Header

idag har jag tillbringat heeeela dagen i linköping med min finaste pudding och bara shoppat loss. Vi har även sytt in vpra balklänningar och köpt lite tillbehör och sånt till balen, längtar GAAAALEET. lite pics från dagen 😊
Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Startar dagen på ett underbart sätt: att träna skiten ur en. En timma på crosstrainer och även lite rumpa. Något jag verkligen älskar med att träna är känslan man får efteråt. Jag blir alltid så stolt över mig själv att jag orkar ta mig igenom alla mina pass haha, detta belönar jag såklart mig själv med med lite chirre och dipp framåt kvällen haha! :D

Likes

Comments

köpte två nya foundations från l'oréal idag! olika färger eftersom jag inte vet vilken hudton som passar mig bäst haha! sen även en concealer från l'oréal och en läppenna från maybelline new york! hoppas allt ger fina resultat bara haha.

Likes

Comments

.. vad jag saknar detta. Ta mig tillbaka till sol, värme och alldeles underbara utsikter.

Likes

Comments

Finns sjukt bra shopping här faktiskt och riktigt billigt! Har köpt massa småsaker☺️

Likes

Comments

fyfan set går aldrig över. Fick eksem första dagen och har inte försvunnit än. De kliar och svider som tusan, riktigt irriterande .. Detta är våran sista dag i solen faktiskt. Imorgon ska vi hyra en bil och besöka olika platser i fuerteventura och se oss omkring lite. Sen på måndag åker vi hem.

Likes

Comments

Då har man betat av 4 dagar här i Spanien. Ätit för gott och FÖR mycket kan jag lova. Solen har inte varit min bästavän riktigt dock. Första dagen ville den knappt visa sig och andra dagar brände jag mig, haha. Har knappt några bilder på min iPad men här är några.


Likes

Comments