Hejsan. Gårdagen var väldigt bra. Hade Calle, David och Emil här hemma på lite dricka och så. Calle och David sov sen här och David drog imorse. Jag och Calle drog och spelade lite fotboll med Emil senare under dagen och sen åt jag och Calle lite grillat med familjen Sandström. Vi drog sen ut en runda till med bollen och träffade Emil, Oliver och Felix. Nu är jag hemma och ska kolla lite youtube. God natt :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejsan. Valborg idag och planerna har ändrats lite hit och dit pågrund av vädret men jag tror att dagen kommer bli super ändå. Ska fira med Calle och David och sen får vi väl se vad vi gör och om vi träffar någon mer osv.. Som ni kanske märker hade jag tänkt börja med bloggen igen regelbundet. Har haft segt med inspiration och har fyllt år och sen har skolan varit viktg också därav min lilla paus. Men som sagt tänkte jag börja hålla bloggen lite uppdaterad igen. Är så sugen på att lägga upp lite videos på youtube men vill blogga ett tag först isåfall.

Jag väntar just nu på att Calle ska vakna. Han har varit och lanat med Felix och Oliver så han sover ju nu men hoppas han vaknar snart.

Likes

Comments

Hejsan allihopa.

Tyvärr gick det segt med bloggandet idag då jag började jobba klockan 10 imorse fram till 3. Inte jättelänge men ändå några timmar. Jag drog hem till Calle sen och var där med Calle, Emil och David och spelade lite fotboll och lite sånt. Vi var ute mestadels av dagen då det var så fint väder idag. Jag fick även inviga min nya jacka. Kommer in bild på bloggen imorgon. Tiden vi var inne kollade jag och Calle ex on the beach som vi missade i torsdags och även ett avsnitt av prison break då jag somnade under lite mer än ett halvt avsnitt igår...

Imorgon blir det jobb igen och sen har jag ingenting planerat just nu om inte Calle ville ha lite kvalletid med mig :) Vi hörs imorgon. Sov gott.

Likes

Comments

Hejsan.

Ikväll åt jag pizza på Venedig med Calle, Nelly och David. Mycket bra sällskap. När vi hade käkat gick vi lite i stan och så så det var inget speciellt vi gjorde. Lite senare träffade vi Nicolai, Anton, Robin och Viktor för att bara umgås och va ute och prata lite och så. Vi kom precis in och Calle sover hos mig idag och imorgon blir det upp tidigt för jobb. God natt :)

Likes

Comments

Hejsan allihopa.

Äntligen fredag igen. Började dagen idag med att sola lite solarium på nordic och åkte sen hem och tog mig lite frukost och gjorde ve mig för skolan. Moppen e på lagning så fick skjuts av mamsen idag så vi tog upp Calle på vägen. Väldigt simpel dag idag vad det gäller skolan. Matte, Svenska och Mediaproduktion. Vädret är lite oklart här nere i södra Sverige, först kan det vara soligt och 5 minuter senare regnar det?? Whatever det är vår och det är såå skönt att äntligen få hit lite värme iallafall. Hur dagen slutar idag har jag ingen aning om men jag drar med Calle en liten stund och sen skulle han träffa lite vänner så då får jag hitta på något annat helt enkelt. Vi hörs senare idag. Kram.

ATM bilder.

Likes

Comments

Då är det dags för mig att öppna upp mig på bloggen då jag känner för att få ur mig lite tankar samt att jag vill att folk ska kunna relatera och kanske ge sig själv en tankeställare.

Det här med riktiga och falska vänner... För lite mer än ett år sedan blev jag och Calle tillsammans och vänner gled lite åt sidan. Ångrar väl att jag inte gav vännerna lite mer tid då det är jävligt viktigt. Men jag ångrar inte tiden, tilliten eller vänskapen jag byggt upp med Calle. Han är någon jag känt i 1,5 år drygt och jag litar mer på honom än vad jag gjort för någon annan av de jag känt i många fler år. Vill ni nu veta varför? Jag har växt upp, mognat och vågar stå på egna ben för att jag vet att Calle alltid är där och håller ryggen på mig. Jag vågade stå upp för mig själv och inte bara hörde utan även lyssnade på vad mina vänner sa. Vänta vänta vänta är det så du behandlar din vän? Genom att kommentera hens val? Eller att stå och peka ut felen på henne? Vad jag trodde var att vänner lyfte upp en och gjorde en starkare och till en bättre person. Men nej. Tjejer är mot tjejer. Skitsnack hit, skitsnack dit. Inte bara att du snackar om de dina vänner och du inte gillar utan du snackar även om dina vänner? DÄR gick något snett. Jag stod en vän väldigt nära och vi hälsar alltid på varandra och jag har alltid funnits där för hen. En dag för några månader sen skrev jag till denna personen och frågade om hen ville ses. Hens svar blev ett väldigt stelt svar om att hen hade annat för sig. Jag frågar vad jag har gjort och får sedan svaret " Inget tycker bara det är konstigt att du skriver till mig en gång varannan månad" Och mitt svar lyder "Vadådå du skriver ju aldrig till mig alls?" Då får jag svaret i stil med " Men vännen jag vill inte vara taskig men jag har nytt umgänge nu och umgås inte med mina gamla vänner" Jaha förstår precis... Eller? Så bara för att du är med nytt folk är jag luft för dig då? Vi som var så ofta och jag som alltid stod vid din sida? Är det fel med dina gamla vänner då eller betyder vi ingenting??  Sen har vi vännerna som dömer en efter vad man väljer att göra i livet och bara för att jag gör på det sättet har jag förändrats? Nope det är du som inte ser insidan på mig för du har redan dömt vad du ser på utsidan. Drar absolut inte alla mina vänner över en kam här utan vissa kanske kan känna igen sig och de som inte gör det behöver inte bry sig helt enkelt men kan fortfarande tänka på hur man kan bete sig.

Kan redan nu börja tillägga att jag också har snackat skit, sagt fel sak vid fel tillfälle och sårat en person men det har vi alla gjort och jag menar dessa jag umgås med nu är 17/18 år men vi beter oss som om vi vore 12.  Sen är det lite onödigt att skriva hat så har något taskigt att säga så är dörren öppen för dig så du kan ta och berätta det för mig och stå för vem du är. 


Likes

Comments

​Hejsan.

Sitter just nu hemma och har kollat igenom matten till matteprovet på fredag och väntar på att mamma och Elin ska komma hem. Ska snart till stan och träffa Nelly men innan dess ska jag träffa Calle i några minuter. Nu ska jag käka lite. Vi hörs senare. 

​Bytte outfit när jag kom hem så nu ser jag ut såhär. 

Likes

Comments

Hej.

Har varit hemma från fjällen nu sedan klockan 4. Haft en otroligt bra vecka men mycket nya upplevelser. Nu blir det ordentlig bloggning igen. Imorgon skriver jag lite mer om fjällen och publicerar lite bilder så.

Just nu sitter jag hemma hos Calle och vi ska snart dra till Fenix med Emil, Felix och Oliver. Sen när vi kommer tillbaka vet jag inte vad vi gör men nu innan vi går ska jag kolla lite youtube. Inte så ovanligt men rätt mycket har ju publicerats under veckan i fjällen haha. Ni får ha det så jättebra. Kram.

Likes

Comments