Nu är min första vecka på kliniken över. Det har varit jobbigt, kan man lugnt säga. Det har varit en blandning utav att gå upp tidigt, äta regelbundet, föreläsningar och samtal med min handledare. Och jag har sovit så mycket denna veckan också. Efter varje måltid har jag somnat.

Jag har blandade känslor om behandlingen. Jag har ingen kontroll längre över och jag känner hur min ätstörning brottas för fullt för att överleva. Och ibland så vinner den. Men inte länge till.

Mitt mål är klart för mig iallafall.

1. bli frisk.

2. maj 2018 ska jag köpa en hund. En liten fralla. Har hittat en tjej som föder upp valpar i Helsingborg.


feel good bild på de

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Införskaffat två set fransar ifrån SWEED i modellen Beroe 3D. Ska försöka hinna med någon sminkning i dagarna och prova fransarna. Funderar på att göra fransförlängning med volymfrans igen. Någon som vet något bra ställe i Malmö?

Likes

Comments

I februari 2017 blev jag sjukskriven för utmattningsdepression (även ångestattacker). Började gå och prata hos en kurator samtidigt som jag vara heltidssjukskriven. Det kändes bra. Ju mer och mer jag gick till kuratorn kom fler saker upp till ytan, saker som jag inte insett riktigt förens då.

Vissa saker var väldigt självklara, vissa inte lika mycket. Till exempel mina tankar kring mat, kropp och vikt. Jag har alltid haft en dålig självbild på mig själv då jag aldrig tyckt jag varit tillräcklig till när det kommer utseende och vikt.

Tankarna har ju alltid varit där sen man varit liten (10-11), men det påverkade mig väl inte förens jag var 13-14 ungefär. Människor kallade en saker och det påverkade mig, vilket fortfarande händer idag.

Men när jag var yngre var det att jag vissa dagar inte åt alls eller åt väldigt lite. När jag fick min tandställning gick jag ner några kilon, det där ”babyfettet”. Så mycket uppmärksamhet man fick. Kommentarerna gick ifrån att vara något jag mådde dåligt utav till något jag mådde bra utav. Jag mådde bra utav kommentarerna istället.

Sen från 14-19 år var det okej, jag var nöjd med mig själv. Visst hade jag dagar där jag hatade hur jag såg ut. Och då åt jag inte.

Sen 2016 blev jag tillsammans med den bästa människan någonsin och var lyckligaste människan. Jag flyttade hemifrån väldigt drastiskt för jag kände att jag var tvungen. Jag behövde göra det för min egen skull, men samtidigt var jag inte redo att bo själv.

Jag började må sämre och sämre pågrund utav flera olika skäl och jag vände mig till mat. Hetsätning började bli en del utav mitt liv mer och mer, i samband med att inte äta vissa dagar. Och detta resulterade till att jag har gått upp några kilon. Men jag insåg inte detta förens jag fick en kommentar och vägde mig själv och såg att jag vägde mer. Men jag fortsatte att hetsäta, men började kräkas efteråt för att ångesten blev större än allt annat.

Allt blev en ond cirkel. Sjukskrivningen gjorde att jag var hemma hela dagarna, sen åt jag, fick ångest, kräktes. Ibland åt jag inte alls.

Sen bestämde jag mig för att jag inte ville mer. Jag kontaktade en klinik och fick hjälp snabbt. Och nu om någon vecka ska jag börja min behandling. Samtidigt som jag fortfarande vill bli smalare, så har ett annat mål dykt upp i mitt liv.

Jag vill tycka om mig själv hur jag än ser ut.

Likes

Comments

Gick precis bananas på Nelly. Har så himla länge letat efter en oversized sweatshirt som jag använda som klänning, men har inte hittat något. Förens nu. Först tänkte jag vara så modig att beställa en tröja ifrån killavdelning men var så osäker på vilken storlek jag ska för att den ska vara tillräckligt oversized.

Men, Nelly, har en sweat klänning i tre färger. Jag beställde en i varje färg. Färgerna är i svart, burgundy och dusty pink. Så himla fina. Så beställde jag ett par thigh high boots till och en ny velvet choker.

Vill att paketet som komma nu! Kommer göra ett inlägg när kläderna kommit.

Likes

Comments

​Favoriten!

Jag har länge varit ovetande om att jag har extrem torr hy. Jag har aldrig tänkt på det för jag aldrig haft kunskapen om det. Men så var jag hos släkten i Alingsås och fick det framlagt. Och då slog det mig också att jag har faktiskt nästan fjällat på vissa delar utav ansiktet. Så jag springer till Kicks och hittar denna mirakelkräm. BIOTHERM!

Nu använder jag den varje morgon och varje kväll, vet att det finns en nattkräm som jag också ska införskaffa.   Den luktar gott och man känner sig återfuktad i flera timmar. Priset är då åt det högre men det är verkligen värt det då jag nu, efter 20 år (pinsamt), har insett att hudvård är A och O.

Rekommenderar den verkligen, finns på Kicks.

Likes

Comments