Nu är jag hemma igen från Spanien. Det har varit så mysigt och jag tänkte inte alls på vad som hände förra gången vi befann oss där. Det har lärt mig att händelser eller saker inte ska få hindra en att leva livet på ett bra sätt!

Pussar i massor!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Kom just på att jag ska till Spanien på fredag. Det var en resa till Spanien som förändrade det mesta här i livet även om det hade hänt förr eller senare.

För ungefär 1 och ett halvt år sedan så skulle jag, min bror och pappa med hans nya familj åka utomlands. Det låter mysigt kanske ni tänker. Men så mysigt som det låter var det inte. Jag höll mig oftast undan den resan och var oftast ensam. Musiken i lurarna var det som fick mig på bättre humör och det får den än idag.

Det började med ett tjafs mellan mig och min bror. Vi alla med syskon vet ju hur jobbiga dom kan vara. Men när pappa hörde bråket så kom han in i vårt rum och tog min bror i foten och drog ut honom på balkongen. Jag hörde bara att min bror skrek och mina tankar trodde att det var sista gången jag skulle se honom levande. Men efter ett tag så kom de in igen och jag blev lite lugnare eftersom att min bror var inne i rummet igen, LEVANDE.

Hemsk tanke man ska behöva ha eller hur?

Men slut på våldet var det inte. Brorsan säger något kaxigt och pappa spårar ur totalt. Han kväver nästan min bror med handen genom att hålla för munnen så att han inte kan andas. Sedan tar pappa honom och trycker in han i väggen och efter det slänger han honom i sängen.

Pappa går och tar med sig brorsans mobil och surfplatta så att han inte skulle kunna skicka något av det som hänt till mamma.

Varför gjorde jag inget? Hade ni gjort något? Är det mitt fel?

När man läser något sånt här kan det vara lätt och tänka saker som man inte skulle gjort i verkligheten. Helt ärligt så har jag tänkt i efterhand att det hade ju varit lätt att gå fram och bryta våldet. Men i den situationen så var jag som förstenad.

Men i alla fall så är jag väldigt glad att vi ska till Spanien. Jag har inget att oroa mig för. Det kommer bli toppen!

XOXOLikes

Comments

Hej allihopa!!

Tänkte skriva lite om mig själv den här gången och vad som kan komma upp på bloggen.

Mitt namn är Alma, jag är 14 år och bor i Stockholm. Jag spelar fotboll och går i skolan som vilken tjej som helst. Jag bor med min mamma och min lillebror och vad som än händer så kommer dom två alltid komma i första hand. Ni kanske undrar vart min pappa är? Det kommer ni få veta.

På bloggen så kommer ni få veta en stor del av vad som händer i mitt liv just nu och hur jag mår. Det kan hända att jag mår super bra en dag och extremt dåligt en annan dag. Men det är så det kan vara.

Hoppas ni får en fortsatt trevlig dag!! pussar och kramarLikes

Comments