Hej! Idag ska jag vara med en kompis. Kl. 1 ska vi mötas vid Pizza Hut och där ska vi äta. När vi har ätit på Pizza Hut så ska vi gå till A6 och kolla i affärer, efter att vi varit på A6 så ska vi åka hem till min kompis och sova över.

Jag kommer att ha en toppen dag idag och jag hoppas att ni också kommer att ha en toppen dag. Ha det bra så hörs vi när vi hörs, kramar till er
❤️❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 5 Readers

Likes

Comments

Hej! Idag har jag vart i skolan, det var bra. Efter skolan stannade jag kvar på skolgården med några kompisar, vi körde " ond touch ". Då är man i en rink med två mål och man skjuter med en fotboll och man får bara nudda bollen 1 gång. Om man nuddar 2 gånger får den andra spelaren också 2 nudd, men om man skjuter ut bollen från rinken händer det ingenting. Men nu är jag hemma och ska göra några av läxorna.

Hoppas att ni har en fortsatt bra vecka så hörs vi när vi hörs PUSS
❤️❤️

  • 5 Readers

Likes

Comments

Hej! Idag har jag vart med i en konsert med kyrkan. Det var en världens barngala och det vart jättekul. Vi fick b.l.a träffa Hedvig och Selma som sjunger kristna låtar, och så fick vi träffa JTR som vart med i Melodifestivalen med låten Build it up. Vi sjön med JTR och Hedvig och Selma och jag hade jättekul idag och hoppas att alla som var med idag också hade lika kul som jag har haft.
Det var det jag har gjort idag och jag hoppas att ni har en fortsatt bra kväll och att ni har det bra imon också. Puss
❤️

  • 5 Readers

Likes

Comments

Hej! I den hör bloggen kommer jag skriva om mina dagar och ge lite sminktips och lite annat om skönhet. Så hoppas att ni kommer att gilla denna bloggen❤️

  • 7 Readers

Likes

Comments