hej <3

Idag så har vi haft lite firande för min syster som fylde år igår. Efter det så fick jag en riktig höstkänsla och gick ut och fotade naturen hihi. Jag kan lägga in några utav bilderna jag tog.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

HEEJ!

Nu var det ganska lände sen jag skev ett inlägg. Det är för att jag inte haft så mycket tid haha.. Men iallafall så har jag spanskprov imorgon. Jag vet inte hur det kommer gå, men jag är ganska nervös hehe. Så just nu så sitter jag och pluggar till provet, skriver ner glosor osv.. Så det är det jag ska göra resten av kvällen, kul va?? :(

Likes

Comments

HEJ !!!

Idag har jag varit i skolan, och vi hade ett prov som jag hade glömt hehe... Men det gick bra, och jag blev godkänd. Just nu sitter jag på Espressohouse med mina kompisar Ida och Sigrid. Här gör vi våra läxor och fikar<33 

Jag tror att det kommer ett nytt inlägg imorgon!


Sigrids blogg: http://nouw.com/sigridmyran/profile

Idas blogg: : http://nouw.com/idafanny/profile

Likes

Comments

Hejjjjjj

Idag har jag och min klass haft skolfotografering! Vi fick dock inte se fotot idag. 

Efter skolan så åkte jag till Erikslund och tittade på nya höstskor. Sen åkte jag hem till min mormor och morfar, och där så tittade vi på tv! Nu är jag hemma igen, och gissa vad jag ska göra haha!

JAG SKA TITTA PÅ YOUTUBE OCH NETFLIX <3

Likes

Comments

Hej!

Iaf var vi på ännu en "aktivitet" med klassen. Vi var nämligen på Asköviken. 

Där lagade vår egna lunch, och det var grönsakswok. Vi var där hela dan och det var suuuuuuuperkallt! Idag regnade det iallafall inte, men det var väldigt kyligt. 

Sen åkte jag hem vid ungefär halv tre tiden. Hemma till middag åt jag pizza :) Och nu så ska jag jobba lite i min mattebok och sedan ska jag titta på youtube och netflix som vanligt hihi..

Likes

Comments

Heeeej!

Idag har jag haft friluftsdag på skolan. Vi orienterade, men det var inte så kul eftersom att det regnade och var blött. När jag sen skulle åka buss hem, så gick jag in på TGR och tittade lite innan min buss kom. Inne på TGR så hittade jag hobbylim!!!! Och jag som ääääälskar att göra slime bliv överlycklig hahaha!

När jag kom hem satte jag mig direkt vid skrivbordet och gjorde mitt slime, men det blev inte riktigt som tänkt... Det blev liksom lite föööör kladdigt så jag måste typ ha på 100 000 kilo linsvätska hahah.

Idag är det också Idol på tv eftersom att det är kvalvecka. Så det ska jag se på idag igen. Efter jag har tittat på det så ska jag nog gosa lite med min kanin, och titta på lite serier. <3

Likes

Comments

Hejsan! 

Idag har jag varit i skoan hela dagen tills klockan 14.40. 

Efter skolan gick jag hem till en kompis och startade denna blogg :) Sen så har jag gjort mina läxor. Nu ska jag titta lite på youtube och om en kvart så börjar Idol på tv, så det ska jag se på. Efter det så ska jag städa mitt rum osv. Sen ska jag gå och lägga mig :) 

Ett nytt inlägg kommer imorgon kväll<3

Likes

Comments

Hej!

Jag heter Alva och är 12 år! På denna blogg kommer jag att skriva inlägg några gånger i veckan, och kommer mest skriva om min vardag. <3

Likes

Comments