Header

Hej sötnosar!

Är tillbaka hemma igen från skola, en vända hos Rosenbergs o sen sång.
Så sjukt glad att jag började på sången, känner själv att jag har utvecklats efter varje gång jag går där ifrån.

En mycket händelserik helg har jag haft, från fredag till lördag var jag i Laröd och träffade några nya och några gamla underbara vänner o sen somnade jag hos Ella. Vi vaknade vid 9 då jag skulle på läger med konfirmationen och Ella skulle iväg till en kompis.
Kl 13 på lördagen bar jag av mot Missionsgården i Örkeljunga för att 14:00 träffa alla. Temat var skapelse denna gången, vi gick på skapelserunda o lekte lekar. Vi hade också nattvard och morgongustjänst men många psalmer o sång som jag gillar. Söndagen avslutades med bussresa hem och gudstjänst i Allerum. Fick tyvärr inte några bilder där ifrån men kan säga att det är SJUKT fina människor som finns i det gänget o som jag verkligen diggar.

Ha en super-kväll, puss :**
Äger gör ni!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 99 Readers

Likes

Comments

  • 234 Readers

Likes

Comments

Hej babes!

Detta med att snacka om andra är lite min grej, om man inte känner mig så vet man inte att jag tänker på andra före mig själv. Hatar att se andra må dåligt och nu är det så att en av mina allra underbaraste vänner har drabbats av cancer.

14 år gammal, denna hemska sjukdomen har tagit ditt hår, din energi, en av dina äggstockar och fört med mycket smärta men också mycket mod och styrka. Saker den inte har tagit och inte kommer ta är ditt underbara leende, din glädje och glimten i dina ögon.
Att spendera tid med dig är det bästa och har varit det sen första gången jag träffade dig. Gör allt för dig! Kämpar med dig i vått o torrt,

Jag älskar dig Hanna Krisping <3

Likes

Comments

Hejsan!

Nu ska jag också testa mig på det här med blogg och se hur de går. Den här bloggen ska mest handla om mig o min (ointressanta) fritid, då o då kanske det kommer upp inlägg om någon som inte är mig som vänner och andra. Taggade?

Själv är jag en väldigt ärlig, glad och framåt tjej. Är född 2003, så är alltså 14 år gammal. Går då också 8:onde året i grundskolan utanför Helsingborg.

Ni kan följa mig på både instagram : Allvakarllsson
och på snap: baralillaak

Puss :*

Likes

Comments

Instagram@allvakarllsson