Vardag

Eftermiddagen som vart har sett ut ungefär såhär;

Promenad med hundarna i vårvädret (?) seriöst, är det bara jag som fått lite vårfeelings idag, haha? Jag som önskar mig en till vecka med massor utav snö innan det blir vår.

Lunch blev en subway macka, den vegetariska biffen är så himla god! Try it!

Ja, jag är ju sjuk och har spenderat större delen av dagen i sägen, detta är femte filmen jag ser idag, fifty shades of Grey. Tvåan släpps ju strax på bio så kände mig tvungen att fräscha upp minnet lite. Men jag behöver en film att glo på efter detta med, tips?

Likes

Comments

Vardag

Jag är verkligen helt störtförkyld. Jag går ut med hundarna, sover, ut med hundarna, sover osv.

Jag vaknade precis igen till någonting otroligt spännande iallafall. Jag följer Paradise Hotel och har gjort det sedan typ 2008 tror jag. Jag tycker att det är ett sjukt underhållande program faktiskt och jag och mina tjejer brukar mötas på ett glas vin hemma hos någon utav oss och bara sitta och prata under programest gång. PH 2016 mådde jag dock främst bara dåligt över att kolla på så jag hoppas att årets blir mycket bättre, men det tvekar jag absolut inte på. Jag följer ju även Paradise hotel på instagram och de lägger för tillfället flitigt upp deltagarna som kommer att vara med under 2017 och vem är det som dyker upp på en bild där? Jo, ingen annan än min lilla kusin Vanessa. Hur sjukt är inte detta, min fina kusin är en utav paradisehotel 2017's deltagare och det kommer vara så kul och spännande att följa denna säsongen. Självklart vet jag redan vem jag hejjar på. Dah. Den 6 februari har den nya säsongen premiär.

Likes

Comments

Tips&Fix, Vardag

Jag älskar att sitta hemma i sängen på morgonen med en latte och bara ta det lugnt till en podcast, det finns verkligen inget skönare sätt att vakna till. Även när man sitter på tåget så är en podcast någonting iallafall jag behöver - för att bara koppla bort all stress som finns runt omkring en. Så vilka podcasts lyssnar jag på då?

1. Jag älskar ju allting som har med skräck att göra, så nummer ett på min lista är självklart Jack Werners Creepypodden. Han har släppt över 50 avsnitt och berättar med en skön stämma om olika vandringssägner och spökhistorier från nätet. Ofta är det även lyssnare som skickar in berättelser om vad de har upplevt och vart med om för läskigt. Man lever sig verkligen in i historierna och det är inte ovanligt att jag sitter med gåshus när avsnittet är slut. Det finns tom avsnitt som jag haft svårt att sova efter jag hört dem. Så, vågar du lyssna eller älskar du skräckhistorier? Då är detta verkligen en podd jag rekommenderar.
Lyssna här; Creepypodden

2. Förutom att jag älskar skräck så är jag ju verkligen en riktig dokumentärs torsk. Jag älskar dokumentärer, för att det har hänt eller skulle kunna hända. Det är verkligheten liksom, den sjuka sanningen. P3 dokumentär tar upp saker som skett, vi får ta del utav vad folk som vart där allting hände, under tiden det hände, vart med om. Många avsnitt är hjärtskärande och man får sig en riktig funderare på varför det är som det är där.. Lyssna här; P3 Dokumentär

3. Rättegångspodden kommer på tredje plats, en otroligt intressant podd som man verkligen inte kan sluta lyssna på när man väl börjat - man bara måste lyssna ända till slutet. Rättegångspodden fördjupar sig i uppmärksammade brott och man får ta del utav ljudklipp från rättegångarna. Lyssna här; Rättegångspodden

4. Sex, sex, sex en sak som ni nog inte vet om mig är att jag faktiskt älskar att prata om sex. Jag tycker det är det naturligaste som finns och ser inget fel med att prata om det. På plats nummer fyra kommer alltså podden Alla våra ligg. En ganska sjuk podd för den pryda, men en otroligt ärlig och rolig podd för den som tycker som mig. Podden handlar om just det; att ligga, mens, att bli slickad, ja allt som har med sex att göra och ibland gästar tom deras gamla ligg. Sjukt rolig och helt galen podd! Lyssna här; Alla våra ligg

5. Min nummer fem blir liksom nummer ett, en skräckpodd. Spöktimmen hålls utav två tjejer (!!) och det känns verkligen som om man är en i gänget när man lyssnar på denna podd. Gillar du det övernaturliga, mystiska försvinnanden och läskiga spökhistorier så ska du lyssna på denna! Lyssna här; SpöktimmenLikes

Comments

Vardag

Hello friends.

Idag har det seriöst vart full rulle, inte nog med att jag dragit på mig värsta förkylningen och knaprar piller så har jag dessutom fått två rivsår i ansiktet? Jag gissar på att det är jag själv som gjort det i sömnen...
Imorse blev det att stiga upp extra tidigt, fixa i ordning kongar åt hundarna som frukost, jag brukar alltid ge dem kongar om det är så att jag vet att jag inte kommer hinna med våra normala långpromenader på dagarna. Så får de iallafall använda huvudet lite istället. Hursomhelst, imorse var jag hos läkaren och allting inom mig ser tydligen jättebra ut, det var ju tur det va. Sedan har jag vart förbi djuraffären för att fylla frysen med märgben åt hundarna, hämtat en jacka och ett par skor på posten och när jag kom hem fick jag för mig att jag skulle tvätta soffklädseln..

Nu är det så att när jag börjar ordna med någonting så slutar det alltid med att jag måste fixa flera saker och idag var inget undantag. Jag har förutom att tvätta soffkläderna städat hittios hela vardagsrummet och hallen.. Dammat av, dammsugit, noppat, torkat av bord och andra playa ytor. Sorterat tidningar och papper..
Ja, nu ska jag återgå till mitt städande, jag har ju trots allt köket, toan, sovrummet och extra rummet kvar. Tänkte försöka hinna med att torka av i kylen också, men jag funderar på att ge den uppgiften till P när han kommer hem från jobbet alldeles strax, hehe..

Imorgon så kommer jag uppdatera bloggen som vanligt, även fast jag knaprar alvedon, halstabletter och missburar nässpray. hehe. HADEEEE

Likes

Comments

Maggie&Lindsey

Eftersom att vi fortfarande inte gått en längre promenad idag pga plugg och skolträff så fick hundarna lite kvällsaktivering i form av en kong. I kingen stoppade vi in lite utav deras vanliga foder blandat med gott i form utav färskfoder med smak utav fisk och morot, MUMS!
Maggies kong packas lite hårdare än Lindseys då hon är mycket vanare och duktigare på att äta ur kong än vad Lusan är.

Likes

Comments