Vi är slutet av sommarn men början av något nytt. M och jag har flyttat till Haparanda (!!) och vi kommer tillbringa hösten och vintern här under denna säsongen. Vi flög upp i söndags natt och måndagen bestod mesta av att installera oss i lägenheten mellan M's alla träningar.

Idag är väl planen att efter M's träning utforska Haparanda och leta rätt på ett bibliotek, gym osv. Solen skiner och det är inte jättekallt i varje fall. Ska snöra på mig löparskorna nu så får vi senare se vad dagen har att erbjuda.Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Här har det ekat tomt ett par dagar. Har nämligen haft en minisemester med Alvida, saknat henne så mycket! Så natten mot söndagen begav vi oss mot Skäftekärr, vi solade, åt gott och bara njöt över att vara med varandra.

Kom hem igår, och idag har jag jobbat 6-16. Jag är mer död än levande just nu så ska ta en powernap innan en löptur och massa prat med min favorit. Det gör ont så mycket som jag saknar honom!

Likes

Comments

Idag är en sån dag att oavsett hur mycket jag sover fortfarande är trött. Men trots det har jag hunnit baka farfars favoriter, gick några ärenden på stan och fixade lite till kommande Ölands tripp. Nu har jag landat på mormors soffa för att sova en stund innan jag börjar jobba, blir en lång kväll/natt idag.

Likes

Comments

Detta är också en tillbackablick på en av mysig kväll i Lund med vinhäng som avslutades med grillning hemma hos M i Lund. Jag var där några dagar för ett par helger sedan och hade det allmänt bra. Vi gjorde inte så mycket förutom att äta gott, gå långa promenader, cykelturer till Bjärred och titta på film. Blev en tripp till Köpenhamn med M's föräldrar också för att gå på en utställning och bara vara med varandra.Likes

Comments

Efter x-antal månader i sär fick jag återigen träffa min Skelleftebo. Jag har saknat henne otroligt mycket och vi körde en reunion under Suummerburst, som vi bokade en söndagskväll i januari lite halvberusade, men spontana planer är alltid bra planer. Vi hade en underbar helg, tillsammans med två andra norrlänningar. Vi såg bland annat Justin Bieber, Steve Angello, åt god mat, och skrattade. En riktigt bra sommarhelg!


Likes

Comments

Idag fyller han år. Han som är envis som en myra, ungdomlig för sin ålder och en av mina förebilder. Min farfar blir hela 77 år och det är egentligen ingen ålder för just honom.

Idag har jag hunnit med ett jobbpass, pizzahäng hos mormor och jag avslutade dagen med tårta uppe i Östantorp hos farmor och farfar. För mig är det nästan ofattbart att han är hela 77 år. Det känns inte så himla längesen vi var i Köpenhamn på tivoli hela släkten för att fira hans 70 årsdag, men det är ett tag sen. Bara där hinner jag inse att tiden flyger iväg, vare sig vi vet om det eller inte. Hur eller hur, hoppas jag att han hade en underbar dag, min favoritgubbe.


​För två år sedan ❤

Likes

Comments

Under "pausen" hann jag även tillbringa några dagar tillsammans med mina kusiner. VI hade bland annat vattenkrig, en dag på stan och en minigolfrunda tillsammans med min mamma och mormor. Det var en superrolig kväll med många skratt, haha. Även om det inte är lika viktigt som att ha kul... vann jag!

Likes

Comments

Som ni märker har det inte gått så bra för mig med att "ta tag i bloggandet", men nu ger jag det ett försök till! Sommaren har kommit, som de flesta har märkt och i och med det kommer massor av resor, jobb och hängkvällar. Så bara där finns det massor att berätta om, sedan har nu hösten blivit bestämd. Om vart vi kommer befinna oss, vad vi båda två kommer syssla med och alla planer angående det. Så nu har jag ändå några ämnen och saker att berätta för er.

För mig är det oförståeligt att midsommar redan har passerat, att sista passet på mitt ena jobb är om några dagar och att M har avklarat första veckan i Norrköping. Helt sjukt vad tiden går fort!! Om vi ska ta en snabb tillbackablick så har jag nästan enbart jobbat, tyvärr. M har varit här två gånger innan han drog iväg till Norrköping. Midsommarafton var vår sista kväll tillsammans på över fyra veckor (!!!) får magknip när jag tänker på det... Men vi tillbringade midsommar tillsammans, med kubbspel och sillunch, sedan avslutade vi kvällen med prosecco, jordgubbar och monopol. En supermysig midsommar, som jag inte hade velat ändra på alls.

Likes

Comments

Söndagskvällen spenderas i sängen. Älskar att läsa och måla med lite musik i bakgrunden och bara mysa. Kommer att bli mycket sånt i höst.

Annars har dagen idag bestått av kalas för Junimärta som fyllt sju år i veckan. Blev grillat och mycket annat gott. Hade på mig en ny röd klänning från Jeansbolaget, ni ser iallafall lite hur den ser ut. Hann in en sväng på Lager157 innan kalaset också och hittade ett par tröjor och en kjol. Nu ska jag fortsätta läsa tills M ringer.

Ha en mysig kväll!

Likes

Comments

Torsdag nu och slutet av veckan närmar sig sakta men säkert. En lättnad att dagarna går fort samtidigt som det går för fort. Just nu jobbar jag förfullt i Misterhult. Ett mysigt litet samhälle utanför Oskarshamn. Jag trivs som fisken i vattnet trots att det är mycket att sätta sig in i.

Hursomhaver har jag det bra och livet rullar på. Räknar för det mesta ner dagarna tills jag får träffa M igen men det händer en massa roliga saker på vägen. Nu ska jag återgå till hockeyn och hoppas att det går vägen för de, än så länge står det åtminstone 1-0 till vår fördel.

Ha en kanonkväll!

Likes

Comments