View tracker

Godmorgon!! Idag är det äntligen fredag, och jag har en väldigt chill skoldag. Jag har bara en lektion och sen slutar jag!!

Vi får se vad som händer sen idag, men mest troligtvis ska jag och några ut men vi får som sagt se! Hörs sen <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 (Inlägget innehåller adlinks)

Detta är det jag önskar mig till julen!! Kommer förmodligen inte få något av det meen man kan ju alltid drömma haha! <33

Likes

Comments

View tracker

Hej på er! Jag slutade skolan runt elva idag och ganska direkt efter det åkte jag hem till Christopher och hämtade min dator och sedan tog jag bussen hem. Just nu sitter jag och min lillebror i min säng och äter pepparkakor<3 Alldeles strax kommer Emma hit, och vi får se vad vi hittar på!!

KRAM.

Likes

Comments

Hej och godmorgon! Jag vaknade alldeles nyss och då fick jag reda på att statsbusarnas turer är inställda på grund av halka.. Jag skulle egentligen ha börjat klockan tio men ja vi får som sagt se om jag tar mig iväg hehe.

Igår sov jag hos Christopher vilket var jättemysigt! Jag och Christopher tog bussen runt kvart över nio, för Christopher skulle till sjukhuset och jag åkte hem.

Igårkväll mötte jag upp Daniella, Matilda och Ellinor i stan och sedan gick vi ner till Vezzo och åt, och det var supergott som alltid. Direkt när jag kom hem så hämtade Alicia upp mig och åkte till gymmet.

Nu ska jag göra mig i ordning ifall att bussarna börjar gå, KRAM!!

Likes

Comments

Hej!! Tråkig rubrik men så ser min vardag ut nu för tiden. Idag har jag hunnit gå i skolan, jobbat och gymmat en timma med Alicia. Skönt med en produktiv dag!!

Äntligen har jag lite koll på mitt liv haha, för just nu har vi inte så mycket i skolan, vilket gör att jag kan tänka och hinna med andra saker än bara plugg. Kan ni relatera? >D

Imorgon efter skolan ska jag vara med Emma, jobba och sedan åka till Christopher för han kom hem idag, YAY!! <3

Hoppas att ni har det bra, godnatt<3

Likes

Comments

  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Följ mig på Instagram@almaemy