Shit, jag är så stressad över min ansökan. Haft en galen panik över att jag inte kommer hinna färdigt "i tid", har dock insett nu att det inte riktigt är någon idé. Att de tar så pass lång tid som de gör betyder ju att jag gör den ordentlig. Sen finns de inte någon riktig begränsning, eller jo. De sa att jag skulle vara färdig under lovet helst. Lovet är här och har bara 3 forms (av 10) kvar som jag förhoppningsvis kan beta av denna vecka eller nästa. Det är också sjukt kul att hålla på med. Sen har jag tyckt att de varit jobbigt att kombinera med skolan. Det är jobbigt att kombinera. Prov, uppsatser, prov, uppsatser.. Ja ni vet hur det är... Och det tar aldrig slut. Så de är lite svårt att finna tid till men, man får helt enkelt göra sig tid. Jag har lagt ner den mesta tiden på helgerna, när jag inte haft något för mig. De har varit ett bra sätt tycker jag.

Jag ligger just nu inne i mitt rum i December kylan och mörkret. Jag kan inget annat än att längta ihjäl mig till jag får åka. Jag läser bloggar, kollar videos och det pirrar i magen när jag tänker på att nästa år- då är det min tur. Alltsååå!! Kan inte vänta, blir bara mer och mer taggad för varje dag som går. Vill åka NUNUNU!

Många frågar om jag har något drömställe jag vill hamna på eller om jag har önskat någon särskild delstat, och nej faktiskt inte. Jag kan inte komma på något speciellt ställe som jag känner att jag veeerkligen verkligen vill hamna på. Känner att jag i stort sett kan hamna vart som helst. Eller ja det är väl Kalifornien förstås, en sjukt stor dröm för mig att få bo där... Men jag tror att vart jag än hamnar kommer de vara en sjukt rolig upplevelse och något som jag verkligen drömt om hela mitt liv. Ska bli så himla kul!

Likes

Comments

ett år kvar.

Likes

Comments