Hej! Hur mår ni? Jag mår super bra och jag ska berätta varför!

Idag är det söndagen den 5 November, kunde inte sova så mycket inatt på syrran o hennes vänner, de byggde lego hela natten.

Men igår kväll hände det jag aldrig trodde skulle hända, jag fick världens finaste kille! Jag ställer fortfarande mig själv frågan hur jag kunde få en så underbar kille i mitt liv! Men jag vet att jag älskar honom utav hela mitt hjärta, han är mim bästavän och kille. Just nu har jag allt jag vill ha.

Just nu är det höstlov och det är två dagar kvar för mig, jag har studiedag imorgon.

Det första jag gjorde under livet var att pendla nästan tre timmar för att komma till Åhus, jag var på läger. Ett kristet läger med 99 andra ungdomar. Det var en magisk helg med massor vänner som jag har gått på läger med förut.
Det var superkul!

Sen åkte min familj och jag till Malmö på måndagen och kom hem på onsdagen.

På torsdagen kom en av mina konfirmand kompisar hem till mig och på fredagen åkte jag hem till en kompis, och sen så åkte vi in till Höganäs för att fika med ännu en kompis.

Igår så hade min syster kalas och idag ska jag nog bara ta det lugnt

Det var allt för denna gången! Tack, ha de gött haj!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej! Hur är det med er?
Själv är det helt ok, har varit extremt trött på senaste, det är liksom precis så att jag klarar av skolan känner jag. Det har inte hänt nåt särskilt sedan jag senast skrev här.

Jag har haft mycket i skolan denna veckan, två inlämningar, skrivit två tal om framtiden fast till två olika språk (svenska & franska), ett prov, en läxa, ska ha två tal imorgon.

Det som har hjälpt mig igenom min trötthet och andra saker är musiken, musiken och en trogen vän. Musiken är mitt liv, det hjälper mig att inte tänka på allt som händer runt omkring.

Jag har en vän som finns för mig men han har varit ganska avlägsen på senaste tiden, men jag antar att han har mycket i skolan. Vi pratade om det igår och jag tror honom. Att plugga inför prov och liknande tar tid.

Imorgon ska jag till Helsingborg med mamma, i helgen ska jag ha några vänner från min konfa hos mig och det ser jag fram emot.

Ha det gött tills vi hörs nästa gång, hejdå‼️

Likes

Comments

Hej! Det var ett at sedan jag skrev här, sedan jag skrev senast har det inte hänt så mycket. Eller jo faktiskt, jag har träffat en kille, han är speciell o jag gillar honom. Han är snäll, rolig och snygg. Men det var typ två veckor sedan. Jag ska sjunga på en konsert den 22a November.

Idag hade vi orientering och jag är tvär förvånad att jag inte gick vilse. Det gick väldigt bra tycker jag.

Vi var i Skottland med familjen Torsdag-Tisdag. Min kusin gifte sig och jag var brudtärna. Det var superkul och vi var o shoppade o jag köpte jätte snygga kläder och lite annat fint. Bröllopet var magiskt, men nu efter gårdagens hemresa från Skottland är jag helt slut och känner mig ganska död.

Ni får gärna skriva till mig om ni har något speciellt tema ni hade velat att jag skulle skriva om nån gång här. Men tills vi ses igen så säger jag Tack o Hej, ha det gött haj!

Likes

Comments

Godnatt! Det låter lite roligt, men klockan är 23.39 när jag börjar skriva detta inlägget. Idag är det lördagkväll, och mina kusiner är hos mig. Jag är inte trött, som vanligt när folk är hos mig.

Det har varit en helt vanlig dag i skolan denna veckan. När jag slutade skolan infredags så åkte jag in till stan i Ängelholm för att laga ett par glasögon som min vän hade råkat ta sönder. Jag hade varit inne för att fixa dem tidigare men då hade dem böjt dem på fel ställe så jag har inte kunnat använda dem. Fett segt. Sen har jag pratat mycket i telefon med min underbara vän Ester.

Jag har pluggat lite läxor och haft vikarier. Jag skrev även en väldigt spännande inledning till ett sommarprat på svenskan.

Jag var ute o körde moped idag och det var jätte kul och det gick super bra!

Jag mår helt okey, hoppas ni mår super bra! Ses om ett tag!

Likes

Comments

Hejsan svejsan! Hur är det med er? Jag mår helt okej faktiskt. Har precis gått igenom två långa skoldagar och är ganska trött. Jag vill berätta lite om denna första skolveckan. I måndags hade vi lektioner som vanligt. Men i tisdags var vi nior i Lund på olika NO-shower. Fysik-showen var ju min favorit, lasershowen som var med var magisk. Sen när vi kom hem från Lund åkte jag in till Ängelholm för jag skulle få en tid till min sång. Jag tar solosång lektioner, har gjort i två år och det är väldigt kul och jag har utvecklats mycket. Igår ansökte jag till att bli barnledare på ett kristet barnläger, och idag har det varit kul i skolan. Mitt favorit ämne är textilslöjd och det hade jag idag. Sen när jag kom hem så chokladen jag lite, mamma gjorde en supergod nudel-wok, sen kollade jag lite film och pappa visade mig ett roligt klipp från youtube, nu så är jag ganska trött. Jag hoppas ni alla haft en super bra dag! Så ses vi om ett tag! ~ Ally

Likes

Comments

Så idag är det den 18 Augusti. Igår började jag skolan igen. Det var ju helt okej men det är ju långt ifrån mitt favorit ställe. Vi hade god lunch, potatis och vegetariska biffar. På vägen hem hade jag ett redigt gött samtal med en vän, Och sen tog jag det lugnt. Idag har vi haft en aktivitetsdag mellan högstadie klasserna. Min klass kom på andra plats. Dessa dagarna har vit helt ok. Nu ska jag hem och packa. Sen när jag har packat ska jag fixa mig. För jag sk till Örkeljunga och sova hos en vän! Men vu syns! Ha de gött hej!

Likes

Comments

Hej, jag heter Ally McBride, går i skola i Jonstorp, ska börja nian nu till hösten och är född 2002. Jag älskar One Direction och Justin Bieber. Min favoritstad är Örkelljunga som även är hemmaplan för mig. Jag älskar hundar och färgen blå, speciellt havsblå. Jag gillar att resa och att träffa vänner. Är från Indien. Bor med mamma, pappa o lillasyrran.

IG ~ @aallyy_mcbriidee
👻 ~ @allyballybee333

Likes

Comments