Header

Hej på er!

Vad bra det blev med uppdateringen här på min nya blogg :-)))

Nej men först och främst så är jag inte alls inne i vanan att blogga, så jag glömmer av det. Sen så har jag verkligen inte gjort något spännande alls de senaste dagarna, så det hade ändå inte blivit något intressant inlägg haha.

Denna veckan (idag för att vara exakt) så skulle jag egentligen gått på utbildning för mitt nya jobb, men det hade tyvärr blivit något fel så jag var inte inbokad på den. Så troligtvis blir det nästa vecka istället, vilket innebär att det blir ännu en vecka då jag bara ligger hemma... :)))) Lite segt men jag får ta vara på det för jag vet hur dåligt jag kommer må sen när jag måste gå upp fem varje morgon haha, usch..

Hoppas allt är bra med er iallafall, kram!

Likes

Comments

Denna dagen har varit otroligt lugn för mig, vilket har varit välbehövligt då jag har varit väldigt trött.

Jag började på mitt nya jobb i måndags, och jobbade fram tills igår. Nu kan jag dock inte börja jobba själv förrän jag har gått vissa utbildningar, så jag får se när jag jobbar nästa gång. Skulle tro att det blir nästa vecka eller veckan därefter!

Så idag har bara bestått av serietittande, men det är ingenting jag klagar över direkt haha. Lyckades dessutom äta en riktig måltid idag haha! Har ätit soppa varje dag i lite mer än en vecka nu då jag piercade min tunga för en vecka sedan, så att jag idag kunde äta "riktig" mat gjorde mig helt överlycklig hahah. Längtar såsåså mycket till fredagstacosen imorgon, food is life <333

Nu ska jag iallafall fortsätta kolla serie tills jag ska sova, puss!

Likes

Comments