flera långa uppgifter, bland det svåraste lärarna sett. Det gick inte så bra, hann inte klart trots att jag satt i 6 timmar i rad. Fick bara chansa och göra mitt bästa helt enkelt!

Men på tal om en bra sak? Hur skönt var inte vädret igår? 19 grader här jag bor, typiskt att man alltid ska få solsting efter 10 min i solen. Oavsett hur mycket jag än dricker. Sorgligt men sant..ja vad har hänt mer i veckan?

I helgen träffade jag kompisar från Göteborg som kom hit, både en på lördagen och söndagen och även måndagen, vi träffade en kompis från Västerås på gekås, roligt roligt! Har träffat kompisar rätt mycket nu och idag var jag och en kompis och fikade, tog en cookies and cream frappe och WOW vad god. tog en kladdkaka till denna, eller snarare mugcake. fyfan säger jag bara. När jag ätit fika känner jag alltid att jag kommer spy, mår så illa och får ont i magen, fortfarande trots jag har utmanat mig så mycket nu. Och blev de bättre med bara choklad smak? Nej haha! Juste, Valborg, det firade jag med min kompis hela dagen och vi var ute och grillade och firade Valborg från 7 till 2 typ haha. Ska vi tala om att vi cyklade 30 min hem själva i mörkret? Sov hos min vän och det var första gången på över flera flera år. Är så lycklig lottad att min kompis fanns där hela tiden och stöttade mig! Jag kunde somna, var så himla trött, trots att jag bara sov några få timmar.

Här kommer iallafall lite bilder från denna veckan. Hur har er vecka varit? Hoppas erat väder är lika skönt som mitt❤

godis shopping på gekås

Likes

Comments

Hej alla söta fina följare!!!
Jag hade hoppats börja detta inlägg med någon rolig nyhet, insåg sedan att det inte finns någon haha! En rolig sak som hänt mig är att jag bestämt mig för att börja blogga igen, jag vet att det gått i perioder men ibland måste man få vila ut och bara tänka och ta hand extra mycket om sig själv.

Så vad säger ni? Ska vi köra en omstart? jag kommer att lägga ut inlägg när jag känner för det, vill inte få pressen av att lägga ut inlägg som förut utan att det ska komma av sig själv!!❤

Jag idag!

  • vardag

Likes

Comments

Hej på er. Det var väldigt längesen och de vet jag om. Jag vet inte längre om jag mår bra utav att skriva av mina problem här, blir så mycket bara. Jag vet att ni inte kan avgöra om jag ska fortsätta blogga eller inte. Men om jag fortsätter, vad skulle ni vilja läsa om då? Jag mest gillar personliga bloggar där man får veta om människors bakgrund och olika bra budskap. Ni får jätte gärna kommentera. Behöver eran hjälp!🌸

Likes

Comments

Nyss när jag skulle ta en halstablett men skolsköterskan säger att denna inte hjälper. Stoppar genast ut den ur min mun för jag får panik. Eller ja ätstörningen. "Vad innehåller denna" "är det mycket socker i" samtidigt som jag timmen innan åt lunch i skolan utan grönsaker "detta är bra" "detta är inte bra".

Jag hatar detta. Jag vet att en måltid utan grönsaker inte gör något. Men två dagar i veckan har de blivit nu och jag orkar verkligen inte med detta!! Att en tablett, en alvedon eller något kan få en känna sig såhär? Jävla ätstörning!!!

Hur ska jag nu få en fortsatt bra kväll? Vecka? Dag?

Likes

Comments

I torsdags var jag hos Varberg och jag mådde fantastiskt bra efter samtalet. Bestämde mig för att verkligen gå mot ett friskare liv. Det gick la sådär. Sömnproblemen dök upp igen natten och jag har inte kunnat sova. Det trycker ner mig så grovt mycket och all stress gör mig panikslagen! Att skriva till er gör mig stressad. Kände verkligen mig jätte bra. Igår fick jag reda på ännu ett familjeproblem. Det gör ont i mig. Jag hatar alla sjukdomar som finns. fan ingen är värld det! Jag vet inte hur jag någonsin ska förklara för er. Mitt liv är upp och ner och jag får ta vara på varenda sekund verkligen.

Igår bestämde jag mig för att utmana mig med en trip till Halmstad och se bio. När jag såg bion idag så var det som om allt bara föll. Jag insåg hur mycket jag slösat på mitt ätstörda liv. Allt blev stressigt och jag kom hem sent. Åt middag sent och pappa var inte hemma. Min kompis följde med mig hem och åt och nu har hon nyss lämnat mig. Jag vet inte vad jag säger. Jag är så stressad och kan verkligen inte koppla av! Jag är inte jag!! Det hoppas jag att min kompis förstår. Att äta med någon är super jobbigt men jag gjorde det och fan jag är stolt. Det blev jätte jobbiga situationer idag. Samtidigt som de är vägen mot ett friskare liv. Vi hade en jätte bra dag men nu sitter jag i soffan och planerar min morgon dag. Jag är jätte stressad och ska duscha nu äta lite och sedan försöka koppla av. När jag blir stressad kommer allt på en och samma gång. Blir ännu mer osäker. Trycker ner mig själv och min kropp.

Kan allt bara bli bra? Jag orkar inte må såhär längre. Jag kämpar verkligen mig till liv. Allt som stressar mig. Sociala medier. Allting! Bort ur mitt liv känner jag mest nu! Jag orkar fan inte det! Vill ha söndag så jag bara kan få städat mitt rum. Jag VILL bli FRISK jag KÄMPAR för ett NORMALT liv. Även hur detta jag skrivit än låter. Jag måste bara koppla av. Jag vet inte vad som är bra för mig längre.

Hoppas ni haft en underbar lördag! Kram på er allesammans och så hörs vi när vi hörs ❤️

Tyvärr åt jag inte popcorn eller drack något. Har fortfarande mitt schema och de är väldigt kontrollerande. Så jag gav min biomeny till min kompis!

Likes

Comments

Godmorgon!

Klockan slår snart 8 och idag börjar jag skolan sent, runt ett två tiden! Det innebär att jag bara är med på en lektion då jag har prov imorgon så det är lika bra att plugga på den lektionen. Iallafall så vaknade jag såklart av min väckarklocka, som alla andra dagar 6:00 och beger mig inte av till Varberg förens klockan halv 10.

Under de senaste månaderna har jag tvekat som f•n på var jag hör hemma och vad jag måste göra för att jag ska må bättre. Jag försöker utesluta allt som får mig må dåligt, som man brukar. Men något som finns är ätstörda hjärnan som säger åt mig vad jag ska göra, hur jag ser ut och framför allt vad jag inte ska äta. Människor som inte vet om mitt läge har svårt med att acceptera mig just nu och därför håller jag mig till mina närmsta. Även äldre människor som lärare osv har svårt för att veta vad de ska säga, då de inte är utbildade.

Men nu siktar jag bara fram och inte bak. För jag vet vart jag vill komma och hur jag vill må. Jag vill inte låta alla hinder komma emellan. Även om det är svårt, riktigt tufft. Så kommer jag, Alma alltid veta längst in vart det är jag vill komma i livet.

Det blev lite djupt ser jag nu men jag har absolut ingenting att göra nu på morgonen så det fick bli ett blogginlägg. Ta hand om er och ta er/kämpa er upp efter varje nedförsbacke. Skratta och gör det du framförallt mår bra av! ❤️

Detta får mig att må bra!

Likes

Comments

Eftersom jag berättade att jag inte mått något bra nu de allra senaste så ska jag självklart skriva varför.

Snart är det 9 år sedan min mamma gick bort, hela nio år och i mitt hjärta är det alldeles för länge och det är inte någon människa värld. Jag tänker mycket varje dag på detta och jag har inte kunnat tänka något positivt om mig själv. Min behandlare på ätstörningscentret var ledig och därför tog de två veckor innan jag träffade henne, och en innan läkare. Det skapade väldigt mycket oro tankar om min vikt och kropp då jag har varit i min lägsta punkt om mitt utseende.

Igår träffade jag henne och såklart brast det. Men tårar är alltid okej och alltid bra. Jag kanske ska börja vara med på idrotten vilket skapar ätstörningstankar inom mig. När jag var där så pratade vi väldigt mycket om mina utmaningar. Jag fortsätter som jag gjort nån vecka nu och denna veckan ska jag ta ALL min mat utan att mäta den.

Jag har haft så mycket inom mig och jag läser väldigt mycket som påverkar mig negativt. Jag menar en ätstörd person klarar inte av så mycket. Jag nedvärderar mig själv så mycket just nu och under denna månaden har det blivit värre. Alla har ju sina upp och ner gångar men denna gången har det varit läskigt jobbigt. Jag kan inte sova någon kväll. Jag vet inte hur man ska somna eller sova bekvämt. Det finns inte någon sömn i mitt liv.

Efter en viktuppgång så står jag fortfarande stilla. Denna månaden fick jag även min första mens. På år. Det gör mig rädd. Ordet frisk gör mig rädd. Det gör ont på samma sätt som de är så jävla skönt att min kropp inte är i svält längre. Samtidigt som min ätstörda hjärna säger något annat.

Ja. Jag har bara haft det väldigt mycket nu och jag mår inte något bra. Idag har jag varit med min bästavän hela dagen och jag försöker koppla bort min kropp. För den är INTE viktig i en vänskap. Ingen bryr sig om din kropp. Jag har ätit framför henne och det skapar också mycket. Ni som har en ätstörning förstår nog detta. Hur smärtan bara nedvärderar än och alltid försöker ha kroppen att skylla på. När man är på väg upp så dyker spökerna fram och jag har inte hittat ett sett att hantera dem, att koppla bort.

Så här har ni svaret. Jag mår inte bra. Jag behöver vila koppla av och blogga när jag då känner för det, som nu. Det är inte lätt dessutom med skolan. Som är ett utav de största problemen. Jag sätter krav för mig. Jag sätter så stora krav. De räcker med att om en matte bok ligger fel i mitt skåp, om mitt skåp är stökigt kan jag bli stressad och bli väldigt väldigt ledsen. De räcker med ett litet läxförhör.

Jag tar bara vara på mig själv och tar han om mig själv nu. Sitter framför ipaden och kollar twilight. Tänk er, att imorgon en söndag bara få slippa ha tvångstankar. Att jag faktist kan ligga hemma en dag utan att gå upp i vikt, som en normal person kan. Jag vill inte behöva gå ut på mina promenader. De är förbjudet i min behandling och det känns som jag missköter mig mycket. Promenader som var en del av mig när jag var längst ner.

Med detta inlägg vill jag bara säga. Jag kommer att uppdatera er här, för jag blir inspirerad själv utav många andra. Speciellt @emeliesofialouise som verkligen kämpat sig så långt. En riktigt fin människa och jag ska även kämpa dit där hon är idag❤️

Jag hoppas att allt är bra med er. Nu ska jag ligga här resten av kvällen. Faktist sova snart! Så det får la bli ett godnatt istället! Godnatt på er finaste ni. Ni är fina som ni är. Ingen kan vara perfekt. Alla gör misstag. Även den starkaste. ❤️här får ni liter bilder under tiden jag varit borta!

Idag med min bästavän!

Likes

Comments

Hej allesammans. Jag har inte bloggat på några dagar nu men jag tänkte att jag skulle berätta varför i ett annat seperat inlägg. Känner för att skriva lite enskilt om mig i ett annat seperat inlägg.

En sida som jag nyss hittat är sjukt smart. Ni vet när man aldrig vet vad man ska köpa till present till kanske sin pappa, bästavän osv. Jag har perfekta lösningen!

På https://www.anygift.se finns det nämligen många utbud av alla olika presentkort. Från klädbutiker, till mat. Perfekt för tex sin pappa. Jag tror det hade varit lättare på alla vis att köpa på internet istället för att de som bor lite ut i landet ska behöva åka flera timmar för ett ända presentkort. Dessutom är de ju hur smidigt som helst. Man kan välja hur mycket man vill sätta in och de är ända upp till 1000kr.

Det finns tex guldpresentkort och där väljer köparen själv presentkort från sidan. Det håller även i 2 år och där kan man ladda med 50 000 kr?! Jag ska kika mer på denna hemsida och kanske tillochmed beställa hem något? Jag tipsar er att kika in på denna hemsida, vem vet ni kanske klickar hem något presentkort som din pappa kan göra precis vad han vill med! Hur nice? Ni borde iallafall ge de ett försök!


Här är sidan.


Likes

Comments