Header

Hejhej!
Idag ät vi brunch på summerar - omelette och milkshake mocka, det börjar bli en liten vana typ haha.
Sedan har vi hängt på pythagorion beach några timmar och avslutat med en snabb måltid på Pegasus restaurang som ligger vid vägkanten där man svänger in mot stranden.
Att avgöra efter bilden när Pontus är i vattnet så tror jag att det var rätt kallt? Haha.
Jag doppade mig inte, jag kände inte ens på vattnet. Jag vill liksom inte riskera att bli febrig igen när det äntligen har lagt sig, hehe.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag ska vi ta det lugnt på hotellet fram tills klockan 17 då jag har en "datorträff/möte" med skolan fram tills ca 19, vilket känns skönt då jag fortfarande är rätt seg. Men efter mötet ska vi till pythagorio och äta någonting gott.
Idag firar jag och Pontus 2 år ihop, min lilla bajskorv. Love u <3

​PS. man märken vilken som är min "pose" sida va? DS.

Likes

Comments

Idag åkte vi äntligen till Karvolassi och Potami.
Vi gick upp och lämnade hotellet runt klockan åtta imorse, jag hade ju feber igår eftermiddag så det tog emot som fan alltså. Men med treo, vitaminbrus och ett glatt humör så tog jag mig upp ur sängen och vips så satt vi på bussen in till Samos stad, dä bytte vi buss och åkte förbi kokkari och andra så byar och gick sedan av i Karlovassi.

Jämfört med pythagorio och speciellt kokkari så var Karlovassi en rätt stor stad, vi hade ärligt talat lite svårt att hitta först. Men tog sedan en taxi till potami beach där vi följde skylten som pekade mot vattenfallet.
Det var såå fint, det kändes som att man var i ett litet sagoland. Dock var det ormar och fiskar i vattnet som skulle leda oss till vattenfallen - så vi failade faktiskt och tog oss inte så långt.. Folk som känner mig vet vilket jävla obehag jag känner när det är fiskar i vattnet runt om mig.

Vi tog oss upp för en egenbygd trappa i trä som gick längst bergsväggen och befann oss sedan på en liten mysig resturang.

Just nu är vi på hotellet igen, vi har precis ätit och jag har hunnit ta en dusch. Eftersom att den där äckliga förkylningen från igår förföljer mig så ska jag snart gå och sova. Huvudet exploderar snart och att jag hostar gör det fanimej inte bättre.. MEN det var helt klart värt att ta sig till Potami idag, även fast jag kanske kommer at må skit imorgon, hehe..

Likes

Comments