...fået togskinner, som på en måde er okay, men også ret så irriterende... ikke på grund af udseendet, men på grund af, at jeg ikke kan spise: æbler, gulerødder, slik, pizzaskorper og alt der kan sidde fast i bøjlen, og så gør det også pisse ondt, men altså det skal sgu nok gå ahah;)

Jeg har været sammen med skønneste @AstaMisfeldt, hvor vi var inde og se en udstilling kaldet "Skibet", (og det er forresten hende der er på billedet, vi kan godt ligne lidt hinanden nogle gange haha). Bagefter shoppede vi lidt, og til sidst tog vi hjem til hende, som var skide hyggeligt!

Så har jeg været i Botanisk Have (igen igen) med min far, jeg elsker bare Botanisk Have! Bagefter tog vi hen til Nyhavn, som var virkelig hyggeligt!

Jeg har været sammen med min fastre, hvor vi var ude i en masse bolig-genbrugsbutikker, og i Forum, hvor der var et kæmpe loppemarket, (jeg ELSKER genbrugsbutikker!).

Jeg har også hørt Scarlet Pleasure's album "YIWOTY", til døde, altså virkelig! Og jeg ved ikke om jeg har fortalt om det her på bloggen før, men lige siden 2014, hvor deres sang "The Strip" udkom, har jeg bare været virkelig vild med dem haha!!

...og så har jeg egentlig også bare hygget og slappet af:)

Kærlig hilsen Alma.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Jakke: Weekday // Bukser: Weekday // Bælte: ? // Bluse: ?

Hejsa!
Jeg ELSKER planter, og jeg har også virkelig mange af dem på mit værelse! Jeg bliver på en måde helt glad, når der er mange planter haha.

Noget helt andet er, at jeg har fået efterårsferie, hvilket er vildt dejligt. Vi havde dog lige en motions dag, hvor vi skulle løbe i en time og lidt mer, og så se hvor meget vi kunne nå at løbe. Jeg nåede at løbe 14,4 km, hvilket jeg da selv er ret stolt over. Det synes jeg altså godt at man kan være stolt over, også til jer der måske ikke har løbet så meget, så kan I sagtens være stolte af jer selv.
Bagefter tog jeg på banerne og spillede fodbold, men jeg har fået en vabel, så det gjorde lidt ondt (nok også lidt dumt at jeg spillede fodbold haha...)

Håber i har og får en fantastisk dag og ferie!!

Kærlig hilsen Alma.

Likes

Comments

Godmorgen!
Nu er det blevet tid til endnu et afsnit i serien "Garderobe besøg", og i dag har jeg taget sødeste og sejeste Matilde med. Hun fortæller om sin vildt cool og farverige stil. Og så har hun også lige den fedeste blog og insta - så følg da endelig også dem!

Hvad er dit navn?
Matilde Støttrup.

Hvor gammel er du?
Jeg er 16 år gammel.

Hvor kommer du fra?
Jeg bor i Odense.

Beskriv din stil med tre ord:
Farverig, eksperimenterende og komfortabel.

Hvad interesserer du dig for?
Jeg interesserer mig selvfølgelig ekstremt meget for mode. Så meget, at mine forældre bliver helt bekymrede for mig og min fremtid haha. Jeg bruger så lang tid på bloggen og på at finde på nye sager til mine skønne læsere. Jeg elsker at blogge- det er det fedeste! Så ja, det er nok det, jeg interesserer mig allermest for lige nu.

Hvad er et normalt outfit for dig?
Et typisk outfit er helt sikkert en kjole eller nederdel med jeans under, en fed t-shirt og så skal der selvfølgelig også være knald på farverne. Bliver glad i låget af flotte farver og print hihi. Jeg føler mig til gengæld også altid virkelig elegant, når jeg har enten kjole eller nederdel på, så det er jo bare skønt!

Hvad er dit yndlings item?
Mit yndlings item lige nu er min blomstrede kjole fra H&M. Den er så fin, og den passer perfekt sammen med det hele!

Hvad ønsker du dig lige nu til din garderobe?
Åh jeg vil så gerne finde den perfekte striktrøje. Jeg ønsker mig inderligt den flotte lilla strik fra Ganni, men jeg tror, at jeg bliver nød til at tænke lidt mere realistisk. Måske en fra Mango? De er også så fine.

Hvor køber du det meste af dit tøj henne?
Stort set alt i min garderobe er budget. Jeg har faktisk en del fra H&M - de laver altså de fiiiineste styles!

Er der nogens stil du ser op til?
Jeg er meget inspireret af Pernille Teisbæk og Emili Sindlev. Jeg elsker den måde de mixer og matcher print og farver. De to er helt klart mine yndlings stilikoner.

Hvilke farver kan du bedst lide at gå i?
Det er ligemeget, hvilke farver så længe der er mange forskellige! Er den vildeste farve-maniac Hihi.

Hvad ejer du mest af i din garderobe?
Jeg har simpelthen så mange forskellige kjoler og nederdele. Det næsten sjældent, at man ser mig i bukser haha.

Hvad er dine yndlings emojis?
🌈🦄💫🥐🍂

Hvad er den fedeste modetrend, der har været efter din mening?
Lag på lag på lag, helt sikkert. Jeg synes, at det ser så fedt ud, hvis man fx. mixer en fin kjole med jeans, en sweatshirt og måske endda en blazer.

Hvad er den værste modetrend efter din mening?
Velour. Jeg er bare aldrig rigtigt kommet med på bølgen.

Til sidst har du et godt outfit råd?
Man skal ikke gå i noget, man føler sig utilpas i. Og så også en anden MEGET vigtig ting: hvis du har et outfit, som du synes er mega fedt, så skal du være 100% ligeglad med, hvad du tror, andre tænker. Så længe du selv elsker det, så er det perfekt! Haha, giver det mening?

Kærlig hilsen Matilde & Alma.

Likes

Comments

Godmorgen.
København er den skønneste by, synes jeg, og jeg elsker virkelig at bo her. Her er en masse billeder fra Kbh, som jeg har taget.
I går var jeg på Strøget for at kigge efter en vinterjakke, og det var egentlig ikke meningen, at jeg ville købe en nu nu, men så fandt jeg den flotTESTE jakke. Det er den her jakke, og den er i en af mine yndlingsfarver, lynlåsen er også virkelig pæn, og så er den simpelthen bare så dejlig varm:)))) Jeg eeelsker den haha. Den skarpe læser har måske bemærket, at det også er den, jeg har på, på billedet af mig.

Ha' en god dag!

Kærlig hilsen Alma.

Likes

Comments

Alle billederne er fra Instagram

Hej, og velkommen til endnu et indlæg i serien "outfit inspiration", med mange vildt fede billeder!

I dag har jeg været ude og kigge efter en cykel, da jeg ikke kan passe min gamle længere. Det er ret svært at finde lige den jeg kunne tænke mig, da jeg godt vil have en vintage racercykel i grøn. Men nu prøver vi lige at give det et skud til, ellers må jeg se, om jeg ikke kan finde noget andet:)
Senere i dag skal jeg ind og se F.C København spille mod Silkeborg IF, og det glæder jeg mig til.

Kærlig hilsen Alma.

Likes

Comments

Hej!
I går var jeg på Louisiana med min mor.
Det var rigtig hyggeligt, og her er nogle billeder derfra:)
Jeg eeelsker Yayoi Kusama's kunst, og jeg har været inde og set mange udstillinger lavet af hende. En af dem er "Gleaming Lights of the Souls", som I også kan se på de øverste og nederste billeder. Jeg kan virkelig godt lide det værk, hvor det ligner, at alt det flotte lys er uendeligt:) -og så er der også bare de mange andre flotte malerier og skulpturer, som også er på Louisiana.


Kærlig Hilsen Alma.

Likes

Comments

OUTFIT 1:
Ganni sweater // H&M nederdel // Mango øreringe // Adidas Campus

OUTFIT 2:
Mango kjole // Mango øreringe // Adidas München

Godmorgen!
I dette indlæg har jeg sammensat to vildt flotte outfits (synes jeg selv), som er lidt finere og det nederste er også ret festligt, men de er samtidig sammensat med nogle sneakers, så det også kan bruges til hverdag.

Ha' en god dag!

Kærlig Hilsen Alma.

Likes

Comments

Hejsa;)
I dag har jeg lavet to collager med en masse interiør-inspiration. Det er meget den stil, jeg selv har på mit værelse, malerier (hvor mange af dem er nogle, jeg selv har malet), en masse planter, miksede former og træ-farvede borde. På mit eget værelse synes jeg, det kan være ret sjovt at mikse forskellige teksturer, farver og former. I må da meget gerne skrive, hvis I kunne tænke jer en "roomtour", jeg er nemlig næsten færdig med mit værelse, og så synes jeg selv at det kunne være sjovt:)

Håber I fik noget inspiration!

Kærlig hilsen Alma.

Likes

Comments

Hej!
Her er nogle billeder af mit outfit, for en uge siden. Jeg har ikke linket til tøjet, da det i enten er udsolgt eller er fra genbrug:(

I dag er jeg kommet hjem fra Lejrturen med min skole. Det har været så hyggeligt, og jeg har virkelig de bedste omkring mig! Lige nu ligger jeg godt nok og er syg, øv altså:( Men håber I har det godt!

Kærlig hilsen Alma.

#nouwoutfit

Likes

Comments

Bukser: Dickies // Net: Genbrug // Sneakers: Vans (okay da jeg så ville finde et link til dem er de udsolgt...)


Godmorgen.
I sidste uge købte jeg disse vildt fede sneakers! Jeg er SÅ glad for dem!
Jeg havde kigget på dem i flere måneder, og havde prøvet at finde dem på alle mulige hjemmesider, men de var udsolgt... Derfor havde jeg besluttet at jeg ville købe Vans Primary Check Classic Slip-on. Men da jeg så skulle ud at købe dem, gik jeg ind i Foot Locker, og der stod de sko jeg oprindeligt godt ville købe. De havde lige fået dem hjem, og de var allerede udsolgt i str. 39, heldigvis bruger jeg 38,5, så det var ret så heldigt!

Der kommer desværre ikke noget indlæg op den næste uge, da jeg er på Lejrtur med min skole (hvilket jeg virkelig glæder mig til lol).

Kærlig hilsen Alma.

Likes

Comments