​Nu lägger det sig ett vitt täcke över Tyresö. Det är väl alltid så? Första snön välkomnar man med öppna armar för att sedan bli påmind om hur lite man faktiskt tycker om det egentligen.. Tänkte mest kasta in ett litet vardagsinlägg, tar ett tag för alla New York inlägg att publiceras, försöker nyttja varje vaken stund vilket betyder jobb-träning-kompisar-sova-repeat. 

Tänk att vi nu bott här i vår fantastiska lägenhet i nästan ett år, så många pusselbitar som fallit på plats sen jag flyttade hit för ett år sedan - Fantastiska människor som jag lärt känna och att faktiskt till 110% känna sig hemma på en plats är så stort. ​​​​

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

DÕ - Var ett av ställena jag hade bestämt sen långt innan jag åkte till New York att jag skulle besöka. Hade sett ett flertal utav mina vänner som fortfarande är i NY som hade besökt detta ställe samt så tipsade min syster om detta ställe. Istället för att köpa glass med cookie dough, så köper man cookie dough som ser ut som glass? Helt okej koncept om ni frågade mig, och trots att jag knappt åt upp hälften så var det SÅ GOTT!

Likes

Comments

Med oss närvarande fick min älskling igår somna in efter ett långt och fint liv. Det är svårt att förklara den enorma tomheten och smärtan som faktiskt infinner sig - Han har varit en fantastisk vän och i perioder har det känts som han varit min enda. Albin har varit en självklar del utav livet sen jag var fem år gammal och för det är jag evigt tacksam. Sov gott min älskling, tack för allt. Du är för alltid saknad och älskad.

Likes

Comments

I lördags var det game-day, NHL. New York Rangers VS Nashville Predators. Har alltid tyckt om hockey (kanske mer när jag var mindre) men älskar stämningen som infinner sig i ishallen och att få gå på en match i självaste Madisson Square Garden var mäktigt. Rangers vann med 4-2, det var lördag och alla var på sitt bästa humör - En toppen match helt enkelt!

Likes

Comments

Jag är i New Yoooork (Kom sent fredagkväl/tidigt lördag morgon) Och än så länge så har dagarna varit helt fullspäckade med roligheter så tänkte därför att jag var tvungen att slå mig ner och kasta upp ett inlägg - eller fem. Har nämligen så mycket bilder jag vill visa er.

Här ovan ser ni iallefall frukosten vi åt första dagen. Eggs Benedict (vilket förövrigt måste vara det godaste man kan äta?) färskpressad juice och såklart en stor amerikans kopp kaffe.

Efter frukosten så tog vi en yellow cab och åkte upp till midtown. Först då kom det över mig att vi verkligen är här - Jag är tillbaka! Vi åkte till Madison square garden och där vankades det NHL. Men skriver mer om det och restan utav dagen senare!

  • USA

Likes

Comments

Dagen är kommen - Dagen då jag äntligen återvänder till mitt kära New York. Som jag har längtat och väntat på detta, att få återse min favoritstad och människorna som finns där på andra sidan Atlanten. Just nu känner jag lycka, eufori men också en gnutta rädsla - Det kommer bli ett känslosamt återseende, så mycket som jag gick igenom under det året jag bodde där borta. Fan vad spännande detta ska bli. Vi hörs mer där borta?

Likes

Comments

Sitter på tunnelbanan hem från jobbet. Har varit en rätt känslomässig dag, men som tur är har jag världens finaste gäng kollegor! Mycket inför New York som måste ordnas + att jag jobbar i princip fram tills avgång.. Men det ska nog gå, får använda varje vaken sekund för att få till det så SL det nog gå bra.

I helgen firade vi finaste Lene då hon fyllde 21-år igår, så nu är hon en i gänget! Vi åt god middag på Patricia och igår åkte jag dit direkt efter jobbet för att hon skulle få sina presenter och så blev det lite film mys och sushi. Fina Lene, tänk att vi varit kompisar sen vi var 7(!!) Bästa!

Likes

Comments

Tänkte börja denna blogg-come-back med några regniga men mysiga bilder från helgen. Mamma var här på besök och vi hade två dagar tillsammans fyllda utav kvalitétstid. Att få ha mamma nära, prata om allt mellan himmel och jord, sova bredvid henne, gå promenader och laga mat sätter verkligen guldkant på tillvaron. Tänk att allt det man tog föregivet när man fortfarande bodde hemma är det man värdesätter mest idag. Älskade mamsi.

Likes

Comments

Då var det höst, regnet slår mot fönsterbrädan och jag har tänt ljus i hela lägenheten och väntar på att Lovisa ska komma hem och kramas med mig. Har inte riktigt hunnit med att reflektera över livet sen vi hördes för nästan två månader sedan. Jag har hunnit med en Spanien resa, bytt hårfärg, firat två utav mina bästa vänners 21-års dag, fått en högre position på jobbet och nu är det dags att starta upp denna lilla blogg igen. Om mindre än två veckor så åker jag till New York. Det känns pirrigt, som att träffa sin första kärlek igen, svårt att beskriva - Det kommer vara en känslomässig, viktig och fantastisk vecka som jag längtat länge efter. Hoppas ni mår bra!

Likes

Comments