Heeej!!

Idag är det bara några dagar kvar på sommarlovet för mig till skolan börjar, mitt andra år på gymnasiet. Det ska bli kul att träffa alla kompisar och skönt att komma tillbaka till alla rutiner.

Den här sommaren har varit bra och jag har gjort mycket med min familj och mina vänner. Just nu är jag i Halmstad på gymnastikläger med mitt lag vilket är supermysigt. Vi åker hem på torsdag, sedan åker jag till min farmor och farfar på lördagen.

Hoppas du har en bra dag, kram<3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej Hej!

I förrgår var jag och några kompisar i Norrköping, vi åt god mat och kollade runt lite i staden. Vi bor i Linköping så det är väldigt enkelt att ta sig dit. Senare på eftermiddagen åkte vi tillbaka till Linköping och mötte upp en kompis till oss. Klockan sju hade vi bokat en bowling, något vi aldrig gjort tillsammans innan så det var kul.

Hoppas du har en bra dag! Kram<3

Likes

Comments

Hej hej!!

Igår var jag och två kompisar i Stockholm! Vi åkte tidigt på morgonen för att hinna med så mycket som möjligt. Vi shoppade väldigt mycket, åt god mat och kollade på Pride paraden. Det var alltså en riktigt mysig dag!

Kram <3

Likes

Comments

Hello!!!

Igår träffades jag och mina vänner hemma hos min kompis. Vi badade i hennes pool och solade eftersom det var riktigt skönt väder, vi hade även bestämt att vi skulle tälta i trädgården. Att tälta i en trädgård kanske inte är det vanligaste men vi tänkte det kunde vara mysigt ändå. Sedan cyklade vi iväg och åt middag på en brygga och badade igen. Vi hade helt enkelt en mysig dag och kväll!

Idag har vi varit på Skänninge marknad, som är en väldigt stor marknad med väldigt mycket folk!

Hoppas du haft en bra dag! Kram<3

Likes

Comments

Hej och välkommen till min blogg och mitt första blogginlägg!

Jag heter Alma och är en 16-årig tjej från Linköping. Mitt liv består av familj, vänner, mat, skola och gymnastik, vilket jag kommer dela med mig av på denna blogg. Jag ska försöka uppdatera så ofta som möjligt. Jag älskar också att fotografera, så det kommer bli mycket bilder.

Puss o kram, skumbanan<3

Likes

Comments