Det var ett tagsen jag skrev men det beror på att jag har haft en tuff period och mår inge vidare.

Tar en dag i taget och bara tar hand om mig själv jag måste lära mig det mer och mer då jag är extremt dålig att ta hand om mig själv och ignorera hur jag mår. Känner som att jag inte får må dåligt då andra litar på att jag ska lösa saker och när jag säger att jag inte kan eller hinner så blir dom sura och tycker att jag är dum. Men dom förstår inte hur det är att leva med psykisk ohälsa och att man måste säga nej för sin egen skull och man är inte en egoists då utan man måste ibland faktiskt sätta sig i första hand och känna efter hur du själv mår än att låta andra styra hur du ska vara det är jätte viktigt och det är något jag måste lära mig.

Man får aldrig glömma sig själv utan kunna sätta sig i första hand utan man blir kallad för egoist eller idiot för att man inte har tid och behöver ta hand om sig själv och inte hela tiden ställa upp för andra. Jag känner på mig att många känner sig igen sig i detta.

Snälla ge mig råd hur jag ska kunna ta hand om mig bättre och förstå att det inte är fel på mig själv utan att jag måste göra det för mitt egna bästa och inte för att sätta alla andra först och sen glömma mig själv i det.....

Är så lycklig att jag har en familj och vänner som förstår att jag måste ta hand om mig själv och inte sätta mig i sista hand....

Kärlek och respekt till er där ute <3<3<3<3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag är en sådär dag, känner att jag måste varva ner och ta en dag i taget. Måste ta det mycket lugnare än vad jag har gjort den senaste tiden. Måste börja sätta mig först och ta hand om mig. 

Måste börja äta bättre och inte strunta i mat då jag inte mår bra, vet att jag har en underbar familj och vänner som stöttar mig. Känner mig nervös inför måndagen då jag ska börja jobba halv tid.

Hoppas det kommer gå bra för mig och att jag fixar det. Sen på kvällen så åker man till Falun och är med fästmannen. Nu ska jag se på tv och bara ta det lugnt.


Likes

Comments

Det jag skulle göra den 25 aug gick bra trots att jag skakade. Fick bra stöd av många och fixade det.

I helgen var man hos sin älskling och umgicks, var en helt underbar helg trots att man fick åka hem tidigt idag.

Idag har jag varit på stan och sätt på barnens dag tåget och umgåtts med vänner. Panikångest kom lite då det var en del människor på stan men jag fixade då jag var med vänner som gjorde mig lugn.

Hoppas alla får en bra vecka så hörs vi inom kort.

  • 22 Readers

Likes

Comments