Header

Hej på er!

Nu har det gått en månad sedan jag skrev senast, måste säga att det här med att blogga verkligen är min grej! :-)))

Jag jobbar iallafall fortfarande kvar som servitris, har dock dragit ner en hel del på mina timmar nu då jag inte mått 100% bra psykiskt. Så jag jobbar extremt lite just nu, vilket är skönt! Känner att detta behövdes faktiskt.

Vad gör jag annars då? Jag träffar vänner, lägger alldeles för mycket pengar på mat, drömmer om att resa och jobbar. Typ så :-))

Jag har iallafall varit ledig idag så jag har bara tagit det lugnt, sen imorgon ska jag jobba! Dock så börjar jag inte förrän 17:30, så är ledig under hela dagen hehe. Får se vad jag hittar på då. Vet inte exakt när jag slutar men jag skulle tro att jag slutar senast nio, så det blir ett väldigt kort pass imorgon!

Nu ska jag kolla greys och äta choklad, har brutalaste mensvärken och inbillar mig att chokladen hjälper :p

Likes

Comments

Hej på er!

Im still alive haha! Har jobbat en hel del sedan sist jag bloggade. Har även hunnit med att träffa min underbara Caroline, vilket var supermysigt! Det blev en snabbträff bara eftersom att båda jobbar, men det är bättre än ingenting.

Idag och imorgon jobbar jag iallafall inte, har varit/är sjuk så därför jobbar jag inte förrän onsdag. Då jobbar jag 12-22, likaså torsdag! Sen är jag ledig tills tisdag nästa vecka, vilket känns härligt. På fredag blir det iallafall att åka och köpa julklappar! :-)))) dagen innan julafton haha! Bra framförhållning :-))

Så ser min vecka ut! OCH PÅ LÖRDAG ÄR DET JUL, älskar ❤️❤️❤️

Likes

Comments

Alltså världens bästa serie, SKAM <333 Rekommenderar verkligen ALLA att se den! Den är dock på norska, och på sidan där SKAM officiellt sänds så kan man endast se den på norska, och lägga till norsk text, men den norska texten gör faktiskt allt lite mer logiskt haha. Har sett alla tre säsongerna där, vet dock nu att säsong ett finns med svensk text på SVT, så vill du ha en ny serie att se, kolla på denna då!

Personligen är säsong två favoriten!

Ni som har vine kan ju btw gå in på vine och söka på "skam" så får ni upp massa bra skam edits, och då kan jag nästan garantera att valet mellan börja kolla eller inte börja kolla kommer bli ett rätt självklart val :-)))

Likes

Comments

Som rubriken lyder så har jag varit ledig idag, likaså igår och i förrgår. Men imorgon och resten av veckan är det dags för jobb, men det känns helt okej faktiskt!

Jag har iallafall bara njutit av dessa lediga dagar, tagit långa sovmorgnar, kollat serie hela dagarna och bara tagit det lugnt. Såå skönt haha!

Idag dock så har jag varit lite mer produktiv än vad jag har varit de andra dagarna. Jag vaknade runt nio, gick upp och sminkade mig och klädde på mig och upptäckte rätt fort att vi inte hade något internet? Fattade ingenting men fick sedan veta att min mamma tydligen valt att ta med internetkabeln till jobbet? Hahah man ba okej mamma! :-))) Och det finns seriöst ingenting att göra här hemma hos oss utan internet, och jag kände inte för att göra slut på mobilsurfen, så jag åkte till mamma och hämtade kabeln och kollade youtube fram tills klockan blev ett då jag åkte och hämtade min lillasyster. Hon skulle ta spruta idag och det gick superbra!

Resten av dagen flöt mest bara på. Jag hämtade mamma när hon slutade jobbet, vi åkte och veckohandlade, jag tog en vaaarm dusch (vilket var väldigt behövligt då det har känts hela dagen som att jag ska få nackspärr, och det vill jag INTE ha nu när jag ska jobba i fyra dar), och sedan placerade jag mig i min älskade säng och det är här resten av kvällen (och natten) kommer spenderas!

Likes

Comments

Bra uppdatering Ally! :-)))

Hej på er!

Det har hänt en del sedan senast jag bloggade. Men det är ju inte så konstigt kanske med tanke på att det nästan var två månader sedan haha.

Senast jag bloggade så skrev jag att jag hade fått jobb på ett ställe och skulle på en utbildning för det jobbet osv, så blev det iallafall inte. Jag kände ganska direkt att jag inte fick ett så jätte bra intryck av företaget, men valde att ge det en chans ändå. Det blev dock inte bättre och jag valde att inte gå vidare med det jobbet, men det gör ingenting för mig för nu har jag fått jobb på ett annat ställe där jag faktiskt kan säga att jag trivs! Jag jobbar som servitris på en av Borås populäraste restauranger, och det känns superbra! Vissa dagar på jobbet är jobbigare än andra dagar dock, men jag funderar på att skriva ett helt separat inlägg om det. Det blir dock väldigt personligt men jag känner att det kan vara skönt att skriva av sig lite! Så vi får se när jag får tid och ork till att sätta mig och skriva det.

Jag har även hunnit fylla år sedan jag bloggade sist haha! Det var dock ingenting speciellt då jag fyllde nitton, vilket känns som en rätt meningslös ålder, men det är alltid härligt att fylla år och få lite extra uppmärksamhet av familj och vänner!

Det har varit lite kaotiskt här hemma under några veckor (egentligen år i perioder) men för tillfället känns det rätt stabilt. Kan dock inte skriva allt för mycket om det då det inte är mig det handlar om utan en familjemedlem. Kan endast säga att psykisk ohälsa suger, men förhoppningsvis så kommer det tillslut bli bra även för min familj! ❤️ Det är iallafall det jag hoppas på varje dag.Likes

Comments

Hej på er!

Vad bra det blev med uppdateringen här på min nya blogg :-)))

Nej men först och främst så är jag inte alls inne i vanan att blogga, så jag glömmer av det. Sen så har jag verkligen inte gjort något spännande alls de senaste dagarna, så det hade ändå inte blivit något intressant inlägg haha.

Denna veckan (idag för att vara exakt) så skulle jag egentligen gått på utbildning för mitt nya jobb, men det hade tyvärr blivit något fel så jag var inte inbokad på den. Så troligtvis blir det nästa vecka istället, vilket innebär att det blir ännu en vecka då jag bara ligger hemma... :)))) Lite segt men jag får ta vara på det för jag vet hur dåligt jag kommer må sen när jag måste gå upp fem varje morgon haha, usch..

Hoppas allt är bra med er iallafall, kram!

Likes

Comments

Denna dagen har varit otroligt lugn för mig, vilket har varit välbehövligt då jag har varit väldigt trött.

Jag började på mitt nya jobb i måndags, och jobbade fram tills igår. Nu kan jag dock inte börja jobba själv förrän jag har gått vissa utbildningar, så jag får se när jag jobbar nästa gång. Skulle tro att det blir nästa vecka eller veckan därefter!

Så idag har bara bestått av serietittande, men det är ingenting jag klagar över direkt haha. Lyckades dessutom äta en riktig måltid idag haha! Har ätit soppa varje dag i lite mer än en vecka nu då jag piercade min tunga för en vecka sedan, så att jag idag kunde äta "riktig" mat gjorde mig helt överlycklig hahah. Längtar såsåså mycket till fredagstacosen imorgon, food is life <333

Nu ska jag iallafall fortsätta kolla serie tills jag ska sova, puss!

Likes

Comments