View tracker

Åkte till Mora för endast någon dag sedan och hälsade på min syster, väldigt mysigt med vattnet som man ser ganska så ofta där.
Vi åkte in till deras lilla stad där vi lunchade, gick på gågatan där affärerna ligger och åt även lite glass. Hittade mig faktiskt ett par byxor på rean för endast 150. Det är ungefär kostym byxor fast ändå inte haha, får helt enkelt visa dom senare.
Nu så ska jag börja göra mig iordning så jag vaknar upp lite!

Likes

Comments

View tracker

För ungefär två veckor sedan var jag på min första festival och gud va kul jag hade!

Jag gick på peace and love som inte är en jätte stor festival men den börjar växa igen. Det var riktigt bra artister, trevliga människor, underbar tid med mina vänner och så jäkla kul. Något jag verkligen kommer göra om.

Jag tog några bilder dock är de ej i högsta kvalité.

Likes

Comments

View tracker

​Mums vilken go men onyttig middag, men det är ju trots allt torsdag idag. Kom hem idag mycket piggare än vad jag gjort någon annan dag denna vecka. Läste lite bloggar och kollande lite youtube videos, slappade bara helt enkelt. Ska snart åka till pappa tror jag och plugga lite trafikregler till teroiprovet för am som jag förhoppningsvis bokar imorgon, men vill dock inte göra provet förens om typ 3 veckor för just nu är jag inte direkt bäst på de om vi säger så. Tänkte slänga iväg ett blogginlägg innan jag går hem till han, väntar även in på att vädret ska bli lite bättre innan jag går det vräker ner regn här vid mig. 

Likes

Comments

Grey´s anatomy är min absoluta favorit serie måste jag säga. Massor av intriger och drama mellan arbetskollegorna på sjukhuset. Man både skrattar och gråter till denna serie, den enda dryga kan väl vara att det är 12 säsonger så lite jobbigt för de som börjar på avsnitt 1, men lovar ändå att det är värt det.

Perfekta tonårs serien, man blir ju helt kär i Manhattan om man tittar på denna. Blair är absolut min favorit karaktär.

Den sista är en väldigt rolig och lättsam serie, men lite "drama" här och där finns.'

Likes

Comments

Äntligen hemma efter en lång med effektiv dag i skolan.
Kom hem till min lilla bebis och gjorde mig en varm kopp choklad och ett par mackor till mellis och nu ligger jag bara och slappar på soffan.
Har absolut ingenting inplanerat idag men ska nog iallafall städa och kanske måla naglarna så de blir fina igen. Är sjukt trött idag igen men ska försöka att inte somna. Tror faktiskt att jag ska fokusera lite på bloggen idag och även plugga trafikregler.

Likes

Comments

Idag har det varit en dag som både varit upp och ner. Skolan började igen idag och jag mådde kanske inte bäst idag just pga det då jag tycker skolan har blivit både svårare och jobbigare. Men tog ett snack med min lärare och förhoppningsvis blir det en förändring på de nu på slutet, bara att lägga i 5ans växel och köra stenhårt de här två månaderna som är kvar.
Somnade på soffan när jag kom hem, var verkligen helt död. Lika trött nu..
Tittar nu på nya Beck filmen men den är lite seg måste jag säga. Blir väl snart att sova igen heh.

Likes

Comments

Vaknade runt klockan 7 imorse. Så jag och mamma gick och tränade innan den grymma frukosten på hotellet.
Åt en riktigt stor och mättande frukost. Efter den slappade vi bara på rummet och sedan åkte vi hemmåt.

Likes

Comments

Igår efter att vi hade kommit till hotellet åkte vi upp och gymmade en stund. Jag värmde upp på crosstrainen och sedan körde jag olika styrke övningar på maskiner. Har sån träningsvärk i rumpan och låren idag.
Sedan gjorde vi oss iordning och gick ut och åt på jensens bofhus. Jag beställde in en kyckling hamburgare, den va riktigt god och en väldigt mysig omgivning/inredning.
En riktigt bra kväll!

Likes

Comments

Nu har vi kommit fram till hotellet och vi tänkte gå upp och gymma en stund. Jätte fint hotel och rum. Har inte tagit någon bild utifrån men det kommer. Just nu äter jag lite godis hahah bra inför gymmet.

Likes

Comments