Jag jobbar ju som timvikarie på dagis så idag har vi varit ut på promenad och matat gräsänderna! Barn är så mysiga 💕 Jobbiga såklart ibland hehe men allt har ju sina plus å minus!

Så säger jag om mycket, allt har sina plus och minus. Som att till exempel så har jag ju tagit bort lösenordet på min blogg då jag totalt tappade blogglusten när jag hade lösenord. Det har ju många plus att inte ha lösenord men också ett eller ett annat minus. Bland annat att de personerna som var anledningen att jag skaffade lösenord kommer kunna vara inne på min blogg. Jag bryr mig inte om att de LÄSER min blogg men att dom satt och kokade ihop en massa lögner baserade på min blogg var ju det som gjorde att jag satte lösenord. Vilket egentligen var lite onödigt då vi aldrig kommer lyssna på ett ord av vad dessa personer säger mer, de är som luft för oss så sista gången jag nämner om detta.

Jag bryr mig inte om hat, men lögner och påhitt! Det är det som jag kommer kolla upp IP adressen på. Alla bloggare får ju någon gång hatkommentarer och det får man ju bara ignorera eller ge ett bra svar på men som sagt, lögner och påhitt hörni, där går gränsen. Jag ljuger aldrig och skulle aldrig lämna en osann kommentar eller liknande. Däremot så kan det ju hända nån gång att man lämnat hat till någon man inte tycker om men sitta å ljuga bakom skärmen, så lågt skulle jag aldrig sjunka. Säger inte att hat är okej men det är ju iallafall en ärlig åsikt. Men i dagsläget så lämnar jag inte hat till någon och har inte tänkt göra det i framtiden heller, för det får inte mig att må bättre och man ska inte ta åt sig av hat. Man ska inte låta dem förstöra, och de kan bara förstöra om man tar åt sig. 

Hoppas att folk hittar lättare till min blogg nu och att ni tycker jag har något vettigt att skriva som är värt att läsa. Kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments