Mina tankar är på helt fel håll idag.. 

Jag vill inte ha dessa jälva fitt tankarna mer.. Jag vill inte känna det jag känner.. O jag vill inte må som jag gör.. Idag ska jag försöka förbereda för att måla lite idag.. Skingra tankarna lite..

Jag saknar mitt gamla jag o jag e så trött på att vara trött..😞

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Hej, Idag tänkte jag berätta lite om min diagnos (om man nu kan kalla det så.. Jag har en depression, och har haft ett tag nu


Allt detta började när jag gick i 8de klass ungefär.. Då började det att gå nerför och jag började skada mig själv, (vilket inte är så ovanligt i den åldern dock.) I samma veva gick min syster på BUP och ddet ville jag med göra för att jag ville ju såklart inte må så som jag gjorde mer. Så jag gick på BUP fram till november året innan jag fyllde  18. Efter det så gick jag inte till någon och pratade mer utan jag höll allt inne, jag fortsatte skada mig då och då på ställen folk inte kunde se. 

Min diagnos och mina anti-deprissiva fick jag för ungefär en månad sen. Så jag har haft det grymt jobbigt med mina panikångest attacker och min vanliga ångest. Jag har varit konstant ledsen hela sommarlovet och ändå jobbat.. Jag körde slut på mig själv totalt i somras så det var väll lite därför också..

Nu orkar jag inte berätta mer idag. Kan skriva mer en annan dag. 
Likes

Comments

Hejsan. Idag har jag och min klass varit på Skånes djurpark. Det var skönt o slippa vanliga lektioner och bara vara ute i naturen med djur o bara njuta. Efter skolan körde jag hem till min mamma och sen körde jag hem till min syster och va med henne ett tag. Sen körde jag till Ängelholm och träffade min pojkvän o lite andra kompisar.
Just nu sitter jag o Tobbe (min pojkvän) i soffan o degar.

Dagen idag har varit bra tills vi satte oss på bussen tillbaka till skolan.. Då kom ångesten bubblande.. Som tur är går min bästa vän i min klass så hon kan alltid hjälpa mig.. Antingen ge mig en kram eller hålla handen med mig. Så länge jag känner en trygghetskänsla försvinner ångesten lite. Jag har för övrigt känt mig helt okej idag!

Likes

Comments

Idag har jag varit i skolan mellan 11:40 och 12:25. Sen åkte jag hem till mamma o tog det lugnt. Vid halv 7 tiden körde jag till Ängelholm och hämtade upp Saga för jag skulle få följa med henne till stallet idag. Det va mysigt att vara med hästarna. Och kul att vara med Saga. Imorgon så ska jag med min klass till Skånes djurpark.. Vi får väll se hur det går. Sen ska jag träffa min pojkvän.
Jag kommer att skriva mer om mig själv o mina "diagnoser" om man kan kalla det så..
Nu ska jag snart sova, så jag orkar att gå till skolan imorgon.❤

Likes

Comments