Hej! Idag vaknade jag runt kl 9.30. Mådde inte så bra, hade inte fått så mycket sömn eftersom jag är ganska förkyld och det var super varmt i mitt rum inatt. Eftersom jag inte mådde tipp topp så orkade jag inte stå och laga något till frukost som jag i vanliga fall gör (äter oftast gröt på morgonen) så jag tog min favorit macka som är så himla goda!! Tog även ett nytt knäckebröd jag köpte på city gross härom dagen som också var jättegott. Som pålägg tog jag vanlig dill dipp som man brukar ha till chips haha (REKOMENDERAR!), tog även gurka på.
2 fruktkusar= 196 kcal
1 knäckebröd= 73 kcal
dippen ca 20g= ca 20kcal
gurka= typ 1kcal
Allt som allt ca: 288 kcal
🌅🌅🍞🍞

Kl 11.45 ungefär tog jag mig en cappuccino, jag ville va något att dricka framför datorn och det är skönt med något varmt när man har ont i halsen. Jag använde cappuccino pulvret från Gevalia, hittade ingen innehållsförteckning men sökte på "MyFitnessPal" och där stod det...
Cappuccino Gevalia: 90 kcal (är inte 100% säker dock)
☕️☕️💻💻

Ca 13.30 blev jag hungrig och orkade inte stå och laga något som tar lång tid så jag tog någon slags pasta med spenat i och en grillad lax som var över från igår samt mammas egna tzatziki och lite gurka & tomat, drack vatten btw
Pasta 100g kokt: 200kcal
Laxen: ca 200 kcal
Tzatziki ca 30g: ca 40kcal
Tomat och gurka: Max 5 kcal
Allt som allt: ca 450 kcal
🍴🍴💻💻

Efter jag suttit vid datorn några timmar och läst på om high school exchange year, jag ska prata med mamma och pappa om det senare ikväll så vill vara påläst. När jag kände att jag hade skrivit ner och fattat den faktan jag ska ta upp till mamma & pappa så kom min granne och bästa vän Johanna upp till mig och vi skar upp lite melon och satte på ett avsnitt av "unforgettable". Såklart så måste Inzaghi (min katt) va med också
Melon 400: ca 140 kcal
🍉🍉💻💻

Ca 2h senare så skar vi upp resten av melonen och tog en kopp te.
🍉🍉🍵🍵
Melon 400g: 140kcal

Lite senare när mamma, pappa och syrran kommit hem efter hennes fotbollsmatch gjorde mamma tomatsoppa och jag tog även ett likadant knäckebröd som till frukosten. Men nu ska jag snart prata med mamma & pappa om exchange year i USA, önska mig lycka till och att dom säger JA!
Tomatsoppa ca 4 dl: 240kcal
Knäckebröd: 1st: 73kcal
Allt som allt: 313 kcal

🍅🍅🇺🇸🇺🇸

Det va allt jag åt idag och idag blev allt tillsammans 1423 kcal eftersom jag bara tar på ett ungefär kan det va lite mindre eller lite mer men runt det iallafall . Ni fick också se lite av min ganska ointressanta dag. Nu ska jag iallafall sova eftersom att det är skola imon.

Kom ihåg att alltid va dig själv!

puss och godnatt
💗💗💗💗

  • 12 readers

Likes

Comments

Innan jag börjar vill jag bara säga att vad du en väger, om du älskar dig själv och din kropp ska du inte ändra NÅGOT!!!


Hur började det?
När jag gick i sjunde klass gick jag upp ganska mycket i vikt ca 10-15 kg. Jag spenderade mycket av min fritid i stan med mina kompisar vilket ledde till att vi åt på B.l.a mc Donald's mycket och vi alla vet nog att det inte är den nyttigaste maten! Jag tänkte inte på det just då (att jag gick upp i vikt) På denna tiden utövade jag ingen vidare sport. Gick på gymnastik 2 gånger i veckan men det va inte så bra träning för det va inte på så seriös nivå. Jag kommer inte riktigt ihåg när jag började fatta att jag hade gått upp i vikt men jag kommer bara ihåg att jag började hata min kropp mer och mer. Så jag bestämde att ändra på det!!

Hur mycket gick du ner?
När jag vägde mig för första gången vägde jag 79 kg och var 155 lång.
Nu väger jag 57 kg och är fortfarande 155 hihi

Vad åt och vad åt du inte?
Jag åt INGET "onyttigt" som t.ex godis, kakor, glass, läsk, saft, juice och chips osv.
När det kommer till maten så försökte jag bara ta en portion fast ifall jag fortfarande var super hungrig tog jag väl lite till såklart. Drack alltid bara vatten!!!
Rekommenderar att laga din egna mat så du vet vad du stoppar i dig, jag lagar nästan alltid min mat själv eftersom jag är vegetarian (äter fisk) och min familj inte är!
Jag försökte också ha lite kalori koll och försökte hålla mig till ca 1500 kcal/ dag

Kan försöka lägga upp recept på lätta och goda låg-kalori måltider!

Hur ofta och vad tränade/tränar jag?
Jag började på kickboxning och försökte gå på gym när jag hade tid. Tränade ca 3-5 gånger i veckan

Hur äter jag idag och vill jag fortfarande tappa vikt?
Eftersom jag åt mindre portioner så har min matsäck vant sig och blir fortare mätt så äter tills jag är mätt. Jag kan inte säga att jag tycker min kropp är skitsnygg men är garanterat supernöjd och stolt över mig själv! Just nu siktar jag mer på att får mer muskler och bli mer fit helt enkelt och försöker hålla mig till en "fusk-dag" i veckan där jag kanske äter en glass eller något annat!

Tips!
Kom ihåg att aldrig sluta att äta!, Du Kommer garanterat gå ner i vikt snabbt MEN när du väl börjar äta igen kommer du gå upp lika snabbt!

Kom också ihåg att UNNA DIG bara för att du vill gå ner i vikt betyder inte det att du inte kan följa med kompisarna och ta en fika! Man går garanterat inte upp i vikt av en kladdkaka på espresso house.

Lycka till kram Alma<3

Där fick ni en före och efterbild också, vet tyvärr inte hur långt det är mellan bilderna men skulle gissa på ungefär 4-6 månader

  • 24 readers

Likes

Comments