Tjenixen kompis, främling eller familje medlem! Mitt namn är Alma Ekholm för er som inte visste det. Denna blogg är gjord för att jag ska kunna skriva mest om mina tankar när livet kanske strejkar emot lite grann och man inte orkar prata ut, då kan det vara skönt att kunna skriva ut allt man har inom sig. Då jag alltid har mycket tankar och känslor som jag inte alltid riktigt låter komma ut från min mun för att jag kan ha svårt att prata om sånna där ''jobbiga'' och känsliga saker.

Jag är en 19 årig tjej från huvudstaden Stockholm, jag är oftast glad men har som alla andra dagar som går neråt. Jag går i gymnasiet för fjärde året och kämpar på, på min linje Estetik och Media. Jobbar även just nu varje helg som lekledare för barn från 2 till 7 år, något jag tycker om väldigt mycket då jag älskar barn. Det som kan va jobbigt är att det är varje helg nu fram till julen, men det rullar på! Jobbar med en kompis till mig som jag har känt så länge som jag kan minnas så vi har även super kul när vi jobbar tillsammans.

Vad gör jag mer på fritiden?.. Hmm jag träffar kompisar ganska mycket, går ut och tar några drinkar ibland eller myser på en hemma fest med kompisar. Eller bara har en hemma kväll och ligger och degar i soffan framför Idol. Tränade handboll förut men tog ett uppehåll nu fram till vintern då jag har för mycket just nu och känner att jag inte hinner med allt. Annars har jag väll ett helt normalt ''tonårsliv'' eller vad man ska säga.

Då vet ni lite om mig och vad jag har tänkt med denna blogg, vem vet den kanske bygger upp självförtroendet och kanske hjälper någon annan att hamna på fötterna igen. Här får ni lite bilder som beskriver mig och minna anhöriga runt omkring mig som får mig att bli gladare när livet ''strejkar'' emot. Många kramar från mig!

En liten mysig bild från årets kräftskiva med mina underbara vänner från hemmaplan

Här har vi min fina pappa och min fina mamma

Första bilden är från en härlig sommar dag på en uteservering, andra bilden från en lite mysigare utgångs kväll och den sista bilden är på mig och min lillasyster från årets julafton.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments