Alltså jag blir så trött på att vara ledsen och smått förvirrad när sambon skäller bara för att man tryckt fel på ett spel han bad en spela när han var borta. Det är ju för helvete ett jävla spel. Be mig inte nästa gång då!!! Allvarligt på sista tiden har fet gnällts på sånahära småsaker. Vilket gör mig ledsen och nu när julen närmar sig är jag mer ledsen, för trots att det gått många år sen mamma(15 år sen)och pappa (6 år sen)dog så sörjer jag ännu. Det sitter djupt.
Jag verkar extra mottaglig nu vid denna tiden.

Vi ska iväg idag och fira hans far... kallar inte honom för svärfar(lång historia ,ingen bra). Nu har jag tappat lusten för det helt. Så funderar på att stanna hemma istället.

Men då blir han säkert sur för det.

Usch pallar inte mer nu.

Tack för idag ni som pallar läsa

Over and out

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vi tog en paus på 6 år, ville att hon skulle växa upp och ta ansvar hon hade ju trots allt 2 barn som skulle uppfostras rätt. Vi pratade inte med varandra på 6 år. Inte ett ljud inte ett sms inget, vi hade varit vänner i 22 år.. sen en dag från ingenstans hörde hon av sig, ville mötas. Vi hämtade upp henne i stan,hon kom med tåget på fredagen. Vi festade till det som vi gjort så många gånger förr men denna gången var hon annorlunda. Hon slutade inte inta alkohol trots att hon borde gjort det för flera timmar sedan. Sen föll hon in i smärta och dimma. Söndagen körde vi henne till tåget. Sa hejdå med orden:hör av dig när du landat hemmavid. Hon skrev ett sms och sa att hon mådde dåligt och fick ta sig till akuten i sin hemstad,där det konstaterades att hon hade fått hjärnskakning. Man måste lära sig när det är dags att sluta dricka. Jag vet när jag inte tål mer, men det kanske bara är jag.

Vi skrev till varandra via sms och mail och jag fick reda på att hon är under utredning om hon ska fortsätta leva som vanligt eller vänta på att få dö.... allvarligt. Nu när vi nyss tagit upp kontakten igen så kan det gå ett tragiskt slut.... vad fan är oddsen?

Livet har ju bara börjat för fan. Jag är helt mållös inför detta då jag inte vet vad jag kan/ska göra. Har väldans få vänner som jag känner så väl som jag känner henne.

Nu orkar jag inte skriva mer


Over and out

Likes

Comments

Jaha nu vart det oktober, regn å rusk.. sitter ensam med alla katter då sambon är på kurs. Blir nog inte mycket sömn för mig då jag verkligen ogilla hårda vindar. Satt ju fast i Gudrun stormen, det sitter i än. Idag har jag å svågern varit på toveks och hämtat allt vi vunnit i olika auktioner, en del är skrot i mitt tycke. Vann en bäddsoffa till gästrummet, helt ny ,ouppackad. Ska bli spännande å se den på plats sen.

Hälsporren hänger fortfarande med, vissa dagar är det bättre ikväll är det inget vidare. Ont som fan.

Nä nu glo på tv

Over and out

Likes

Comments

Det var då fasligt vad tiden går fort. Jaja, har iallafall bokat julbord med spa och logi. Ska på dop och sökt en massa helgjobb. Vill ha en liten buffert om man ska fara utomlands med. Funderar skarpt på att fira julen någon annanstans för att slippa julstress när det är dags för julklappar å sånt skit.

Håller på att tömma vårt växthus, kommer att få in ca 25 kg gröna vindruvor och lika mycket blå, så det blir saft och gelé till helgen. Hemkokt är bäst. Ska även sylta in gröna tomater.

Nä nu måste jag fixa lite.

Over and out

Likes

Comments

Jistaness idag är det sista dagen i augusti, 4 månader kvar av detta året.... och inget har funkat som jag velat. Men man kan väl inte ha otur hela livet? Nästa år blir jag 40! Usch... vad fan har jag åstadkommit ??? Inget vad jag vet. Jo klart jag har ju gått ner lite över 30 kilo.. har en del kvar men mår bättre nu. Hälsporre är kvar än, illa med det jobb jag har.

Nu börjar den tid som är värst för mig, alla hemska minnen som hänt innan vid denna tiden gör sig påminda, har tyvärr ingen att prata med om detta. Visst umgås jag med en massa folk, men inga jag litar på till 100%. Så jag kommer att bli deppig igen och mina inlägg lär bli mörkare och troligtvis mer gnälligare, så ni som ogillar sånt kan sluta läsa efter detta inlägg.
Allt har en ljusare sida sägs det, men jag har inte sett den dära ljusa sidan. Ser alla leva livet med resor ,shopping mm själv sitter jag hemma vid all ledig tid då man inte har råd till annat, shit vad kass lön jag har alltså, men jag trivs med jobbet,vill ej byta bort det. Men söker ett extrajobb nu med, hoppas jag får det.

Nä nu ska jag se på tv.

Over and out

Likes

Comments

...nu lyckades jag nästan bränna ner köket. Satte på en gryta med vatten för kokning, gick ner i källaren och glömde helt bort att jag satt en gryta på spisen. Får rusa upp när brandvarnaren börjar tjuta, tur att den funkade i allafall annars hade det kunnat gå illa. Det blev bara rökutveckling men ingen eld som tur var. Så nu sitter jag med dörrarna vidöppna och försöker vädra ut lukten. Jag kan inte fatta att jag glömde av grytan , har aldrig hänt mig innan.

Något är fel med mig, men vet inte vad....Over and out

Likes

Comments

Är så fruktansvärt trött på mitt liv just nu, rättare sagt trött på allt. Vet fan inte vad jag ska göra eller vart jag ska vända mig.
Inget går min väg nu. Fan med. Sambon är knappt hemma längre,allt man skulle göra bara skjuts framåt...det blir inte enklare ju mer man undviker jag vet, men orkar fan inte bry mig.

Det var bättre förr när man hade vänner runt sig ofta, men nu har de allra flesta flyttat långt härifrån. Livet suger....
Jag förväntas att ställa upp för andra,vara den som tröstar. Men vad får jag för det? Jo kalla handen, ingen minns den som tröstar. Alla minns bara den som var ledsen .

AAAARRRGGHHH!!!!!!!

Blir smått mer gråhårig än vad jag redan är. Fotfan har i allafall blivit bättre, en liten ljuspunkt i vardagen. Nu måste jag bara få allt annat å klaffa med.

Funderar på att dra iväg till skogs ett tag och bara få vara. Få se när det sker om det sker.

Over and out

Likes

Comments

En vän till mig är dräng på en gård. Där uppe innan tuppen gäller och inte förrän månen är uppe man slutar, och där denne jobbar så är herrskapsfolket så snåla att de ger hen en tub ärtsoppa och två av förrgårs isterband, medans de själva frossar i kött å potatis. Detta gör mig riktigt jävla förbannad, så jag sa till sambon att jag funderar på art göra en extra portion av de vi äter och ge hen detta då det fan är bättre än det hen får. Hen är född och uppväxt i detta land medans de han jobbar för kom hit från ett annat. Olika seder, men trodde aldrig att de skulle sjunka så lågt att ge hen värre mat än vad grisarna får. Sverige.,.. hmmm ja vad säger man.

Jag har inte massa pengar men hjälper självklart till om en vän far illa.
Nä jobbar man långt in på småtimmarna förtjänar man riktig mat som mättar och ger energi.

Over and out

Likes

Comments

Semestern blev inte något vidare, lämnade knappt byn.

Har bara badat i sjön 1 gång.
Skit semester har det varit,
Har även fått hälsporre

Likes

Comments

Tycker att det är lustigt att när man säger att man inte ska vara borta länge, måste komma hem i tid och lägga sig då man ska upp tidigt dagen efter bara gäller mig i vårt förhållande. Du vet så jävla väl om att jag sovit Max 3 timmar inatt då jag fått vaka över dina nya katter.... Då jag tänkte på dig som skulle jobba imorse . Men nu skiter du i vilket och du tog inte med dig några egna nycklar så jag kan inte gå å lägga mig för då kommer du inte in. Och kommer du inte in får jag ett helvete imorgon .

Men var fan är du då??
Jag vill gå å lägga mig nu!!
Är förbannat trött!


Visste att "våra" regler bara gäller mig

Over and out

Likes

Comments