Är så fruktansvärt trött på mitt liv just nu, rättare sagt trött på allt. Vet fan inte vad jag ska göra eller vart jag ska vända mig.
Inget går min väg nu. Fan med. Sambon är knappt hemma längre,allt man skulle göra bara skjuts framåt...det blir inte enklare ju mer man undviker jag vet, men orkar fan inte bry mig.

Det var bättre förr när man hade vänner runt sig ofta, men nu har de allra flesta flyttat långt härifrån. Livet suger....
Jag förväntas att ställa upp för andra,vara den som tröstar. Men vad får jag för det? Jo kalla handen, ingen minns den som tröstar. Alla minns bara den som var ledsen .

AAAARRRGGHHH!!!!!!!

Blir smått mer gråhårig än vad jag redan är. Fotfan har i allafall blivit bättre, en liten ljuspunkt i vardagen. Nu måste jag bara få allt annat å klaffa med.

Funderar på att dra iväg till skogs ett tag och bara få vara. Få se när det sker om det sker.

Over and out

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

En vän till mig är dräng på en gård. Där uppe innan tuppen gäller och inte förrän månen är uppe man slutar, och där denne jobbar så är herrskapsfolket så snåla att de ger hen en tub ärtsoppa och två av förrgårs isterband, medans de själva frossar i kött å potatis. Detta gör mig riktigt jävla förbannad, så jag sa till sambon att jag funderar på art göra en extra portion av de vi äter och ge hen detta då det fan är bättre än det hen får. Hen är född och uppväxt i detta land medans de han jobbar för kom hit från ett annat. Olika seder, men trodde aldrig att de skulle sjunka så lågt att ge hen värre mat än vad grisarna får. Sverige.,.. hmmm ja vad säger man.

Jag har inte massa pengar men hjälper självklart till om en vän far illa.
Nä jobbar man långt in på småtimmarna förtjänar man riktig mat som mättar och ger energi.

Over and out

Likes

Comments

Semestern blev inte något vidare, lämnade knappt byn.

Har bara badat i sjön 1 gång.
Skit semester har det varit,
Har även fått hälsporre

Likes

Comments

Tycker att det är lustigt att när man säger att man inte ska vara borta länge, måste komma hem i tid och lägga sig då man ska upp tidigt dagen efter bara gäller mig i vårt förhållande. Du vet så jävla väl om att jag sovit Max 3 timmar inatt då jag fått vaka över dina nya katter.... Då jag tänkte på dig som skulle jobba imorse . Men nu skiter du i vilket och du tog inte med dig några egna nycklar så jag kan inte gå å lägga mig för då kommer du inte in. Och kommer du inte in får jag ett helvete imorgon .

Men var fan är du då??
Jag vill gå å lägga mig nu!!
Är förbannat trött!


Visste att "våra" regler bara gäller mig

Over and out

Likes

Comments

Vet att vissa människor tycker att det är löjligt att sörja ett djur, men det skiter jag i.
Vi har fött upp dem från tidig ålder så de har varit med oss i hela sitt liv. Visst fan gör det ont när vi måste avliva dem pga sjukdomar som ej går att bota. För oss är våra katter våra barn. Just nu känns det tomt utan den svarta katten, men hans bror finns ännu hos oss, vet inte hur länge men just nu tänker vi på honom. När han bestämmer sig att inte vara kvar på jorden mer så kommer vi inte skaffa oss nya katter för att det gör för ont att förlora dem.

Likes

Comments

Vi fick avliva vår ena katt ikväll.
13 år blev han
Nu slipper han lida.
Dessvärre lider hans bror nu när han inte är här och jag gråter konstant. Vet att han var tvungen att gå, vet att han led. Han lider inte längre, men jag sörjer för jag har haft honom i 13 år!

Likes

Comments

Ett gnälligt inlägg... Ni som ogillar sådant sluta läsa nu.


Jag fattar inte en sak, en vuxen Karl inte ska kunna sluta dricka när man känner sig både trött å full, men ställer man frågan om de är det så ICKE de säger att de är hur pigga som helst för att 5 sekunder senare somna igen.
Och jag lovar, det är apsvårt att få hem dem sen, man bara väntar att man ska få dra upp dem från något dike på vägen hem.
När de väl är hemma så går de direkt å kollar om det finns något gott att äta i kylen för att sen slänga sig i soffan för att åter däcka.
Va fan går de inte till sängs istället????

Män är fan en speciell folkras.

Nä jag låter de ligga i soffan för jag är iallafall vuxen nog att gå till sängs när jag är trött.

Så nu var gnället över för inatt.Måste ju berätta nåt trevligt med, jag har fått tillbaka min bror , har inte sett eller pratat med honom på 13 år, jag tog en chansning och bjöd in honom på min födelsedag , och till min förvåning kom han och hans sambo, jag som annars aldrig har problem med nytt folk blev nervös. Vad säger man till någon man såg dom en hjälte när man var liten?
Men vi fixade det ändå rätt bra tycker jag.
Han var och är min hjälte och största idol. Och nu kommer jag inte släppa taget,
Livet är för kort


Godnatt

Over and out

Likes

Comments

Personen som hamnade på akuten, fixade det med att den blev sydd men ändå hann den med att tappa bort 1 timme av sitt liv. 1 timme den aldrig får tillbaka. Personen ifråga förstod inte varför jag var hos den, men nu tror jag att den är på rätt köl.

Tveksamt men positivt.

Sitter ensam igen då sambon är väg på nån kurs. Kan inte sova.
Mitt liv faller samman, allt det jag planerat har bara *poff* försvunnit... Vette fan vad jag ska göra....


Over and out

Likes

Comments

Usch visste inte att någon kunde förlora så mycket blod och ändå överleva. Katastrofen kan vara ett faktum, tänk på de kära läsare. Ena dagen kan allt vara frid och fröjd för att sen raseras av ett telefonsamtal. Nu sitter jag hemma och vet inte hur det går på akuten. Jag kan inget annat än vänta. Det är hemskt att sitta ensam med tankarna att det inte går bra. Usch.

Likes

Comments

Tandsten usch vem kom på det egentligen, 1:a skrapningen gjord "bara" 3ggr kvar.
Och får panik när jag ska till tandläkaren varje gång. Men denna gången gick det bra. Skönt att tandhygienisten lyssnar och slutar när det blir jobbigt för mig.

Over and out

Likes

Comments