Söndagskvällen spenderas i sängen. Älskar att läsa och måla med lite musik i bakgrunden och bara mysa. Kommer att bli mycket sånt i höst.

Annars har dagen idag bestått av kalas för Junimärta som fyllt sju år i veckan. Blev grillat och mycket annat gott. Hade på mig en ny röd klänning från Jeansbolaget, ni ser iallafall lite hur den ser ut. Hann in en sväng på Lager157 innan kalaset också och hittade ett par tröjor och en kjol. Nu ska jag fortsätta läsa tills M ringer.

Ha en mysig kväll!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Torsdag nu och slutet av veckan närmar sig sakta men säkert. En lättnad att dagarna går fort samtidigt som det går för fort. Just nu jobbar jag förfullt i Misterhult. Ett mysigt litet samhälle utanför Oskarshamn. Jag trivs som fisken i vattnet trots att det är mycket att sätta sig in i.

Hursomhaver har jag det bra och livet rullar på. Räknar för det mesta ner dagarna tills jag får träffa M igen men det händer en massa roliga saker på vägen. Nu ska jag återgå till hockeyn och hoppas att det går vägen för de, än så länge står det åtminstone 1-0 till vår fördel.

Ha en kanonkväll!

Likes

Comments

Ännu en påsk har passerat. Vi har varit hemma i Oskarshamn både M och jag, vilket har varit roligt. Det har varit påskmiddag efter påskmiddag.. det känns som man enbart ätit dessa dagar men det har även sin charm. Traditionsenligt har vi fått påskägg fyllda med mestadels godis.

Nu sitter vi i soffan och kollar hockey nere i Lund. Vi pendlar lite fram och tillbaka. Det är dock ganska kul men både M och jag längtar efter att få börja jobba och få in en vardag och rutin, men det kommer så småningom . Nu ska jag kolla vidare, ha en bra tisdag!

Likes

Comments

Hej på er igen, om ni finns kvar haha! Tanken är att jag ska komma tillbaka nu med bloggandet o allt vad det innebär. Har saknat det och främst att skriva av alla tankar som passerar mitt huvud.

Sen sist har jag nu lämnat Skellefteå och bor tillfälligt hemma. Pendlar mellan Lund och Oskarshamn då M bor hemma hos sina föräldrar. Dock tycker jag väldigt mycket om Lund och allt vad deg innebär att vara där. Huvudsaken är att jag får vara med M.

Lite mer om min vardag kommer komma fram i andra inlägg, nu ska jag fortsätta att mysa i soffan med min andra hälft.

Likes

Comments