Header

Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara för er om hur jag känner för Lindsey, det går typ inte?
Jag kan försöka förklara hur jobbigt det vart att ha henne i Spanien och Maggie i Sverige,
När jag åker från Sverige och lämnar Maggie, så vet jag att Maggie kommer att ha det jättebra tillsammans med min mamma och min sambo. Men det känns ju i "matte-hjärtat" såklart.

När jag lämnar Spanien och Lindsey så hugger det i mitt hjärta, för jag vet inte när vi kommer ses nästa gång eller hur hon kommer se ut och vara då? Efter varje gång har hon blivit sämre på något vis. Jag gråter ofta innan jag lämnar gärden, hehe. Tanken utav att okända människor som inte kan läsa av hundar är ute på promenader med min hund är så skev? Men det måste ju vara så, för att Lindsey ska få komma ut och röra sig på dagarna. Att dom åker hem efter två veckor och det kommer nya människor.. Det är inte så konstigt att hon är osäker på nytt folk ? Alla folk drar och sliter i henne på olika sätt, hundarna hoppar från alla håll i kennlarna runt om henne, nä jag hade inte heller mått bra i den miljön..

Det är så synd att det skulle gå så långt att de på sos väntade så pass länge att Lindsey fick Leishmania innan de insåg att hon kommer få det bättre hos mig i Sverige, tydligen var problemet med hemmet hos mig att hennes syster redan bodde hos mig ? Jag kände mig ledsen för Lindseys skull, att hon skulle behöva få den här sjukdomen för att de skulle inse att hon måste därifrån. Jag menar, under 1 helt år så har jag sagt att jag vill ha hem henne till mig i Sverige.. Leishmanian ligger för tillfället i latent, men medicinen har tagit mycket på njurarna.

I november, den 15 november så åker jag hem från Spanien. För en sista gång på vad som kommer bli vääääldigt väldigt länge. Den 15 November åker jag från vad som vart mitt extra hem i 2,5år till mitt riktiga hem i Sverige, där min sambo och Maggie väntar på att jag ska komma hem tillsammans med Lindsey.

Nästan 3 år senare så kommer Lindsey ha en chans att bli riktigt lycklig, att få sova i en soffa / säng inomhus VARJE natt, springa i skogen, bada i vattnet, leka med sin syster Maggie och framför allt slippa stressen och alla människor som kommer och går.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Min perfekta resa är i en husbil eller liknande, tillsammans med mina hundar och min sambo (och kanske även en kär gammal vän). Med husbilen åker vi vart vi vill och stannar på olika platser hur länge vi vill. Vi ser nya saker, gör saker och bygger minnen för livet. Det är absolut min perfekta resa. Helst ska det vara lite spontant också, jag älskar när det är spontant. Det ska innehålla fina berg samt. härliga vandringsstigar, en tropisk drink ibland sitter ju inte fel heller. Alltså, jag tror inte jag behöver beskriva min perfekta resa mer än såhär?

​Btw så sitter jag faktiskt just nu på flyget till Spanien, jag landar runt 11 och kommer befinna mig på gården med min vovvsing Lindsey runt tolv. SJUKT TAGGAD!
PS. håll tummarna för att jag ej sitter med öronvärk i luften just nu, hahah D.S

Likes

Comments

​Well.. Alkohol är ju en drog och ändå så dricker jag det. Dock så anser jag att alkohol inte riktigt har samma påverkan som andra tyngre droger har, även fast de bägge påverkar vår kropp otroligt negativt. När jag säger droger pratar jag dock ej om maja, tycker man blir lika degig i huvudet av det som utav alkohol. Jag pratar om tyngre droger, partydroger - amfetamin, heroin osv.
Då jag haft folk som missbrukat droger runt omkring mig nästan hela livet så har jag sett hur påverkan tar på de runt omkring och människan som brukar det. Beroendet växer ständigt och snabbt och följderna när man ska "lägga av" (som man oftast blir tvingad till genom att någon nära fixat hjälp) är riktigt onice. Jag som vart den som sätt allting utifrån har vart ständigt rädd, otrygg, osäker och orolig i närheten av personen i fråga och det läskigaste är att personen inte förstår, någonting typ. Du vill ha, mer, mer och mer och det kostar pengar - mycket pengar också och det kostar på relationer.  

Jag är väldigt emot droger, dessutom är det olagligt också. Ibland önskar jag att det inte var olagligt, mest för att folk tycks tro att det är coolt och ballt att röka på, ta partypiller osv. Men dessa små ungar är oftast folk som strävar efter en "white trash" stämpel i pannan.. Jag förstår inte riktigt varför man strävar efter det, men helt ärligt talat så tror jag att de flesta inte vet vad innebörden utav ordet white trash betyder så.
Jag tycker synd om de små liv som tycker det är häftigt. Ni är bland de töntigaste människor jag sett och ni har ingen som helost aning om vad följderna kan bli. Låt bli, är det ända jag säger.
Håll er till den drog som är laglig - Alkohol. Som serveras från personal som har utbildning för ett ok pris.
Lägg istället era pengar på kläder, utbildning, era syskon - ja vad fan ni nu finner är intressant och sök hjälp om ni behöver det istället för att drunkna i droger. För seriöst, det sätter er bara i en djupare, större skit ju längre det går. Jag har sett det själv.

Nu tänker jag inte skriva något mer om detta, det är ett känsligt ämne faktiskt - som gör mig pissförbannad.
Vi lever verkligen i ett skitsamhälle. Ungdomarna theese days har byggt upp synen utan "droger" som något ballt. Herregud asså.


Likes

Comments

HEJHEJ BLOGGEN!


Idag har jag och Maggie vart på utflykt till Sigtuna för att träffa Sara och lilla Nemo.
Maggie och Nemo har aldrig träffats tidigare, så det var spännande att se hur de skulle reagera på varandra. Men det gick över förväntningar (haha) SKIT bra. Maggie är väll lite tuff när hon leker men det gick superbra ändå vilket är jättekul och skönt att jag och Sara nu vet att vi kan ses med hundarna också. hihi.

Likes

Comments