Header

​Lovisa heter jag och är 18år, alltså är jag fortfarande en liten unge som tror att jag kan saker. Men målet med min blogg är inte att vara bäst utan att på något vis försöka hjälpa och samtidigt utveckla mig själv.

Jag kommer skriva om först och främst träning, mat och om allt det som hör till. Det finns hundratals bloggar, hemsidor, appar jag allt möjligt som skriver om det här med just träning. Det jag vill försöka lyfta fram är att det ska vara enkelt men ge resultat, det ska passa alla så som män och kvinnor, dem med mer volym på jorden och dem med mindre, för dem som vill få större stjärt, mindre mage eller större biceps.
​​Jag tror och hoppas att jag kommer vara tydlig och att mina tips ska hjälpa. Jag vill inte lyfta fram kroppskomplex och att man ska träna för att andra ska tycka att man är snygg, det du gör ska du göra för dig själv och ingen annan. Är du sugen på godis en tisdags eftermiddag, ja men gå och köp det då. Vi är människor och förtjänar att leva lite. 

En liten presentation om hur jag tänker och vad jag vill med den här bloggen, sen är målet såklart att utveckla det här konceptet men det får jag ta tag i sen när det blir aktuellt.

Likes

Comments