Här får ni lite bilder ifrån Öland & solnedgången. Det känns verkligen som att vara utomlands på Öland, ​I loove it <3

Saknar det redan men förhoppnings vis åker vi tillbaka nästa år. Förresten så bodde vi på en super mysig liten​ camping som heter Kyrketorp, de ligger precis innan Böda Sand!

Likes

Comments

or not.. Hej på er! Shit var det va längesen jag bloggade, har varit på Öland & gjort en massa andra grejer så har inte hunnit blogga + att min dator inte vill starta så kan inte blogga ifrån den. Känns lite tråkigt att blogga ifrån mobilen men det får gå. Förlåt iallafall för att jag inte uppdaterat ska bli bättre på det!

Såg förresten att jag hade 63 läsare på mitt förra inlägg vilket är jätte kul, kanske inte låter så mycket men de känns mycket.
Jag har inte så mycket mer att skriva just nu men hade tänkt att lägga ut lite bilder ifrån Öland senare så håll utkik!! ;)

Likes

Comments

Heej äntligen har jag kommit igång med bloggen igen! Har sagt att jag ska börja igen men sen har de aldrig blivit av, men nu nu äntligen tog jag tag i det.

För er som inte känner mig så heter jag Alma & jag är 14 år, jag fyllde faktiskt idag haha. På fritiden gillar jag att göra gymnastik, rida, vara med kompisar & fotografera. Jag bor i en liten stad i Småland som heter Tranås, ett litet skit ställe haha. En ganska tråkig o typical inledning men de e sån jag är helt enkelt.

Denna bloggen kommer för mesta dels handla om min vardag men även om typ mode & smink eftersom att de är de jag är intresserad av. Jag ska försöka uppdatera varje dag minst en gång, jag vet inte riktigt hur många inlägg som max man ska lägga upp för att de inte ska bli too much lixom. Ni får gärna skriva hur många inlägg ni vill ha varje dag så ska jag göra mitt bästa! Men de här har var nog allt ni behövde veta för nu. Jag ska gå & göra mig iordning o sen lägga mig i sängen för att sova, ska nämligen till Öland imorgon & min mamma fyller även år. Men godnatt på er <3

Glömde skriva det men kommer blogga på min Macbook för de mesta.

Likes

Comments