Header

Vardag

Ibland känns det som att jag slits mellan två världar, förmodligen för att en del av min inte riktigt vågar lämna "det gamla" än. Jag vet dock inte om jag någonsin trivts i att bo nära en så stor stad som Stockholm, jag mår nästan lite dåligt ibland när jag tex sitter i bilen och åker förbi alla nybyggen som ligger på gamla ängar där jag en gång sprang runt och lekte som liten. Och bara tanken på hur mycket människor och trängsel det är så fort man närmar sig Stockholm får mig att få ångest. Alla är så upptagna i sitt, går in i varandra och total ignorerar att du faktiskt också går där, att du finns. Jag vill minnas att det inte alltid vart så, men jag minns tyvärr inte att det någonsin vart annorlunda..

Sedan jag flyttade till Bålsta har jag känt mig mindre instängd, jag har bara behövt gå max tio minuter för att kunna ta del utav skogen, ängarna och alla fina berg. Strax flyttar jag till Skånela, utanför Väsby. Det är också otroligt naturnära och jag älskar det verkligen. Men ibland är det fortfarande så nära stan.. Det är dock någonting inom mig som inte kan släppa "storstadslivet" ännu. Jag vet inte om det är för att mitt 18 åriga jag gått igenom så mycket där, kanske. Vem vet.. Eller så är det för att jag är rädd för att förlora de vänner som jag fortfarande håller hårt i, för det är inte många och de flesta bor i stan och åker inte ut hit för att träffa mig..Men jag älskar mitt liv idag, mina dagliga promenader i skogen och mina äventyrliga vandringar på våren och sommaren. Jag känner fred när jag vistas i naturen, jag känner mig liksom lugn och jag känner att jag lever i nuet. Jag har livskvalité. Av alla medicin jag ätit för att må "normalt" så har skogen och naturen i allmänt absolut vart den allra bästa medicinen för mig.


Tänk att allt vackert som naturen har att erbjuda är gratis. Bergen, haven, skogarna och ängarna. Jag känner mig så fridfull och nöjd över att få ta del utav det moder natur har att erbjuda. Jag uppmanar er alla som läser detta att dra på er ett par varma byxor och en mössa och bara gå ut i närmaste skog. Gå en promenad, ta med en macka eller en termos med kaffe och sett er ner på ett lugnt fint ställe i skogen och bara njut av nuet.


Likes

Comments

Vardag


Idag vaknade jag verkligen på rätt sida, jag har känt mig trött och irriterad i ett par dagar nu men börjar äntligen bli mig själv igen. Det finns inget skönare än att vakna upp utav sig själv tidigt på morgonen. Man kan väll säga att det är som att mina arbetstider är från dess att jag kliver upp från sängen tills dess att P är hemma, förutom att jag inte jobbar. Jag pluggar, tar hand om huset och umgås och aktiverar mina hundar. Jag behöver verkligen lite struktur i mitt liv men jag är samtidigt otroligt spontan, det är nog det bästa jag fått ut av min ADD antar jag.
Dessutom åt jag en kanonfrukost idag, haha. Inte så ovanligt att mina frukost måltider är helt amazing va? Jag älskar fruskot, jag blir typ glad utav att göra frukost! Nu taggar jag inför lite plugg och när jag är klar med denna uppgift har jag lovat mig och hundarna en lång promenad i skogen! Hoppas ni alla får en underbar Tisdag!

Likes

Comments

Vardag

Hej igen mina vänner!
Jag kommer att visa er mitt pyssel med jeansen imorgon istället när jag har rätt ljus att fota steg för steg hur jag kommer gå till väga! Besöket i mall of Scandinavia tog lite längre tid än vad det skulle, min lillasyster och min yngsta bror var med och syrran skulle köpa tillbehör och färg för att måla hennes rum.

Restan utav veckan har jag inte någonting mer än att plugga och packa inför flytten planerat. Förutom på Fredag då vi bokat bort på Thaibåten i Stan tillsammans med Sara och Erik. Men jag tänkte nog försöka klämma in en lunch med mig själv och hundarna i skogen i veckan. Det tycker jag låter mysigt och om det är så att vädernyheterna har rätt så ska det bli hyfsat bra väder resten utav veckan, hoppas! Jag tänkte isånnafall även försöka mig på att göra en liten video så att ni får hänga med mig på lunch i skogen!


Jag bjuder på två gamla mobilbilder i brist på nya fräscha!

Likes

Comments

Vardag

Yessss, nu ska jag strax bege mig till Sumpan för ett litet möte och efter det ska jag snabbt in på MOS och köpa ett par jeans. Sedan ska jag återigen tillbaka till min lilla plugghörna här hemma. Vi hörs lite senare så ska jag berätta för er vad det är för möten jag går på och så tänkte jag även visa er vad jag har tänkt göra med jeansen jag ska köpa.

Likes

Comments

Vardag

Idag är en sån där seg-söndag. P är med sin bror och hjälper honom att flytta in i deras nya lägenhet i Bromma och jag har packat ner lite mer saker i flyttkartonger här hemma. Det tar ju aldrig stopp? Varje gång jag stänger igen en flyttkartong full med saker och torkar bort sveatet från pannan så möts jag utav massvis med andra saker som också ska packas ner, det tar aldrig slut! Jag nöjde mig med två kartonger idag, dessutom har jag tagit ner spegeln och hyllorna i sovrummet och lite tavlor. Det känns för övrigt supertomt när man plockat bort allting från väggarna, tomt och tråkigt.. Just nu sitter jag med en tallrik Thaimat och ska strax sätta på en serie och sträck-kolla lite tills P är hemma igen tror jag, hehe.

Likes

Comments

Vardag

Igår när jag satt på pendeltåget hem till Bålsta hörde jag en kille vid sätet framför mig prata. Han pratade om sig själv och allting han sa fick mig att liksom må bra i hela kroppen, jag kunde inte undvika att lyssna på det han pratade om för det var så fint. Han pratade om sig själv. Han var 20år gammal och pratade om att man ska vara den man vill vara. Han pratade om att han tog studenten år 2015 och att i mikrofonen var det någon som skrek "bög" och att alla i salen skrattade som respons, han hade då blivit förvirrad för att han var så osäker på sin egna läggning vid den tidpunkten. Han hade fått ont i magen, men skrattat med ändå för att inte vara "konstig". Han pratade om att folk drar så sjuka slutsatser såfort någon pratat med en ny människa, även fast man inte har en aning om hur personen i frågan är och han pratade om hur mycket han älskade att åka till ett ställe, för där kunde han vara sig själv till 100%.

Jag kunde inte låta bli att inte lyssna och jag kunde inte låta bli att le under hela tiden han pratade. För jag mådde så bra utav hans historier. Jag hade turen att få åka med denna främling hela vägen till Bålsta, jag hade turen att lyssna på hans historier om sig själv och hans historier om folk som han haft i sin närhet under hela hans liv.
Jag älskar sånt här. Folk som öppet och högt pratar om sånt här, utan att ens tänka på vad någon annan i närheten skulle tänka om det. Jag älskar sånt här.
Så vem du nu är, tack för att du finns. Det borde finnas fler som dig!

Likes

Comments

Vardag

Detta är ett blogginlägg från mobilen.

Just nu sitter jag på tåget hem från stan. Runt 19 ikväll mötte jag upp Kosso, Elsa, Malin och Emma. Vi åt tapas och drack en eller två Cruz campo var på El clasico på söder för den bästa "nostalgi" känslan. Vi lärde ändå känna varandra allihopa under tiden vi jobbat i Spanien.

Likes

Comments