Den här bloggen kommer först och främst handla om mig och det som jag har genomgått, mitt mål med denna blogg är att jag hoppas både yngre/äldre personer inspirerara sig av de erfarenheter jag dela med mig och inte begå samma misstag som jag gjort. De mesta som jag kommer dela med mig är grejer som jag idag har gjort och har ångest över. Men jag väljer att dela med mig utav detta på grund av att jag är mycket medveten om att det finns fler personer därute som har liknande problem som mig, tyvärr tror jag även att det finns ett stort mörke tal med människor som inte vågar öppna upp sig och bearbeta deras problem och ta sig vidare.

Jag är född 1996 och fyller därmed 21 år i år. Under mina 21 år har jag upplevt det mesta negativa i livet (Enligt mig). Men det som jag mest kommer ta upp är ett problem som har orsakat andras lidande och konsekvenser som har drabbat mig under flera års tid. Problemet har även ätit upp mitt psyke och enligt mig drev det mig till att göra kriminella handlingar, som resultera till den ångesten som jag har idag.

Idag mår jag bättre och börjar bygga upp ett stabilt liv igen, såsom jag hade det förr. Jag studera på högskolan och lever ett vanligt (normalt liv igen).

Anledningen till varför jag vill dela med mig av mina problem är inte för att jag ska hitta någon tröst eller uppmärksamhet. Utan jag vill endast försöka på något vis göra nytta i samhället och försöka påverka både de som är yngre/äldre att inte göra samma misstag som jag har gjort.

Denna bloggen kommer vara som en liten dagbok, där jag först berätta om de förflutna så ni vet bakgrunden till mina handlingar.

Lämna gärna kommentarer efter varje inlägg.


Likes

Comments