Gick precis bananas på Nelly. Har så himla länge letat efter en oversized sweatshirt som jag använda som klänning, men har inte hittat något. Förens nu. Först tänkte jag vara så modig att beställa en tröja ifrån killavdelning men var så osäker på vilken storlek jag ska för att den ska vara tillräckligt oversized.

Men, Nelly, har en sweat klänning i tre färger. Jag beställde en i varje färg. Färgerna är i svart, burgundy och dusty pink. Så himla fina. Så beställde jag ett par thigh high boots till och en ny velvet choker.

Vill att paketet som komma nu! Kommer göra ett inlägg när kläderna kommit.

Likes

Comments

​Favoriten!

Jag har länge varit ovetande om att jag har extrem torr hy. Jag har aldrig tänkt på det för jag aldrig haft kunskapen om det. Men så var jag hos släkten i Alingsås och fick det framlagt. Och då slog det mig också att jag har faktiskt nästan fjällat på vissa delar utav ansiktet. Så jag springer till Kicks och hittar denna mirakelkräm. BIOTHERM!

Nu använder jag den varje morgon och varje kväll, vet att det finns en nattkräm som jag också ska införskaffa.   Den luktar gott och man känner sig återfuktad i flera timmar. Priset är då åt det högre men det är verkligen värt det då jag nu, efter 20 år (pinsamt), har insett att hudvård är A och O.

Rekommenderar den verkligen, finns på Kicks.

Likes

Comments