Idag är det ju morsdag + att min lillebror fyller hela 15 år! Nu är han ingen lilleputt längre ;-) Så grattis Alfred och Mamma<33

Hej! Hur mår ni? Jag mår bra, är bara lite trött. Jag åkte hem imorse redan klockan nio då vi var tvungna att vara i Östersund klockan 11. Jag körde hela vägen hem, vilket var skoj! Däremot saknar jag redan Emil :-(

Imorn måste jag vara i stan till 07:30 då jag hör körlektion innan skolan. Det känns riktigt jobbigt att behöva kliva upp så tidigt då jag har haft sovmorgon varje dag i typ en vecka, men det ska nog gå bra ändå!

Hörs, KRAM!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Contains affiliate links
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7

Inlägget innehåller adlinks

Alltså titta vilka finaaa!! Dessa har verkligen blivit mina favoriter. Jag fick mjölkannan och tekannan i 18års present av mamma, och jag vill verkligen köpa resten av dem! Det finns olika färger också, och jag tycker att denna färg som heter asfalt var finast. Däremot var de vita och ljusgråa var faktiskt också fina. Dessa finns på Önska.se och märket heter Cult design.

Likes

Comments

Hello my darlings! Har ni haft en bra helg? Det har jag iallafall! Har dock inte gjort speciellt mycket men det har varit skönt.

Idag övningskörde jag i nästa två timmar med farfar och det är faktiskt superkul att köra!! Kan inte beskriva min längtan efter körkortet. Jag ska öven köra hem till Östersund imorgon. Förutom att övningsköra har jag faktiskt åkt vattenskoter idag. Det var superkul och det var inte alls speciellt kallt. Tänk vad kul det kommer bli till sommaren när det (förhoppningsvis) är lite varmare. Bra val av Emil att köpa en vattenskoter ;-)

Likes

Comments

Hej på er! Igår var det ju såå fint väder på dagen, och jag hade hoppats på samma fina väder idag igen men icke sa nicke. Emil köpte en vattenskoter igår och det hade ju varit roligt om det hade varit fint väder idag så vi hade kunnat åka ut med den. Emil trotsade dock vädret och åkte ut nu ändå fast det bara är 12 grader haha. Huvva!!

Likes

Comments

Hello!! Idag har vi haft studiedag vilket betyder att vi var (typ) lediga!!! Och detta visste vi redan i januari och har sedan dess planerat denna otroligt goda och fina brunchen. Dessutom har det varit underbart väder vilket gjorde hela dagen ännu bättre<3 Jag har världens finaste och bästa vänner!!

Likes

Comments

  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Följ mig på Instagram@almaemy