skönhet

Tänkte att jag skulle tipsa om min favoritmascara. Jag har alltid haft problem med att mina fransar "lägger sig ner" eftersom att dom naturligt inte har den där böjen som en fransböjare ger. Det enda som funkar är vattenfast mascara för att de ska hålla sig lika fina hela dagen. Maybelline lash sensational ger väldigt svarta fransar som håller formen hela dagen. Tipstips!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

vardag

Igår var det min tur att fylla 19! Hade en supertrevlig kväll med riktigt fina personer, lyckligt lottad att få känna dem allihop. Vi drack drinkar, gjorde pizza, spelade TP och jag hade förberett ett quiz. Riktigt lyckad kväll, vill fylla år lite oftare.

Likes

Comments

Orkar ni inte kolla på hela avsnittet från igår? Här har ni min och Eriks första dejt. Vad tror ni? Vad händer nästa vecka?

Likes

Comments

I förrgår tatuerade jag mig för fjärde gången! Den här gången blev det en del av en Maggio-låt, blir förmodligen min enda text. Är egentligen inte jätteförtjust i text men just den här är verkligen meningsfull för mig. Min allra bästa vän har nämligen gjort samma för mig. Är kär i den.

Likes

Comments

kost

Att börja dagen med en grön smoothie är nog det bästa jag vet! Idag ska jag handla inför mina partybestyr på lördag, så har en hel del jag måste köpa idag. Sen ska hela dagen gå till att städa och förbereda det jag kan.

Likes

Comments

kost

Efter den här veckan med kanske inte den nyttigaste maten jämt känns det så skönt att få dricka lite grön smoothie och en lättare frukost. Så skönt att vara hemma igen.

Likes

Comments

skönhet, kost, vardag

Idag var sista dagen och jag är helt ärligt ganska taggad på att komma hem. Här är några bilder från lunchen & middagen och en bild när min yngsta lillebror sträcker sig efter min rumpa? Haha tyckte den var lite rolig, han älskar att retas, helst hela tiden.

Likes

Comments

vardag, kläder

Idag har jag och mami varit och hängt på hotellets spa. Hittade någon aromabastu och vi passade även på att sola lite solarium. Nu sitter vi på balkongen och tar ett glas bubbel innan middag och jag körde på en svart klänning, inget smink och uppsatt hår. Skönt att ha sånna kvällar också.

Likes

Comments

vardag

Råkade ni kanske se mig i bonde söker fru? Jag får inte avslöja någonting men glöm inte bort att följa den här tokiga resan på tv4play, första avsnittet finns ute nu. Kärlek åt alla!

Likes

Comments

vardag

Idag gick vi en promenad till grannbyn Böckstein, vilket blev typ 8km. Skönt att få röra på sig lite men idag är jag så himla trött. Nu ska vi gå till en butik som säljer moonshine, spännande!

Likes

Comments