Header

Bilder från gårdagens halvsketna fest + förfesten hos Amanda. Jag och hemmafester är kanske jordens största missmatch haha..

Idag blev det hockey, middag på Sibylla, sedan lite mer hockey. Vid tio släpptes jag av på Frösön för att fira ett födelsedagsbarn!

Imorn blir det mer hockey hihi, får aldrig nog.. men tyvärr blir det nog sista hockeyhelgen på länge nu, om man inte åker till Brunflo dvs. Men det känns tveksamt faktiskt

Gdnight!!!'

Likes

Comments

Tankar

Idag har varit rätt chill dag hörni, men har samtidigt varit trash haha. Hatar när man tar på sig en helt fel outfit, det förstör verkligen hela dan.

Igår kväll låg jag och pratade med Joel och Josse alldeles för sent vilket resulterade i att jag vakna sent idag och har varit trött ungefär hela dagen.. sådär äckligt trött att man knappt kan tänka.

Fick frågan av Erica att käka pizza med henne ikväll och det lät så himla gott men är samtidigt så trött att jag skulle kunna somna här och nu på köksstolen. Blä hatar dilemman..

Till något positivt istället - idag (eller igår kanske??) rullade min lönespec in på mailen!! Hela 2 746kr denna månaden, jämfört med förra; 1800... var så besviken för har som mål att lägga undan 2000 varje månad tills i juni när jag ska på semester(!!). Men ny månad, nya tag.

Mina Valentines blommor har vissnat </3 men är ganska fina ändå

Likes

Comments

Tankar

Idag var det Nolia mässa här i Östersund! Massa universitet, högskolor och företag samlas för att informera om vad de har att erbjuda för oss blivande studenter. Eller ja nu går ju jag u tvåan men det är väl bra att börja i tid antar jag!

Själv funderar jag på att plugga utomlands, lite oklart för har verkligen aldrig tänkt på det här förut haha. Har aldrig haft någon dröm om att bli fotbollsproffs eller advokat. Okej sämst exempel men; vad drömmer ni om att göra i framtiden?

Likes

Comments

Mat

Kollade på hockey idag med Josse (inget nytt där), tyvärr gick dom inte vidare då det det ut som om nästa helg blir sista för i år :(

Just nu sitter jag och äter avokadomackor istället för att plugga till provet som är på tisdag... tänk att det alltid blir såhär :))

Gilla om jag inte är ensam om att skjuta på saker<3

Likes

Comments

Instagram@almaniilsson