Det var länge sen jag skrev ett inlägg så nu måste jag börja ta tag i detta.


För någon vecka sen var jag hemma hos mamma på sportlov och var då hon min läkare dr Erding. Vi pratade och bestämde att jag ska operera mig högra axel då det är den som är värst och för att kunna träna på den nivån jag gör så måste någonting göras. Jag har fått reda på att jag ska få operationstid men när vet jag inte men jag hoppas på att jag får tid rätt snart.

En positiv sak som hänt är att min kille har flyttat ner till Småland så nu letar han en lägenhet som han och jag kan bo i tillsammans där vi kan bygga upp vårat liv tillsammans, visst jag har ett år kvar på gymnasiet men någon gång måste första steget tas för att komma till det sista. Vi båda känner att vi vill bo tillsammans och leva ihop.

Snart har jag påsklov och som vanligt på mina lov åker jag ner till Småland för att umgås med familjen. Det bästa med påsklovet är att det är Bilsport Performance & Custom Motor Show på Elmia och det är en bilmässa som jag och min äldsta storebror brukar gå på men för första gången ska min kille få hänga med och jag längtar till mässan då man kan gå i timmar och bara kolla på snygga bilar, lastbilar och motorcyklar. Innan lovet har jag skola så det är bara att hålla ut de sista veckorna som är kvar.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu har det ungefär gått en vecka sedan jag fick sommarlov :)

Veckan har tillbringats om du frågar mig på ett av Sveriges finaste ställen, med andra ord västkusten och ska jag vara lite mer specifik Kunngshamn.

Jag kom till Kungshamn i lördags (11/6) jag är väldigt glad över att mamma kom upp och hämtade mig då jag hade så himla mycket packning. Jag började jobba på söndagen så någon tid till att installera sig de fanns inte, som tur va så skulle jag vara ledig tisdagen och onsdagen men de vart inte så mycket med de för på tisdagen så ringe min underbara kille och hörde om de va okej att han kom och hälsade på . Saknaden till honom va väldigt stor så jag vart överlycklig när han skrev och sa att han är påväg ner.

Eftersom han kom lite sent så gjorde inte vi så jätte mycket utan vi tog det mest lugnt. Vi gick en runda och fick se när solen gick ner. På onsdagen hittade vi på lite mer, jag visade honom lite av de som jag tycker man ska uppleva när man är på västkusten. Vi gick på sömgenbryggan och jag som längtat så himla mycket efter min favorit glass , lakrisbomb som den heter, av namnet att döma så är det väldigt mycket lakris. Killen va hos mig i 5dagar vilket va helt underbart. Under dessa fem dagar han vi med mycket, vi han med att fiska. Det va första gången jag fiskade och typ 1000 gången för killen men de var jag som fick upp den största fisken av oss två. En kväll efter att jag jobbat så åkte vi ut till smögen och satte oss på klipporna ute vid vattnet, den kvällen var jätte mysig. En dag när jag och killen varit ute och hittat på en del så kom vi tillbaka till vagnen och det första han gör är att lägga sig i soffan och sova så får jag laga maten men det är inget jag klagar över för det va så sjukt mysigt att se honom ligga och sova. Den veckan då killen va hos mig gjorde hela min sommar. Längtar redan till nästa gång jag får träffa honom. 


Hoppas ni alla får en härlig midsommar och en härlig sommar :) 

Likes

Comments

I fredags var jag och tackade av och firade en massa studenter som gick ut, vissa som gått 3 och vissa som gått 4 år. Efter att de sprungit ut och åkt studentflak var jag tvungen att åka hem till lägenheten för att hinna packa det allra sista innan de var dags för mig att åka buss och tåg. Denna helgen tillbringades i Sundsvall med killen:)

De var en underbart helg som bjöd på god mat, crusing och ett underbart sällskap. Jag åkte hem på igår istället för i söndags eftersom jag inte hade någon skolan igår kunde jag stanna en dag extra.

De tråkigaste va att säga hejdå igår eftersom de kommer dröja ett tag innan vi träffas igen då jag börjar sommarjobbet på söndag och killen jobbar hela sommaren så vet vi inte om vi kommer ses något under hela sommaren men jag hoppas vi kan hitta några dagar då vi kan träffas och umgås.

Men nu taggar jag inför sommarlovet som bara är några få dagar bort:)

Likes

Comments

En oförglömlig helg 😄


Som rubriken säger kommer denna helgen vara svår att glömma.

Jag har haft väldigt mycket att göra inför skolbalen som va nu i fredags och jag är super nöd med hur den blev och är så glad över att alla uppskattade den 😄

Eftersom jag varit med i balkommitén har jag haft väldigt mycket med balen och varit väldigt stressad över att hinna få allt klart i tid men är väldigt tacksam över att vi hann klart i tid och att balen blev lyckad 😄 Efter som balen höl på till 21 sen började "festen" så valde jag att vid 23:30 åka hem till lägenheten där killen väntade på att jag skulle komma hem 😄 Snäll som han är så kom han och hämtade mig så jag slapp cykla hem 😄 I lördags så vaknade både killen och jag väldigt sent, vi vaknade nog framåt 13, gullig som killen är så åkte han och handlade för att sen göra amerikanska pannkakor, kan man ha en gulligare kille? Senare på dagen gick jag och killen till pizzerian i orten för att ha en "lunch date" med två av mina tjej kompisar och mitt ex 😄 Jag känner att jag haft en lyx helg då killen gjutit på amerikanska pannkakor varje morgon plus några andra saker, kan inget annat än tacka honom ❤ längtar redan till nästa helg då jag ska  åka till honom och umgås med honom en sista helg inna jag ska åka och somma jobba 😄

Likes

Comments

Äntligen va det min tur att fyll 18 :)

I fredags kom min mamma och pappa upp till mig i Härjedalen för att fira mig. Jag och mamma diskuterade ifall jag skulle åka ner till Småland men det slutade med att de kom upp till mig,. Eftersom jag var nere förra helgen så de hade blivit för dyrt för mig att åka ner nu igen.

Eftersom de skulle åka hem tidigt idag tjuvstartade vi firandet lite genom att äta tårta igår istället för idag.

Det är alltid lika kul när mamm och pappa kommer upp till mig för de har alltid med sig våran hund Leo. Eftersom jag är hemma så sällan är det alltid kul att träffa hunden och gosa med honom. Det märks lite att han saknar mig med för han ska sova i min säng, han sprider ut sig så jag själv nästan inte får plats men vad gör de? Jag får gosa med honom så jag klagar inte direkt.

Eftersom jag var nere förra helgen så fick jag med mig några paket upp så de öppnade jag idag och jag blev så glad över presenterna jag fick av min syster. Eftersom jag gillar dödskallar så fick jag en väska och plånbok med ödskallar på sen av mormor fick jag två trisslotter. Varje gång jag fått trisslotter av henne förr så har de varit nit men idag va de vins så jag va jätte glad över att jag skulle kunna lösa in de själv, men jag blev så besviken när jag kom in på Ica och de inte bad om legitimation men jag lär säkert få visa legg någon gång i framtiden. va det min tur att fyll 18 :)

I fredags kom min mamma och pappa upp till mig i Härjedalen för att fira mig. Jag och mamma diskuterade ifall jag skulle åka ner till Småland men det slutade med att de kom upp till mig,. Eftersom jag var nere förra helgen så de hade blivit för dyrt för mig att åka ner nu igen.

Eftersom de skulle åka hem tidigt idag tjuvstartade vi firandet lite genom att äta tårta igår istället för idag.

Det är alltid lika kul när mamm och pappa kommer upp till mig för de har alltid med sig våran hund Leo. Eftersom jag är hemma så sällan är det alltid kul att träffa hunden och gosa med honom. Det märks lite att han saknar mig med för han ska sova i min säng, han sprider ut sig så jag själv nästan inte får plats men vad gör de? Jag får gosa med honom så jag klagar inte direkt.

Eftersom jag var nere förra helgen så fick jag med mig några paket upp så de öppnade jag idag och jag blev så glad över presenterna jag fick av min syster. Eftersom jag gillar dödskallar så fick jag en väska och plånbok med ödskallar på sen av mormor fick jag två trisslotter. Varje gång jag fått trisslotter av henne förr så har de varit nit men idag va de vins så jag va jätte glad över att jag skulle kunna lösa in de själv, men jag blev så besviken när jag kom in på Ica och de inte bad om legitimation men jag lär säkert få visa legg någon gång i framtiden.

Likes

Comments

Jag tänkte byta bloggportal till nouw så följ mig gärna där :) kommer importera denna blogg dit så alla inlägg kommer hänga med så om du missat något inlägg kommer du kunna läsa de på den nya bloggen :) 

( 2258448775) 

Likes

Comments

I torsdags åkte jag ner till Småland igen för att säga hejdå till min älskade morfar som skulle vandra vidare i livets gång :( det var första gången jag va med om en jordbegravning och de va väldigt fint 

Eftersom de va morfar som gick bort fick jag träffat delar av min släkt som jag aldrig träffat tidigare, en av mammas kusiner ville ha en bild på oss alla i min familj för att minnas oss och jag blev väldigt nöjd med bilden 
(Från vänster, pappa, min älsta bror Emil , jag, min mellersta bror Jesper, min morbror och hans sambo, sittandes, mormor och mamma) 
 
I lördags umgicks jag med mina älskade gudbarn som alltid sprider glädje och som alltid blir väldigt glada när de ser mig. Eftersom de va ett väldigt härligt väder försökte jag och mamma vara ute med tvillingarna så mycket som möjligt.
Efter att varit ute ett bra tag blev vi alla trötta så vi valde att gå in och lägga oss men Nataniel ville inte sova i sin säng, så jag la han i min och han somnade nästan direkt. Det såg lite roligt ut när en 2åring ligger i  en 120 säng helt själv

Senare på lördagen åkte jag med min bror och hans tjej upp till Uppsala där de bor för att jag skulle sova hos de för att åka vidare hem på söndagen. 

När jag och min bror kom till stationen i Uppsala på söndagen väntade vi på tåget och jag är inte förvånad att SJ är sena. När jag satt mig på tåget roppar de ut "vi har tekniska problem med våra bromsar och vi kan därför inte köra i odinarie hastighet" när jag hörde det kände jag direkt att jag kommer missa bussen som skulle gå 19:30, tåget skulle egentligen vara inne på stationen 19:16 men eftersom tåget inte kunde köra så snabbt som vanligt så kom vi in till stationen 19:50 så du kan ju lista ut att jag missade bussen. Eftersom de va tåget som gjorde att jag missade bussen så betalade SJ en taxi åt mig vilket jag är väldigt tacksam för, SJ må vara sena och ha problem med tåg men de försöker så gått de kan och de gör en hel del för att få nöjda kunder vilket jag är tacksam för. 

Likes

Comments

Nu äntligen efter 5 månader så har läkarna lyssnat på mig. 

I November så började jag få problem med halsen och halsmandlarna va uppsvullna och hade vita prickar, varje gång jag svalde mat eller vatten så gjorde de ont. Efter att haft ont i en vecka utan någon förbättring åkte jag till vårdcentralen, de gjorde två tester som inte visa något så jag fick gå hem igen. Jag har nog varit hos läkaren 4 gånger sen November utan något resultat. 

I fredags när jag kom hem till skolan kände jag mig riktigt dålig och tog då tempen och de visade sig att jag hade 39,2. I lördags vaknade jag och hade ont i halsen så jag kollade i spegeln och såg då att mina halsmandlar va riktigt uppsvullna, så på söndagen pratade jag med mamma i telefon och vi bestämde att jag skulle åka till läkaren på måndan. Jag ringde vådcentralen när de öppnade telefon vid 8:15, jag satt i 40 minuter innan jag fick ett svar. Efter att jag fått ett svar fick jag en tid när jag skulle vara där. Jag åkte till vårdcentralen och äntligen fick jag penselin för att bli av med halsfluss så nu hoppas jag att jag kan bli av med skiten nån gång. 

Likes

Comments

Denna veckan har jag haft skidnyår vilket betyder stt jag är helt fri ifrån träning:) det har varit skönt att inte behöva stressa till någon träning eller att behöva komma hem sent på kvällen. 
 
Denna veckan har jag fokuserat väldigt mycket på skolarbetet, jag har börjat jobba extra hårt med mim matte för att jag ska klara av kursen så jag slipper läsa om den, jag har jobbat så mycket matte så jag drömt om de och då enligt mig så har man pluggat lite för mycket med samma ämne:P 
I onsdags var Erik Grönwall och Simon Wikström på min skola och föreläste lite om hur de är att driva företag, vilka motgångar du kan stöta på men också hur roligt det är. Som tack för en grymt bra föreläsning fick de var sitt läppbalsam av företaget som jag driver tillsammans med en kompis :) 
Kvällen på onsdan hade skidgymnasiet planerat en Kvällsaktivitet, de blev en 5 kamp som va väldigt rolig, tycärr gick det inte lika bra för mitt lag men vi hade kul och de är de som räknas :) Resten av veckan har jag bara tagit det lugnt, Dick har jag pluggat en massa matte. När helgen väl kom så bestämde jag mig för att städa hela lägenheten, jag har en 1:a men de tog 6h (borde kanske inte titta på film och tv samtidigt som jag städar) nästa vecka fortsätter skidnyår så får se vad nästa vecka har att erbjuda :) 

Likes

Comments

Mitt 2016 har inte börjat precis så som jag hade önskat. Jag hade hoppats på att 2016 skulle bli ett år med glädje och lycka men hit tills har de varit rena rama motsatsen, de börjar med att min farfar lämnade oss alla i sorg efter en lång kamp emot cancern. Det känns konstigt att veta att en av mina största supportar inom skidorna har lämnat mig men jag är väldigt glad över allt jag hann göra med farfar innan han gick över till andra sidan. Idag gick min morfar vidare till andra sidan. 

Jag hoppas att ni båda får de bra där ni är nu , längtar tills vi synns igen. 
Älskar er båda två <3 vila i fred nu farfar och morfar <3 
Likes

Comments