Var ett tag sedan jag skrev här. Min tanke att börja blogga gick inte riktigt som planerat.

Blev en svår start på sommarn blev nämligen dumpad av min kille. Visste det skulle hända förr eller senare då vårt förhållande inte varit så bra det senaste halvåret men blev ändå som en chock och hade svårt att acceptera det. Var många tårar och jobbiga veckor innan jag kunde acceptera det som hänt och gå vidare och nu är jag faktiskt glad att det hände. Jag mår bättre och han mår bättre så vi var helt enkelt inte rätt för varandra.

Men till det roligare. Skolan har dragit igång igen! Ny skola, ny stad och nya möjligheter. Jag har börjat att läsa vård och omsorg programmet på väggagymnasie skola i Karlshamn. Trivs jätte bra redan, skolan och klassen är bättre än jag förväntat mig så hade inte kunnat bli så mycket bättre :D

Till något ännu roligare, jag har flyttat! Till en fin etta i Karlshamn. Så mysigt att bo själv och skönt att få lära sig att ta mer ansvar. Har bara bott där en vecka än så länge så får hoppas den härliga känslan håller i sig men det tror jag :) Mer bilder på lägenheten kommer upp när allt är klart så är någon nyfiken på att se kan ni hålla utkik här så kommer det upp om ett tag!

Har inte så mycket bilder att dela med mig av så får bli två selfies på mig :D

Hörs snart igen, kram


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vilken helg och vilket väder!

Äntligen lite vårkänsla igen efter allt regn och hagel. Så härligt :)

Har haft en full packad helg med vänner och lite firande av Valborg. I lördags var vi på en bilträff i Karlskrona, så häftigt att se alla stylade bilar. 

Valborg var vi på en fest och umgicks med vänner. En trevlig vanlig Valborg helt enkelt :)

Nu ska jag gosa ner mig i sängen framför prison break min absoluta nya favorit serie!

Ha en bra kväll


Måste tipsa om Therese Lindgrens bok. Woow säger jag bara. Har helt fastnat i den. Verkligen en av de bästa böckerna jag läst. Att läsa om hennes liv genom den psykiska ohälsan och hur det påverkade hennes liv. Så inspirerande och en så stark bok. Den rekommenderar jag starkt :)

Kram på er!

Likes

Comments

Har så svårt för dagens samhälle och hur människor beter sig. Så trött på det ständiga hatet och osäkerheten hos en själv. 

"Våga vara dig själv" men vem är jag själv?

För ett tag sedan var jag med om en händelse som förändrade mig helt. Blev uthängd på en instagram sida. Kunde detta hända mig? Var det sant? Minns jag att jag tänkte.

Men där var jag på en sida med över 500 följare på en bild, ganska avklädd och med ordet "hora" under. Jag kom ihåg hur en stor klump satt sig i magen och hur jag kände att bara hela världen rasade framför mig. Jag kastade mobilen i väggen och la mig i sängen och grät. Jag kände mig äcklad av mig själv, av att se min avklädda kropp på en bild jag valt att skicka till någon jag tyckte om och litade på. Vad tänkte jag? 

"Det är bara en bild?" skrev en vän och ja det var bara en bild, en bild på mig avklädd på min kropp som är min och som bara jag bestämmer vem som ska se som nu lagts ut på en sida med 500 följare.

Vid detta laget hade över 30 personer skickat till mig, till viss del personer som frågade hur jag mådde men till en annan del äckliga killar som bad om fler bilder.

Detta hänger med mig än idag, då jag lärde mig att man aldrig ska skicka en avklädd bild men det värsta är det ständiga hatet jag känner till mig själv och min kropp. Sen den ständiga tanken av hur många som sett bilden.

Så girls skicka aldrig en avklädd bild och stå upp för en själva!!

Kram <3Likes

Comments

Hej alla!

Måndag igen och ny vecka och nya tag. Dagen började med skola och nationella prov, suck..

Efter skolan kom jag hem och somnade och fastnade sedan framför en serie, nationella tar verkligen all ens energi så blev ingen träning som planerat tyvärr.

Men helgen var bra. Träffade en vän jag inte träffat på ett tag, alltid kul att träffa någon man inte sett på ett tag :)

Utöver det spenderades helgen med Erik och blev lite små fix på en av hans bilar. Det är verkligen något jag fått upp intresset för senaste tiden, bilar! Så kul att fixa på, om det nu inte handlar om att byta däck det är så drygt, haha :D

Sen träffade vi några vänner och spenderade kvällen i Karlshamn.

Ingen händelse rik helg men lugna helger behövs ibland också. Så helt klart en helg i min smak.

Ha en bra kväll, kram Alma

Likes

Comments

Som rubriken lyder är detta mitt första blogginägg och har säkert suttit i timmar för att lära mig hur detta funkar, haha.

Tänkte berätta lite om dagen. Den började med skola och nationella i Franska, suck.. Men det gick väl hystat bra iaf, hoppas jag. Sedan vid skoldagens slut träffade jag min underbara kille Erik och umgicks med honom ett tag innan han stack till jobbet.Sen dess har kvällen bestått av plugg, plugg och plugg. Men skönt att få det gjort.

Nu ska jag gosa ner mig framför en film.


Kram på er!

Likes

Comments