Header

Ihh hey hey!

Som i kan se på overskriften, er jeg tilbage! Finally, jeg har virkelig tænkt meget over om jeg skulle starte igen her på bloggen eller bare stoppe, men nu starter jeg igen. Jeg spurgte på Instagram om jeg burde overvejer, at starte igen, og folk virkede meget positive, så yea Why not. Jeg har tænkt mig, at lave flere indlæg. Jeg vil ihvertfald prøve mit bedste, da jeg også er på efterskole 😜. Men det er vildt fedt at kunne skrive igen, og lave en masse spændende ting igen !!

Håber i vil tage godt imod de kommende indlæg.

-AlmaHoshino 💋

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hey med jer! ❣️


I i går hentede min familie og mig min søster fra sin efterskole, og der gik lige op for mig, at jeg faktisk skal på efterskole om 2 måneder ca. Det er helt vildt, og jeg tænkte jeg ville dele mine tanker om det med jer! Jeg skal hen på min efterskole d. 13-14 august (en af de dage), og starter der. Min efterskole er i Tommerup, og hedder bare TE. Det er en efterskole med lidt af hvert - både sport, teater, mange forskellige linjer.

Jeg glæder mig virkelig meget, men sammentidigt er jeg ret scared Ikke fordi jeg tror det bliver dårligt, men jeg tror bare det er alle de nye omgivelser, menneskerne og ja bare et nyt sted. Jeg er normalt en ret tryghedsnarkoman, hehe....

Men det at være scared, tror jeg egentlig alle er! Så derfor betrygger det mig lidt mere, at alle har det på samme måde. Jeg har mange spørgsmål omkring efterskolen, men jeg har valgt at vente, og se hvad der kommer til at ske. Jeg ved med sikkerhed, at det er det helt rigtige, og at jeg får lært en masse på det år.

Det jeg også glæder mig vildt meget til, er at virkelig få nogle tætte relationer, man bare ikke kan give slip på igen. Også bare generelt det fællesskab man får. Jeg kommer helt sikkert til at savne mine venner, familie og ikke mindst min kæreste!

Når jeg starter tænker jeg at lige ville opdatere om hvad jeg laver, hvordan det er, og mm.

Håber ellers i nyder sommeren derude <3

- AlmaHoshino

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey med jer!

Jeg er så vild med vejret i øjeblikket!!! Det er så rart, at man endelig kan mærke sommeren er stærkt på vej,. Så i denne omgang har jeg et vildt fedt outfit of the day. Jeg har faktisk noget lidt anderledes på end jeg plejer - lidt mærkelig sammensætning når man lige hører det - basketballtrøje og høje støvler, arg hahaha ikke god kombi.

Men i denne anledning har jeg faktisk, ja basketball trøje og et par høje støvler.

Jeg synes det er et vildt fedt sæt, og jeg troede ærligt det ikke kunne passe sammen. Men suprise hvad gjorde det netop ;)-AlmaHoshino

Likes

Comments

Hey med jer! ❣️

Så har jeg åbnet op for en giveaway! Den foregår dog inde på Instagram. Det der er på højkant er 2 par lækre tasseløreringe. I kan lær meget mere om det inde på min Instagram.

@alma.hoshino

Likes

Comments

Hey med jer!

Nøøøj, hvor er jeg egentlig træt lige nu. I dag er det lørdag, og jeg har hygget mig både fredag og lørdag.

Jeg har fået lavet mine negle, som jeg har set frem til i riiiiggggtttiiig lang tid. Jeg har desværre aldrig haft muligheden for at få dem lavet - pga. mit arbejde. Men endelig gjorde jeg det, og jeg er såå glad for det endelig resultat. Jeg fik mine lavet hos en privat neglesalon i Odense, som jeg helt klart kan anbefale hun er så dygtig! Hun er også i København, så hvis man vil fange hende der kan, man også det. Jeg har aldrig haft så lange negle før, også fordi jeg har en tendens til at bide dem - ups. Men anyways nu det slut med korte negle, og det skal helt klart gøres igen!

Mine negle er så sommerklar farven på dem er nude, og mine negle er den meget naturlige længde, da jeg ikke ville have det skulle se for voldsomt ud - da jeg normalt har korte negle.

Facebook side: Unique NailsI fredags havde jeg det så hyggeligt i Odense hos min kærestes søster, hvilket var super hyggeligt. Vi lavede mad, så film og gik tur. I dag tog jeg til Kerteminde, og var sammen med min familie, og mine 2 dejligste søstre! - På det øverste i venstre hjørne er den ene.

Ellers var vi på cafe, og ude og købe jordbær.-AlmaHoshino

Likes

Comments

Hey med jer❣️

I dag har jeg modtaget disse vildt lækre produkter fra Argan Deluxe! Jeg skulle selvfølgelig prøve alle produkterne med det samme, da jeg har set frem til at få dem.

Argan olie er en vegetablisk olie, som er lavet af nødder fra et argantræ. Olien indeholder en masse vitaminer, og Argan olie indeholder bl.a. Omega 3, Omega 6 og Omega 9, der gør at beskytte reperare huden, hår og negle. Produkterne dufter og fugter - hud og hår.

Jeg har meget skadet hår, da jeg har afbleget mit hår et par gange. Jeg føler de her produkter trænger ind i mit hår, og måske kan rede en del af mit hår, da det virkelig er ødelagt. Jeg er rigtig ærlig over, at jeg først har opdaget mærket nu.


Jeg synes helt klart i skal tage et kig på hjemmesiden, og i kan læse meget mere om produkterne.

Produkterne kan findes her:

https://argandeluxe.dk/


Som i kan se på billedet har jeg modtaget 2 produkter, og det er en shampoo og en olie til både hår og kroppen. Jeg har prøvet disse produkter, og jeg er helt vild med dem! De dufter helt vildt rent, og lækkert. Jeg glæder mig til at bruge produkterne, også i fremtiden.

Jeg er især glad for olien, den fugter ekstremt godt 😍 - både i håret, og på kroppen! Helt klart en af mine mange musthaves..


-AlmaHoshino

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey med jer! ❣️

Jeg elsker solbriller! Jeg synes de er så fine, og kan altid pifte et outfit. Især om sommeren, nøj det er flot. Problemet med solbriller er bare, at jeg aldrig kan finde det helt perfekte par.. Så jeg har lavet lidt forskellige ideer til hvilke par solbriller man kan vælge - På et rimeligt budget :-P, og jeg er helt vild med dem alle. Det er vidt forskelligt fra person til person, hvad man bedst kan lide, men efter min smag - Jo vildere jo bedre ;)I år er jeg specielt vild med de brune nuancer, men også cat eye solbrillerne!! De er så vildt fede. Jeg har forsøgt, at finde solbriller fra forskellige hjemmesider så de alle ikke er fra samme, og at der er et forskelligt udvalg. Det der også, er særligt ved disse solbriller er prisen. Prisen er i ihvertfald lige til at overskude, og når jeg køber solbriller vil jeg helst købe et par billige, da jeg har prøvet at ødelægge mange solbriller (tror jeg mange piger kan relatere til ;))), og det er ikke sjovt at miste et par som har kostet et par tusser. Man kan selvfølgelig også købe lidt dyrere - igen smag og behag!


-AlmaHoshino

Likes

Comments

Hey med jer! ❣️

Jeg er totalt udmattet, og ligger egentlig bare i min seng lige nu, hvilket er perfekt til et nyt indlæg. Jeg har haft en skøn weekend med en masse sjov og spas, det har været en af de weekender jeg kalder "den travle weekend".


Torsdag bestod af arbejde, og senere skulle jeg lige ud og tage nogle billeder her til bloggen. Om aften bestod det af slik, film og hygge med min kæreste. Det var vildt flot vejr, så vi kunne ikke undgå at gå en tur 💏.


Næste dag var det freedaagg, yay. Den var egentlig ikke vildt presset, men der skete alligvel en del. Jeg skulle være sammen med Frederik og Oliver - Frederik er min ven, og Oliver er min kæreste. Dagen gik vildt hurtigt, og pludselig var kl. 18.00. Frederik spiste hos mig, og Oliver kom så senere (da han var ude og spise). Imens mig og Frederik sammen, lå vi egentlig bare og stenede gamle afsnit af - Dagens mand, Adam & Eva. Geniale programmer!!! HAahahah jeg er fan. Også stod det egentlig på slik, igen - ups haha. 😉

Yayyy så stod den på fest lørdag. En af mine bedste veninde holdt fest, så den skulle jeg selvfølgelig med til :-P. Hele dagen sad jeg og arbejdet på min blog, og har skrevet lidt frem og tilbage med sponsorer. Derefter spiste jeg hos min kæreste med hans søster og familie, også tog vi ellers afsted. Det var en rigtig hyggelig aften, men jeg var lidt af et fjollehoved, og kom lidt til skade, så i morgen står den på skadestuen.. (Der kommer nok et indlæg omkring mit lille uheld) Vi tog så på MacDonalds, og sov hjemme ved mig. 😜

I dag er det søndag og mors dag. Min familie inkl. Oliver, blev inviteret ud og spise, så det kunne vi ikke takke nej til. Det var super lækker frokost. Nu står den bare på The Weekned.


Jeg har haft en kanon hyggelig weekend, og der kommer nok en masse travle weekender i fremtiden, da jeg har lagt mange planer. Hvis i vil have flere i fremtiden så skriv endelig! ❤️


-AlmaHoshino

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey med jer!❣️

Jeg elsker personligt, at se outfit of the day, så nu besluttede jeg at vise en af mine outfits, og min kærestes. I mit sidste indlæg skrev jeg noget om, at han ville være medvirkende i en af mine indlæg ;) - så i dette indlæg vil vi også se en af hans outfits.

The classic style


Mit outfit er mest bestående af et klassisk look. Jeg elsker personligt dette look, da det er så enkelt, men sammentidigt så fint. Man kan hurtigt pifte looket op ved, at tage et par højhælede sko. Det som gør looket ekstra fedt er den flotte frakke, som virkelig gør noget ved outfittet! Sort og beige farver går rigtig godt sammen, og giver den kontrast.

*Det skal lige siges at man ikke kan købe jakken endnu, da den er i deres efterårs kollektion, men prisen på jakken er 900 kr, og den er fra H&M :)*
Streetstyle


Min kærestes outfit er også meget enkelt. Det er noget lækkert tøj, og kan bruges til hverdag. Dette outfit vil jeg mene er lidt sværere at pifte op til lidt finere begivenheder, hvis man erstatter hoodien med en anden form for trøje, og cowboyjakken med en coat, så kunne det sagtens lade sig gøre. Cowboyjakken og hoodien gør det lidt mere streetstyle, hvilket jeg personligt elsker!


-AlmaHoshino

Likes

Comments

Hey med jer!❣️

Det har været et stykke tid siden sidst jeg har skrevet noget herinde på min blog. Men nu vender jeg stærkt tilbage ;-P - Hint senere på ugen kommer der et indlæg hvor min kæreste er med ;) -

D 29 april var jeg til bryllup - barnedåb, hos min kærestes søster. Det var en virkelig hyggelig dag, og vildt lækkert mad! Jeg tænkte at lave et lille indlæg om begivenheden, maden og bare generelt dagen!

Vi startede ved min kæreste (Oliver), om morgen. Herefter tog vi til en kirke hvor resten af hans familie var.

I kirken skulle brudeparret først giftes, og herefter skulle deres søn døbes. Det foregik som det normalt foregår - intet nyt i det. Brudeparret var så flotte! Og man kunne virkelig se hvor lykkelige de var. Da det var færdigt blev vi kørt over til forsamlingshuset, og spiste mad og festede videre. Der var taler, mad, kram og en masse glade mennesker.


Det var rigtigt dejligt at kunne møde næsten hele min kærestes familie, så jeg fik ansigter på stort set dem alle.

Menuen var vildt lækker. Til forret fik vi tunmousse. Hovedretten bestod af en buffet med - forskellig slags kød, kartofler og noget rødvinssovs. (+ salat bar) Til dessert var der daim is, kransekage og brude kage (dåbskagen) selvfølgelig.

Da det blev nat blev der serveret forskellige former for alkohol, chips, chokolade og slik.

💙Det var en helt igennem hyggelig dag, og jeg var super glad for at jeg var med som gæst, og se 3 mennesker starte et nyt liv sammen 💙


- AlmaHoshino

Likes

Comments