Godnatt! Det låter lite roligt, men klockan är 23.39 när jag börjar skriva detta inlägget. Idag är det lördagkväll, och mina kusiner är hos mig. Jag är inte trött, som vanligt när folk är hos mig.

Det har varit en helt vanlig dag i skolan denna veckan. När jag slutade skolan infredags så åkte jag in till stan i Ängelholm för att laga ett par glasögon som min vän hade råkat ta sönder. Jag hade varit inne för att fixa dem tidigare men då hade dem böjt dem på fel ställe så jag har inte kunnat använda dem. Fett segt. Sen har jag pratat mycket i telefon med min underbara vän Ester.

Jag har pluggat lite läxor och haft vikarier. Jag skrev även en väldigt spännande inledning till ett sommarprat på svenskan.

Jag var ute o körde moped idag och det var jätte kul och det gick super bra!

Jag mår helt okey, hoppas ni mår super bra! Ses om ett tag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan svejsan! Hur är det med er? Jag mår helt okej faktiskt. Har precis gått igenom två långa skoldagar och är ganska trött. Jag vill berätta lite om denna första skolveckan. I måndags hade vi lektioner som vanligt. Men i tisdags var vi nior i Lund på olika NO-shower. Fysik-showen var ju min favorit, lasershowen som var med var magisk. Sen när vi kom hem från Lund åkte jag in till Ängelholm för jag skulle få en tid till min sång. Jag tar solosång lektioner, har gjort i två år och det är väldigt kul och jag har utvecklats mycket. Igår ansökte jag till att bli barnledare på ett kristet barnläger, och idag har det varit kul i skolan. Mitt favorit ämne är textilslöjd och det hade jag idag. Sen när jag kom hem så chokladen jag lite, mamma gjorde en supergod nudel-wok, sen kollade jag lite film och pappa visade mig ett roligt klipp från youtube, nu så är jag ganska trött. Jag hoppas ni alla haft en super bra dag! Så ses vi om ett tag! ~ Ally

Likes

Comments

Så idag är det den 18 Augusti. Igår började jag skolan igen. Det var ju helt okej men det är ju långt ifrån mitt favorit ställe. Vi hade god lunch, potatis och vegetariska biffar. På vägen hem hade jag ett redigt gött samtal med en vän, Och sen tog jag det lugnt. Idag har vi haft en aktivitetsdag mellan högstadie klasserna. Min klass kom på andra plats. Dessa dagarna har vit helt ok. Nu ska jag hem och packa. Sen när jag har packat ska jag fixa mig. För jag sk till Örkeljunga och sova hos en vän! Men vu syns! Ha de gött hej!

Likes

Comments

Hej, jag heter Ally McBride, går i skola i Jonstorp, ska börja nian nu till hösten och är född 2002. Jag älskar One Direction och Justin Bieber. Min favoritstad är Örkelljunga som även är hemmaplan för mig. Jag älskar hundar och färgen blå, speciellt havsblå. Jag gillar att resa och att träffa vänner. Är från Indien. Bor med mamma, pappa o lillasyrran.

IG ~ @aallyy_mcbriidee
👻 ~ @allyballybee333

Likes

Comments