Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu har jag fått hem det sista sminket jag beställde förra veckan. När jag beställde ifrån nordicfeel så passade jag även på att klicka hem ett puder och en concealer ifrån MAC. Har testat båda och är fullständigt in love, shit vilka bra produkter. Så värt priset! tipstipstips

Likes

Comments

Några bilder ifrån fredagens festligheter! Tusan vad roligt vi hade och vilka fantastiska kompisar jag har.

Likes

Comments

Igår fick jag hem min beställning ifrån nordicfeel. Beställde hem massa godingar, i paketet låg en puderborste ifrån real techniques ifrån den nya kollektionen bold metals en bronzer ifrån the balm ett settingspray ifrån NYX och två matta läppstift ifrån NYX. Jag sprang även runt lite på stan igår med Wilma och Angelica och fick med mig ytligare lite smink hem. Så nöjd!!!

Likes

Comments

Tänkte tipsa om dessa ansiktsprodukter ifrån VICHY. På bilden är det en toner, ett rengörings gel och en dag/natt créme. Just dessa är för känslig hy vilket jag har! men det finns för alla olika hudtyper så det är ganska lätt att hitta en som passar en själv. Dem är snälla mot huden och torkar inte ut, man blir otroligt len och man känner sig fräsch efteråt. Dessa funkar kanon för mig men det är såklart olika från person till person men tipstipstips till den som söker bra ansiktsprodukter för ett rimligt pris!

Likes

Comments

Ny blogg (!!!!!) spännande, får se hur länge det håller i sig den här gången. Uppdaterar så ofta jag kan so stay tuned people!

Likes

Comments